Стилиян Петров вечеря с принц Уилям

Бившият капитан на националния ни отбор Стилиян Петров е бил сред специалните гости на благотворителната вечер "Бяла зима" на британския принц Уилям.

Обратно в новината

Коментари - Стилиян Петров вечеря с принц Уилям | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз съм сигурна, че всичките принцове взети накуп са по-скромни от средностатистическия/та българин/ка, чиито среден интелект не му пречи да е сигурен/а, че знае и може всичко, а тия около него/нея са достойни само да целуват праха под краката му/й... и несъмнено са виновни за мизерния му/й животец...

Предполагам,че досадната му съпруга Полиии и тя си е кипрела там,правейки се Виктория Бекам.

TIREX

1 ПОСРЕДСТВЕН РИТНИ ТОПКОВЕЦ ТЕГЛИЛ ЕДНА"МАЙНА" на националният си отбор и 1 келеш..двама абсолютно ненужни .

"Посредствения" ритнитоковец играе в един от най-добрите клубове.Доколкото знам, са го поканили за треньор.А ти, величайшия непосредтствен, скрит зад смешен псевдоним сигурно си допринесъл нещо за жалкото си съществуване.Отровени от злоба индивиди.

начин коментариите ви тук да се преведат. И да се публикуват, та и най-големите английски идиоти да раберат колко са прави за "българщината" ви и "циганщина" родна !! Прав е Камерън - заслужавате си го след толкова мръсотия в душите ви !!

Папийонката е етикетче за лицемерие и гузна съвест. (Затова е забранена при погребения).

китайските вярвания "четворката" е признак на лошотия и нещастие. А три четворки са множко :)))

Андрейчо, честит имен ден!

Много се радвам за Стенли!Истинските Хора се ценят и уважават, така трябва!Дали си богат или беден преди всичко трябва да си Човек!Стенли е такъв и затова е там.На всички злобари и завистници пожелавам да си живеят със завистта и злобата, защото нищо друго не заслужават.

да беце поканил цтаницеф и доган, какви паметни хора има бг, идиоти. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така пише: die Charityveranstaltung Winter White Gala което значи, че са поканени 600 гости които ще плащат! Магарето защо го викат на свадба? Нашето момче - футбулист е имал пари и защо да не даде и той помощ и да види от близо евентуалният крал на Англия? Браво!

Вземи да изкараш едни курсове по български език. Добре ще ти се отразят. :)

Който не чете истинските новини - слага минуси! Това което съм писал си е факт! Да отидеш на приемът трябва да си купиш входна карта! И какво има лошо че платил пари? Нищо, дори да получи и БРАВО за това.

Ех, ако имаше и курсове за акъл и по-малко лошотия...

Еех, да имаше и курсове за повече акъл и по-малко лошотия!

БРАВО,СТИЛИЯНЕ!!!ТАКИВА ХОРА МОГАТ ДА ПРОСЛЯВЯТ БЪЛГАРИЯ,А НЕ КОМУНИСТИТЕ,ЗАРАДИ КОИТО НИКЪДЕ НЕ ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ!!!

TIREX

с какво посредствения ще прослави? да не би да направи нещо за бг национала? бойкотираше треньори и настройващи другите мърди там.

КАК НЕ ВИ Е СРАМ?????????????????? ПРЕЗ ЛЯТОТО БРИТАНСКОТО ПОСОЛСТВО ПОЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА С ЛЕКУВАНЕ НА БОЛЕСТТА НА СТИЛИЯН ПЕТРОВ,А НЯКОИ ТУК В ИЗКАЗВАНИЯТА СИ ПЛЮЯТ ЛИ,ПЛЮЯТ!ГРОЗНИ СА ДУШИТЕ ВИ,А СЪРЦА ДАЛИ ИМАТЕ Е ПОД ВЪПРОС???????????????????

оопс,грешка! и поправка-малкият келеш беше-))

абре, стилиянчо,как го разбра ,че е скромен от едно ръкуване?на 1ш-17 години като беше тоя убавец не излизаше от нощните клубове на лондон,веднаж дори се беше проснал пиян на лестър скуеър,ама мотика ти казвам...аиде да сте живи и здрави и двамата-)))

принц Xари беше не принц Уилям

Радвам се за Стилиян, жив и здрав да е.

и е хубаво че е бил там, нО не написа и следното: ВСЕКИ ПРИСЪЩВАШ СИ Е КУПИЛ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА УЧАСТВА В ПРИЕМА НА КОЙТО СА СЪБИРАЛИ ПАРИ! Ясно?

Естествено, че ще си плати, нали вечерята е с благотворителна цел. Хубавото е, че са поканили да присъства и подпомогне каузата Стилиян, един достоен човек.

колко е струвала входната карта? 25.000€ наивен народ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Yау, толкова се радвам! Cтилиян напълно заслужава тази висока чест. Eдин голям и скромен спортист до един също скромен, бъдещ крал!

Много здраве и късмет на Стенли ! Голям човек и спортист. Всички Българи го подкрепяме от цяло сърце. Голяма чест е оказал на бозавия островитянин ; )))

Един младеж от Ботевград вечеря в Бъкингамския дворец. Не е ясно знае ли британския протокол, говори ли английски език, на какви теми са разговорите и тупа ли принца по рамото както лицето Бойко Методиев Борисов от Банкя тупаше своите западни партньори като че са играчите от махалата... Въпроси без отговор.

Не всички футболисти са като христо стоичков или теб. Стилиян Петров е уважавам по цял свят и високо ценен като професионалист и е пример за подражание в британското общество. Именно за това е там, защото не е Ганьо като теб, стоичков или сите други български ганьовци...

А Вие научете, че МЛАДЕЖА е от Монтана, а не от Ботевград и знае много по-добре от вас как да се държи в обществото.

Какъв приятен и скромен човек е принц Уилям и как сърдечно се ръкува с българина Стилян. Ха сега да го сравним с британския премиер Камерин, който вчера нарече българите' нов вид хомо сапиенс', който не трябва да се допуска до европейския трудов пазар. Ето, това е Англия!

Ами ние как наричаме бежанците? Я малко се посъвземи...

Стилиян Петров е най-великия и най-добрия човек!Да е жив и здрав и винаги да е така усмихнат! :)))

Ти с минуса-проблем ли имаш бе?

Не се ядосвай!!! Винаги ще има някой мръсник и завистник. Кой го знае какъв загобеняк е тоз. Радвам се, че повечето коментари за Стилян са много положителни :))). Той е един голям и велик българин, и уникален човек :))). Да е жив и здрав, от това по- важно няма!!

Велик българин.Истинска звезда.Браво.

Казва се, че си вечерял с някой, когато сте общували заедно, а в случая Стилян просто е присъствал на вечеря с Уилямс.

lu4ka

УилямС?

Ето тази новина трябва да е водеща при вас, не само в "Лайф". Повече такива новини си пожелавам, а не политически, църковни или криминални.

Права си, това е новина, която има много по-голямо отражение върху живота ни отколкото разните там новини за бежанци, криминални елементи или данъци. Съгласен!

аз пък живея заедно с барак обама и закусвам и обядваме и вечеряме, даже и спиме заедно във вашингтон.

Щом и в Англия, с тези антибългарски настроения, са го оценили - и като човек, и като футболист, значи наистина е много достоен човек! Дано да е жив и здрав, и щастлив, това е най-важното!

На Стилиян пожелавам най-вече късмет! Дано и нашия цар вземе пример от принца и подпомогне с нещо страна си, а не само да краде от нея.

какъв цар имаме ние???

Цар Симеон, Цар Киро, все ''царе'' крадливи

Голям Човек! Да е жив, здрав и да продължим да се гордеем с него. Браво Стенли!

невероятно земен и скромен е стилиян, да се гордееш,че си българин! невероятен борец! да е жив и здрав дълги години! заслужава го!

Няма значение какво ще напишем тук - дали ще поздравим Стилиян или ще го оплюем! Един-два коментара, в която и да е посока, не могат да променят неоспоримия факт - Стилиян е голям! Човек достоен за уважение и пример за подражание! Човек, който те кара да се чувстваш горд, че си му сънародник!

Мале не мога да повярвам Стилян изглежда много добре бражо Стенли ти победи !

От моя гледна точка- принц Уилям е вечерял със Стилиян Петров!Един стойностен човек и футболист!

И тук ли ще има,---Бг-ПЛЮВАНЕ ?

В отговор на поканата за благотворителната "Бяла зима", Стилиян почерпи принц Уилиям с традиционното "бяло сладко".

Имах в предвид ,...ДА НЕ СЕ ПЛЮЕ !