17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малееее..много е зле работата...- дебеличка ми идва, бездарно и фалшиво пеене, ужасен клип - с две думи - пълен провал!

Може ли да спрете да ни занимавате с безДара?

Това момиче е голямо недуразумение

Много е смешна! Но все пак успех.

Много се радвам, че не слушам такава "музика".

Че то чалга клиповете са по светсни от това. И ми е любопитно от кога на това кълчене с такова облекло му викат ексцентрични танци. Стрийпти танците да не са на политкоректен език така ? А да и авторката колко пари взе за да пусне тази статия и да вечечае тая кичозна песен ?

А ко някой харесва, нека гледа.Аз поне се сещам как преди години имаше реклами за "човека глас".И сега ме боли глава като се сетих.Който иска нека харесва.

Голям хемароид под" нослето".

.

Трябва да предупреждават преди си пускаме тоя грозен клип, че получаваме стрес и уплаха! Пускам си хубава мелодия на Slayer да се поуспокоя.

Много е уморително да се гледа. Пеенето - очаквах много повече. Тенекиена работа и ако това се котира, значи няма да е бъде дълго в този стил. Кой е виновен, режисьорът или тя за това "фръгай -фръцкай" не мога да преценя. Мъчна е за озаптяване, но като не можеш по добре не се пиши режисьор, ще ти прави лоша реклама. За нея би трябвало да се приложи максимата - по-малко е повече. Да е жива и здрава и дано има повече късмет с друга песен, в която наистина пее и танцува.

Видеото е такъв кич, че направо ме е срам да гледам! Ама какво да очакваме. Режисьорите ни се са гола вода. За нищо не стават. А вчера Виктор Божинов се пенеше. Мисле си, че е по-различен, а е същият.

Отвратително бездарна кифла, песента също е събрана от някакви готови парчета, английския също не се разбира. Малко по-зле от планета, знаме добре ще се котира в студентски...ля ля ля

ем, аз не слушам популярна музика много-много, та не знам от какво е сглобила какво. Без да гледам, песента ми допада, идеална е за радиото. Но в Спотифай малко вероятно да си я пусна...много арогантно изглежда в клипа. Явно така е модерно за момичетата на тази възраст в БГ...може би не само там...

Ужас, като знам какви кей поп групи имат а пък руснаците кви млади и стари звезди за чудо и приказ! Опрели са до Дара!!!

Руснаците бъкат от звезди най звездни са руснаците хахахаха ха. Каскет само Любе ти е в главата

Дара е супер, клипа е зле, песента е ок

За магистрална работа може и да е супер, за друго - абсурд.

Братле ти си много зле ама много виж нещо някаква помощ някоя проститутка или проститут може и психиатър ако и тва не помогни бегай в Атака бсп

С тея дебели балдъри много си е повярвала. Това не става за слушане/гледане

ужас просто много дебела за поп изпълнителка

Пеенето и стайлинга-трагично

На мен ми е апетитна. Да, не е кожа и кости , и това е ок. Има вулгарно излъчване, което на мен не ми допада, но ако не я гледам даже песента ми харесва....за пръв път нейна песен ми харесва.

Балдърите са идеални, зависи за какво ще ги ползваш. Защо почва кариера точно с гъза си е друг въпрос.

Отвратителна е. Кич, нокти просташки, лице на много проста жена. Малцинства, мизерия, нищо общо с модерния свят.

+++++++

Затова върви в Русия :)