17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия я четох скоро някъде и не ме учудва, защото стопаните на кучета зса 99% социопати и не могат да създадат връзка с нормален човек. Само на едно куче може да му подаваш храна и то да те гледа като бог.

Ако приемем, че човек съди за другите по себе си, вероятно си не просто асоциален, но откровено социопат. Стопаните на кучета по правило са по-общителни именно заради кучетата, защото самите кучета обичат да се социализират. Така че - излизаш навън поне два-три пъти на ден и се срещаш с много други хора като теб и техните питомци, хора различни, от различни професия, обменяте информация, споделяте проблеми, забавлявате се заедно, а през това време такива като теб, обикновено си общуват с телевизора.

На грешен път си. Асоциалните личности си вземат кучета , отхвърлените, страдащите от липса на обич, самотните, не мотивираните. Социални контакти се създават не само чрез домашните любимци, има много други начини. А вие пристрастените към ку

Някой дами учат песовете си да ги обслужват сексуално щом коленичат и си вирнат задниците и песа се качва.

за кучета на ден....та да оправите имиджа им ,и този на стопаните. Трябва да ви е ясно че хората обичат кучетата...но не чак до там когато са заплаха за самите тях и децата им. Айде стига реклама.

Работата не е в това, че партньорите се цалуват малко. Работата е в това, че кучето е страстен целувач. И пет минути да те няма, ти се радва все едно си отсъствал цяла вечност, то е подскачане, то са целувки, то са прегръдки, много темпераментни същества са, човек никога не може да се радва на друг човек, така както се радва куче.

Мирише ми на зоофилия...

Важното е да се пазят поне до сватбата. пп: Във вашия сайт излезе статия как са оцелели сегашните домашни кучешки любимци на "група съвременни учени". Изводът беше, че са се научили, защото са хитри, да имитират погледа на човешките бебета, за да умиляват стопаните си. Които породи са го научили, са оцелели. Т.е. кучетата са тарикати. Отделно това "откритие" го има в учебника по биология-анатомия за 7 или 8-ми клас още преди десети ноември. Там ясно е описано, че всички бозайниците са програмирани генетично да се умиляват от други малки бозайници с "бебешка" физиономия - кучета, котета, мечета, мишчици, бебета. За да не ги нараняват. Тя се характеризира с големи очи и чела, малки чипи носове, вдлъбнато лице и т.н.

Не може да се намери учебника по анатомия за 8-ми клас от "едно време" в интернет. А той беше на равнище лекар първи курс. Зоологията се учеше в 7-ми клас. Също страхотен учебник. Анатомията беше за 8-ми клас. Всичко беше идеално обяснено, не помня по-добре написан учебник. С картинки и всичко, което трябва, за да разбереш, в какво тяло се носиш. Ако го имахте този учебник, сега щяхте да знаете що е то идиот, олигофрен, имбецил. И да обиждате според простотията на автора на поста. Едно време, с всичките му косури, това го знаехме още в 8-ми клас. И не се сърдехме на такива хора, дори да са на ръководни постове. Да се обиждаме цивилизовано и обосновано с научни доказателства!

Глупости, моят си ближе това което аз не мога сам и ще го целувам. Как ли пък не.

А пък стопанките ги таковат по-често, отколкото партньорите си.

Само човек, който не е имал куче не знае колко безгранична е любовта на кучето към стопанина му. Нормално е и човек да отвръща с обич към животното. Кучетата обичат безусловно.

Най-интересното е езика им и колко широк е. Малко мед и си в рай

Английски учени разгадаха причината защо кучетата си ближат ду.ето : Това е защото се подготвят след малко да ближат стопаните си по лицето !

Слюнката на кучето е доволно силен дезинфектант, но пък хората какви неща си слагат в устите - дето никое друго живо същество с нормални инстинкти за оцеляване дори не би помирисало!