Сценаристка на "Приятели": Актьорите не бяха доволни, че са заковани за сериала

Пати Лин е останала разочарована от работата за един от най-популярните ситкоми

Обратно в новината

Коментари - Сценаристка на "Приятели": Актьорите не бяха доволни, че са заковани за сериала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро си направих пълен маратон с 10те сезона, след 7ми сезон посоката е толкова надолу, че няма накъде. Чандлър става мега заядлив и черноглед, Рос става максимален льольо, а Фийби е рядко неадекватна. Та ги разбирам актьорите, че са се опитвали да си предпазят героите.

А дали това не е така ТОЧНО защото прекалено много са си повярвали?!

А пък същите тези актоьри какви запомнящи се роли направиха извън сериала...

Сигурно им е било много тежко да получават по 1 милион на епизод. А и ако трябва да сме честни, никой от тях не направи някаква кариера извън сериала.

това да взимаш по милион на епизод, разбира се за КУЛТУРУГЕР като теб не е кариера :)))))))))

Четене с разбиране практикували ли сме в училище?

Всички, включително и Анистън си бяха посредствени актьори и по-скоро трябва да се радват че са имали постоянна работа и повече от добро заплащане

Подкрепям. На некадърен сценарист актьорите му криви. Актьорите са се опитвали спасят автентичността на героите си, които те познават най-добре. Например именно в последните сезони имаше твърдение, че Фийби никога не е имала сериозна връзка преди Майк и че не е живяла с мъж, а това не е вярно. Но цял епизод беше изграден върху тази реплика. Точно от 7 сезон Моника става абсолютен диктатор във връзката им Чандлър и направо го скопява и Чандлър финишира като мухльо. А много от нас и знаят какво направиха сценаристите с "Игра на тронове".