DARA стартира годината по-добре от всякога - с договор с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и с нов сингъл, създаден заедно със страхотен екип от чуждестранни автори.

"Cold As Ice" се ражда в рамките на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас - Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима талантливи продуценти, автори на музика и текстописци - Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е известен музикален продуцент, а вече и артист, чиято последна колаборация е със супер звездите Зейн Малик и R3HAB.

Дръзкото парче е изцяло на английски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов - Рик) представя певицата и като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

Проектът "Cold as Ice" ще има своя премиера в 20 страни, сред които Русия, Южна Корея и Великобритания и ще бъде подкрепен от дигитални екипи в 30 държави, включително Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и др., а зад изпълнителката вече стои и британски екип, който започна да я лансира в Обединеното Кралство.

За DARA това е само началото! 

Снимка: Вирджиния Рекърдс