Стив Бушеми, който се страхува да не бъде отхвърлен от един безразличен свят

От пожарникар до холивудска суперзвезда, актьорът насели филмите си със симпатични чудаци и хладнокръвни убийци. Но всичко е водено от нуждата му да се впише

Обратно в новината

Коментари - Стив Бушеми, който се страхува да не бъде отхвърлен от един безразличен свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е образец на неможенето и незнанието на журнслистс . Взели 2 или 3 отделни мстериала и ги съединил. Една първа част и втора част за същото. И всичко хаотично, без време и място. Ако някой вече знае може и да се ориентира, но иначе - не.. И какво толкова , че не знаел какво да прави след гимназията. Ами да иде дс учи - има толкова неща. Но той е искал работа да си клати к... а и да лапа мухи.

Не се страхувайте да бъдете отхвърляни никога-приласкайте го тези,които ви отхвърлят никога не отивайте отново при тях-никога. Имайте изградено собствено мислене и мнение различно от това на останалото стадо с овце.Холивуд е стадо сервилни и егоцентрични идиоти-нарциси. Не е задължително да споделяте нищо.Просто мислете и никога не сервилничете и не лелейте за мненията на който и да било. Нулево значение имат те за вас. 5 пари не струват безполезни мнения от този,онзи,близък,познат и тн. Вашето мнение вашите желания и щастие това е важното.Щастие просперитет, богатство и смисъл САМО ВИЕ МОЖЕ ДА СИ ОСИГУРИТЕ стига да поискате. Вярвайте в себе си не бъдете заложници на чужди мнения и светове.

Снимал ли е гей порно?

Запомнил съм го от "Армагедон", там е страхотен.

Страхотен актьор! Освен в Престъпна империя , си го спомням и във Въздушен конвой. Беше малка роля, но с тази физиономия винаги се набива на очи :)

Да те просветя, щом не знаеш, само няколко имена Венсан Касел, Венсан Перез, Жан Рено, Ромен Дюри, Роберто Бенини, Раул Бова, Сергей Бурунов, Михаил Трухин, Дмитрий Нагиев...само няколко имена

Леле -дмитрий Нагиев голем актьор! Това е своего рода Димитър Рачков. Но поради другия мащаб на тази държава има и филми и той играе.

Той е и добър публицист, от там започна кариерата си.

Някой да обясни на кого този невзрачен амерички зъбльо е интересен и важен, че да знае каквото и да е за него? Няма ли френски, италиански, испански, полски, чешки, руски и т.н. артисти??

Явно няма щом и ти поне един не си споменал.

вие сте против американските артисти, дори и тези, кото правят невероятни роли. Стив Бушеми е един от тях. По целия свят има много талантливи артисти и това, че някои от тях САЩ не ги прави по-малко талантливи. Освен това в САЩ е най-голямата филмова индустрия и много артисти от цял свят там получават възможност да проявят таланта си. А и по-спокойно с определенията. Ако съдите по хората единствено по някоя черта от външния им вид, сте достоен единствено за съжаление! Ако бяхте гледали някои от филмите, в които играе Стив Бушеми, нямаше да пишете такива глупости. А да давате за пример тези руски артисти, вместо например Олег Янковски или Смоктуновски, означава, че нищо не разбирате от изключителна актьорска игра.