17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кинти извадил ли е...... Айде лека нощ

Gugnelid

Слаб актьор, глупави филми, а и извън снимачната площадка се говори, че е гадно човече. Няма да ми липсва нищо от него, ако изчезне и не се появи повече.

Сегал е украински евреин агент на МОСКВА Награден е личо от диктатора ПУТИН за заслуги към ФСБ

СЕГАЛ- на иврит Адаптиран,на гребена на вълната

Много силно заглавие....Аз не се сещам за нито един филм с него

Какво общо има тази муцуна с Айкидо?!

В неговите филми няма бойни изкуства. Да, има бой, насилие, грозни сцени, но не и изкуство. Самият той излъчва всичко друго, но не и мир и себевладеене. Който е тренирал и имал шанса да срещне майстори, знае за какво говоря. А Сегал е от долнопробния Холивуд, екшън от най-ниско ниво.

Противен е, не го харесвам хич

отдавна сме го низвергнали от общността ни, поради причини, които няма да разберете, ако не сте от нас....

С тоя 4-ти дан кой къде те хване ще те спука от бой и анална ебън !!! Дано да не ти се наложи да се убедиш колко съм прав !! Ако имаш съмнения, ела при мене да ти го докажа !

Пийни още едно и ще се успокоиш

ЦИРК-аджия Предател е тоя Стивън Сегал !!!

За съжаление Стивън Сегал и Жерар Депардьо, станаха единица мярка за глупост, след като взеха руски паспорти и си прехвърлена парите в Русия, за да избегнели данъци във САЩ и Франция.

Стивън Сегал, Чък Норис ... ех тия хамерикански герои ... брей !!! Бях забравил, че хамериканците са най-великите на тоя свят ... във всичко и навсякъде ! А те всъщност са едни путки точно като "Стивън Сегал, който в гъза се ебал". Тоя "герой" беше се насрал от шубе и беше света упищял, че една италианска мафиотска фамилия в УСА, му поискала % от приходите за един филм, където путката Сегал използвал името на фамилията. Та ходиха по съдилища, та се снимаха по вестници на първа страница ... мани мани ... голям герой ! Ама те всички холибудци са от един тертип - путки, които свалят котки от клоните, и това им е единственото геройство !!! Айкидото както и всички източни системи за самозащита, за нищо НЕ стават ... просто НЕ са приложими на практика ... ташак от всякъде. Единствено кикбокс, тайбокс, мма ... могат да ти помогнат.

прост си та чак дрънкаш. Добре, че си ти, да им обясниш на японците как айкидото за нищо не става. Разбрала кухата ти кратуна от източни бойни изкуства колкото свиня от кладенчова вода. Всичките неграмотни пишлемета от новите поколения станахте ММА фенове. Ония другите, които растяха в началото на 21 век пък бяха все фенове на кеча. Спортисти - телевизионери и големи разбирачи по всичко.

Нещо ме бъркаш ... нашенецо. Аз съм завършил НСА точно с едно от тия източни изкуства ... и затова си позволявам да говоря общо за тия 'изкуства'. Имам преголям практически и теоретичен опит ... и щом го казвам, значи е така. Още Брус Лий е казал преди 50 години: "90 % от всички източни системи за самозащита за нищо не стават" Само някой без достатъчно опит може да твърди обратното. На мен ми трябваха 11 години за да почна да го разбирам.

Стивън Сегал има руски паспорт и е близък приятел на Путин. Дори е аташе на Русия в САЩ.

А моЕ ли нЕкой да ми каже какво действително и базирано на факти има във всяка една кифла или кифЪл в Холивуд? Всичкото е фукане, дуене, лъжливи сълзливи истории за мрачно, сиромашко и изпълнено с тегоби детство. Помиярска работа.

Стивън Сегал може да изяде ход дог без ръце и на една хапка.

и да хвърли с два зара единица!

Голям мъж, който се продаде за пари на Жужито. Деянието на Стиви се нарича курвалък.

О, той сега горчиво сэжалява за това. Много би искал да върне времето и да няма нищо общо с Русия ,и Путин. Особено след увеличаващите си санкции, срещу Русия, от страна на запада.

С Путя=ЩАЛОМович са БРАЧЕДИ по ХАЗАРСКА линия Сегал е еврейско-хазарска фамилия

Дал....детски филмчета на ниво детски дом.

Тоя надут пуяк няма нито един свестен филм. НИТО ЕДИН!!!

Тоя банкрутирал дъртак стана ли дупедат от партията на Шеломов в Маскве или не можа да се докопа до масата с клюпачката!

Както казва Сегал, любовта ми към източните бойни изкуства дължа на баба и дядо които са живели между Китай и Япония. Има предвид Владивосток.

Има ли санкции и за Сегал сега задето се е снимал с Путин?

Да не се е включил във военната операция на втората си родина, Русия? Ще е интересна една среща с Кличко.

гледам с кеф филмите му пич от всякъде!

Тоя да не е умрел ква е тая дълга статия за един патологичен лъжец който нито може да тича нито да се бие...

Не е умрЯл, станал е на 70 г. Това е причината за статията. А иначе може да се бие, при това доста добре. Както е на 70 г. така може да те потроши от бой, че ще лежиш в болница поне месец. Базовите му умения са по айкидо. А това е бойна техника за самозащита, не за нападение.

Нещо си сънувал може да се бие колко бай ставри у кръчмата... нали знаеш че се е насирал след head lock защото се е мислел за много як..

А да и айкидото не е бойно изкуство а театър всеки който има опит в бойните узкуства го знае...

Соросоидите пикаят кръв като го видят

скраб

Пълен палячо. Измисленяк някакъв хванал и яхнал случайно белия кон. Никакви актьорски заложби. За бойните му сценични умения свалям шапка. Но за истинските чийто години отдавна отминаха виж първото изречение. И кои и защо наричат раздаването на юмруци и ритници изкуство. Та това засяга честта на всеки уличен хулиган или тн свободни бойци.

Като Боко 9 Дан !

няколко готини филма но точно него не го свързвам с екшънът които хората имаха нужда. Определено Чан, Ван Дам(който дори не е боец) Сталоун и Арни бяха хората които ни дадоха екшънът от които имахме нужда.

един любопитен факт които научих скоро. Може някои от вас това да го знаят но аз го научих съвсем скоро. Ван Дам е бил първия каскадьор който носил костюмът на Хищтника в първия филм с Арни. Но са го махнали понеже много се оплаквал от жегата в неудобният костюм

Пропускаш Брус Лий, защото може би си друго поколение. А иначе Сегал безспорно имаше своите няколко години като екшън звезда. Филмите му бяха добри за времето си, особено "Под обсада". Но в него голяма заслуга за успеха на филма има и Томи Лий Джоунс. Бих добавил в твоя списък и Брус Уилис и Джейсън Стейтъм.

Под Обсада , заедно с Култовата Ерика Елениак. Друго не гледам.

Темите в тоя сайт някъде много на север ги мислите май.. Стивън Сегал ???