Странните детски навици и кога да се тревожим за тях

Врагове ли са въображаемите приятели и защо децата си удрят главата в стената

Обратно в новината

Коментари - Странните детски навици и кога да се тревожим за тях | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цвете, по жартиери беше по-четена. Хайде направи пак една фотосесия.

Ха, ха, ха... Всяка жена прочела материал на ФМ затъпява с 1 процент на прочетено изречение. Виж за мъжете е по-друго. То е все едно кокошка да кудкудяка на петел. Ще я гледа, ще я гледа и ще я яхне като я държи и с човката за врата.

Ай стига с тази самозвана фаб майка. Те много си мислят, че като раждали и айде вече от всичко разбират. Колкото повече чавета, толкова по-големи специалистки са. По тази логика Айшето от Факултето ги слага в престилката сите.

Статия за любителки на турски сериали и фенки на Кобилкина.

не просто в десятката, а направо в стотицата! Евалла!

Ясно е, че сте копирали някаква статия, без изобщо да схванете за какво става дума. Моля, ако можете, поне подбирайте източниците си по-внимателно. Вредата може да е доста по-голяма от "ползата" да публикувате информация.

Ужас. Няма как без откачени неща но дано са само временно.

Това вторачване убива психиката и на детето, и на майката. Представям си как тази майка презентира децата си в лекарски или зъоблекарски кабинет. "децата ми са странни", отнасяйте се към тях като към "странни". И започват едни изисквания ..."не ги гледайте в очите, не ги докосвайте, дайте им време за адаптация, не навлизайте бързо в личното им пространство, говорете тихо и напевно, че другото е стрес.............Друг вече е написал - разходки в планината, на село, сред природата, изчерпване на голямата им физическа енергия, за да нямат никакви сили и желание да си проявяват "странностите"!

Да надскочиш природата и джинса! Каквото и където те пръкнат и растеш, такова виждаш и ставаш! И родителите им си блъскат главата в стената за някоя стотинка, но не те са странни, а който ги е довел до тази гротеска и падение.Така че да започнем изследването по-глобално, отдалече и по вертикала.

Сега вместо да ходят в планината, децата ги водят в детски кът в Ринг Мол. А там обстановка и много стресираща. А освен това и скъпо - 30 лв. на дете това е за парче пица, парче торта и идиотски аниматори. След това ще дойдат дискотеки, после клубове и ето ще се появи поколение идиоти. И разбира се наркомани. И какво прави правителство - нищо. Тъй като има бизнес интереси.....

Чета и се ужасявам - светът е станал ненормален, всияко се преобурна. Децата са изнервени, щом удрят главите в стената, като слоновете в зоопарка - въртят се и махат с хобот. Защото са в стресово състояние, затворени в малко пространство. Так и с въпросните деца. Разбира се, всичко е съчинено от дир.бг. но явно е, че повечето деца живеят в света на Стивън Кинг. Липса внимание, природа и т.д. Повечето живеят в панелни плокове. Така че изход няма.

Децата Ви са от друга планета. Съпругът Ви и той. Това е според Вас. Здравата логика казва, че по-вероятно Вие да сте извънземното. Теорията на вериятностите ще го потвърди. 4:1. Учете математика,

Опасно е някой да дава съвети ако не е специалист