Супер трилърът "В капан" тръгва по БНТ

Най-скъпият исландският криминален сериал струва 6,5 млн. евро и спечели зрителите и в платформата Netflix

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав сериал, най-сетне нещо свежо, радвам се че разкарахте Ханибал

ъъъ, ще пропусна, отдавна пропускам северни продукции.. Не искам да се депресирам.Доста датски, шведски и норвежки неща съм изгледал по Нетфликс и други стрийминг платформи. Общото и впечатление е, че скандинавците са си психари и социопати, та го отразяват много успешно във филми и сериали, дори и комедиите са им психопатски..Винаги може да познаеш дали една продукция е скандинавска, както винаги може да познаеш дали една продукция се пръкнала на балканите, имат твърде натрапчив отпечатък на националните спесифики в драматургично отношение..

Предвид цените и стандарта в Исландия - 6.5 млн си е направо без пари. То там само шапката на героинята струват 200 евро. Така, че реално си говорим за сравнително ниско бюджетна простотия.

Криминалните филми, ВИНАГИ са вредни. А също и филмин на ужасите и Психотрилъри. Ако в група от хора има някакъв убиец, той е ПРЕДАТЕЛ... Всички трявба да убиват враговете на България, и да убиваме ПРЕДАТЕЛИ, които им помагат.. Но да търсиш Предател, убиец, е ВРЕДНО. Би трявбало ако има Предател, убиец, тия да г убият, да НЕ да правят Сериали... ПОЛЕЗНИ са Документалните филми, как са хванли и убили някой Предател или чужд Шпионин- измамник- предствящ се за бежанец.

Ама си болен мозък... Лошото е, че ставате все повече лудите...

БНТ винаги е номер 1.