Коментари - Странните професии на звездите, преди да станат известни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като слушах вчера и днес изявленията на Тръмп, и като знам историите на тези звезди, както ги наричат и като знам кой е Боко- Тиквата- нямам думи! Няма такъв свят, а не държава. Директно- смърт, смърт, смърт на такива боклуци, изредени по- горе!

почват по сходен начин и след тридесетина години започват да съдят за изнасилване...

И "странното" на всички изброени професии е!?!

повечето "звезди" почват с порно, но малко от тях ще си признаят....

Всъщност е невъзможно да го скрият ако са го правили.

Хубава история в стил, вярвай, чакай и успехът ще те споходи. Да, ама не. Спестени са много неща. Уроците по актьорско майсторство, пеене и свирене от деца, фамилното предимство. Всъщност няма случайно развитите, основано на хубавото лице и шанса. Има обаче други хиляди и хиляди кандидати за слава, които не стигат там, а не са нито по-грозни, нито по-глупави. Всеки, които чувства творчески порив, нека му се отдаде, но да не мечтае за слава. Не става така.

Прав си Belrver - по-добре да напишат за Харисън Форд, един от малкото примери за хора станали звезди, благодарение на късмета си. Харисън Форд е дърводелец по професия и е работил като дърводелец в едно от студията в Холивуд, правил е декори за различни филми. Там го забелязват и му предлагат да се снима като статист в някакъв филм и от там му тръгва кариерата. И въпреки успеха му като актьор продължава да се занимава с дърводелство, и то на доста високо ниво.

Трудът и образованието са само необходимо условие. За да стане някой звезда има поне още 2 необходими условия - да има генетичните качества които го правят желан за гледане, това не се учи, и да има шанса да попадне в правилния момент на правилното място. Обучени умеещи да игра

ят актьори има безброй, звездите които всеки иска да гледа и продават заглавия са единици.

Итън Хоук? Сериозно? Поне си проверявайте имената!