Дженифър Анистън и Джъстин Теру се ожениха

Актрисата Дженифър Анистън (46) и актьорът, сценарист и режисьор Джъстин Теру (43) най-накрая си казаха "Да", но тайно.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън и Джъстин Теру се ожениха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това Бора Бора не беше ли гнездото на Бин Ладен? Каква перверзия да почиваш на мястото на главорез. И стига с тази "звезда", вече знаем всичко за нея, повече и от мъжа й.

Браво, радвам се за тях Той е много готин и нея а пооправиха, време й беше. Браво!

Лика прилика са си - гърненцето и похлупака. Пу-пу - най-сетне!

С този грозноват жених - тъкмо. Няма как мъжът да е красавец до една безлична мишка, както беше с Б.Пит.

се видяха на сватбата на Гай Ричи миналата седмица Тези двамата, клиенти на холивудските психотерапевти обаче не бяха между тях. Има защо.

Бора Бора не беше ли планината в Ахгваниста н, където се криеха талиебаните?

Теру трябва да се казва Тари, съкратено от Тарикат, защото си е направил много добре сметката да пипне 72та милиона на кака Джени, която няма друга опция, освен платеното жиголо.

Хи-хи, Ана, ти си достойна за съжаление... Кака на 44- годишен, хи-хи...

жалко за момчето

Надявам се и аз някой ден да отида на Бора Бора!

И на мен не ми много симпатична, ама ся - що пък не раждала, що не осиновила..? Бе я си гледайте във вашите канчета.. Раждаш се гол и сам, и пак така си отиваш - никой не е забил кол в земята, да остане и да види какво е след него. Всеки си изживява, каквото му е отредено и толкоз - чак толкова да ги мислите и другите - няма нужда. Утре, ако ни тресне някой метеорит и сме до там. Всички.

не я натиска да ражда или осиновява, това е личен избор хората не я харесват защото винаги я сравняват с Анджелина - жена с мисия, а визуално макар и на мен да не ми е идеал, Анджелина е класа пред безличната Дженифър

Поредният баламурник, вързал се на хитрата и мазна кака...

Тая истеричка не знам кой се е навил да я търпи, но едва ли е от умните...

Ти познаваш ли я лично и комуникирал ли си с нея, за да знаеш, че е истеричка? Недей да слагаш етикети на хората!

сигурно е Брад Пит :Д

Има и млади двойки които не могат да имат деца,а пък те взели да оплюват тази хубава жена че така е протекъл живота й,пълни глупаци сте

че това е хубава жена според вас?

Лично на мен много ми харесва тази групичка приятели: Джъстин е страшен пич, Джими Кимел и жена му са супер фън и мойте любимци Блънт и Красински редовно си правят номера, даже си мисля че леко съжалявам Джен и затова се радвам че накрая успя да се ожени.

не може да компенсира с никакви милиони, годежи и сватби с поредния третокласен тъпкач, нито с 6 цифрената месечна поддръжка, онова което винаги и е липсвало....

Много си зле, защо такава злоба към някого, който не познаваш? Най-вероятно защото е красива, известна и богата, а ти си един загубеняк!

да познаваш някого, за да виждаш очеизвадни неща... аз и Мара отварачката не я познавам, но е ясна, нали или и на нея много завиждам, че е красива, известна и богата??? Айде като се изказвате се подгответе малко следващия път

Наистина е тайно, дори и аз не разбрах, амо дир.бг знаеше

Хубаво е, че вярваш! Личи ти, че си от най-напръсканите!

Само един брак, а толкова много разводи в Холивуд?

Не ги мисли, менкат си милионите

Не ги мисли, менкат си милионите

Сигурно съм от малкото хора, които харесват повече Джен от Анджелина. Не знам точно защо, но тя ми е много по-симпатична и мила. Радвам се за нея.

харесвам повече Джен - естествена е. В Джоли и Пит има твърде много позиране - и заедно, и поотделно. В тоя смисъл - намерили са се!

Тъпа , самовлюбена овца - да чака да стане на 50 и да се омъжи на ретротградна Венера .

Май не знаеш, че беше омъжена за един от най-красивите мъже на планетата , вече, така че не е чакала да стане на 50. Просто така и се е стекъл живота.

Беше ... ама вече спря . Защото хората се женят и ... за да дадат живот. Някои хора са осъзнати и знаят , че не са вечни . Бързат да създават деца .

Един от най-красивите мъже на планетата си порепетира с нея и и би шута , защото не става за съпруга и майка .

на младини....така и Б.Пит с тази, самовлюбена и безполезна за света гъркиня ...

Ако в личния й хороскоп Венера също е ретроградна - това е идеален момент да се омъжи. Така че ако не знаеш подробности, не изказвай подобно мнение, смешно е.

Нашите "знаменитости" да се поучат , да попият малко култура на поведение - ето така се прави по света с големите знаменитости , женят се тихо , мирно и не развяват с какви гащи са на сватбата си и колко карата им е пръстена и какви пари им е струвало, събрали са близки и приятели и са се повеселили. Да са живи и здрави и много щастливи, дай Боже всекиму!

ЧЕСТИТО ДЖЕНИФЪР И ДЖЪСТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И БОГ ДА ВИ ДАРИ С ДЕЦА !

какви деца, тя не иска да се хаби, най-много да си вземат някое от Африка както беше модно преди време...

никога няма да осинови, а за раждане вече е стара

МНОГО ПОСРЕДСТВЕНИ - НИКАКВО ИЗЛЪЧВАНЕ

Приятна двойка. Дженифър не е особено красива, но е младолика - ах, този южен ген, по-полезен е от физическата хубост :) Няма да е зле да си осиновят дете, особено Джен заслужава най-сетне пълноценно семейство. А като се сетя за Брад Пит и оня образ Анджелина, ми става ясно, че баба ми беше права - животът на всекиго показва колко струва. При пълна къща с деца и уж голяма любов, двамата изглеждат все по-отчуждени и налудничави.

Може пък да си родят собствено дете. Пожелавам им го.

Ама тя ще чака като чукне 60-те. Млада е още, било то и за първо дете.

Виж коленете на Джен на снимка номер 6, като на 70 годишна баба са... А тя, ако е искала да осинови, можеше да го направи много отдавна, още като беше женена за Пит. Анджи беше сама, когато осинови първото си дете. Така че, който иска действа.

не знам как я изтърпя толкова време Брад Пит тая шматка... щом той казва за брака си с нея че седял на дивана и гледал филми за интересни хора понеже му било скучно... И освен в "Приятели" нищо друго сериозно не е направила в киното, изчука се куп артисти и музиканти, може би това е постижението ѝ...

мога да твърдя с колко народ е преспала - виждам, че ти си доста напред с този вид информация, но е играла в над 20 игрални и над 10 телевизионни филми и сериали

о, да - и в кои от тези филми блести с нещо? играе винаги себе си - каквато я знаем.... особено във "Всемогъщият Брус" , поставена до такъв добър актьор като Джим Кери си личи колко струва...

xxx - вероятно си нещастна любовница, олицетворяваща се с лудата, разгонена и тотално малоумна джоли

Еми щом се обичат младите нека се вземат. Добре изглеждат за гонещи 50-те. А може и деца да имат.

Джъстин Теру!?! Това восъчна фигура ли е или некво извънземно. Егати суека. :)

дреме ми на обая работа,че се били оженили...

Ей не можа да дочака Брат Пит да се разведе... Ама и той уж подал документи, пък после не бил подавал... Питка отвсякъде...

Ако съм стар и богат ще се оженя за нещо младо да не хлопа :)

и аз!!! искам да ми е широко на врата,... и тясно на оная работа!! хахаха..;))

Ако си богат ще ти е писнало и от млади и стари. Друго ще търсиш.

с бъдеще - причината - не е по любов.

да ,....любовта пречи на парите!!... и парите развалят любовта!! ;)

Много съм им обиден, че не са ме поканили.

Не плачи, те са просто едни парвенюта!

Маро, не знам дали си от долна диканя - едва ли там са толкова прости. Но си от някое потомствено дебилно семейство. Какви парвенюта те гонят? и знаеш ли смисъла на тази дума?

ХАХАХАХАА...ДЪРТАТА МОМА СЕ РЕШИ :)

Годината е 2018-та, пак лятото. В дир-а постват новина, че Анистън и Теру се развеждат. Новината е потвърдена официално от близък източник. Така, това в дясната колонка... В лявата обаче нещата са по-зловещи. Водеща ще е новината за Бойко Борисов, който е открил още 400 м. нов прав участък на Хемус. Кадърът ще е го е хванал точно как му изливат светена вода във врата. Втората новина ще касае мащабен ремонт на Цариградско шосе в София от Орлов мост до разклона на летището. Третата новина ще е как и последните 1500 емигранта от Африка и Близкия изток са спасени от обърнала се лодка и в Европа са вече мнозинство. Четвъртата новина ще е криминална, как някой е удушен, ограбен, изнасилен, заклан и изяден в Борисовата градина на обед.

Всичко ще е точно така, с пропуска, че биволицата Лилето ще се е санирала с още десетина кила отгоре. Да живей!

Грешиш! Лилето ще е санирана с 10 кг по-малко! Сега така е модерно - когато богатеят - слабеят - грижат се да изглеждат добре, за да не загубят Бате Бойко. Зер конкуренцията е голяма.

А в Щатите цената на петрола е паднала на 76 рубли галона

Много свежо!++++++++++

Честито. Щастлив съвместен живот.

Щастие и късмет за Анистън !Много е готина.

И разгеле някой да се ожени. Цяла седмица ни бомбандирате тука с разни разводи и раздели, то не остана вече актьор или актриса дето да не го разведохте този месец.

Така трябва! За да има кой да се развежда, първо трябва да се ожени. Иначе тази колонка ще остане без новини.

Xа-ха, наù-добрият коментар. :)

НАЙ-НАКРАЯ!!!