Двамата са се оженили в сряда в имението си в Бел Еър, Калифорния, пише сп. People. TMZ съобщава, че брачната церемония е водена от пастор. Кумували са Къртни Кокс и Скот Кембъл.

Вижте снимки на Дженифър и Джъстин >>

Над 70 гости са споделили с младоженците щастливото събитие. Сватбата е била подготвяна тайно. Едва след като са пристигнали в сряда вечерта на парти по случай 44-ия рожден ден на Теру, гостите са разбрали, че едновременно с това ще присъстват и на сватбата на звездната двойка, пише БТА. Все пак две особености подсказвали, че това няма да е съвсем обикновен рожден ден - едната била тортата, украсена с две фигурки, а втората - присъствието на пастор.

Сред гостите са били Лиса Кудроу, Сиа, Емили Блънт, Джон Красински, Елън Дедженеръс, Хауърд Стърн, Порша де Роси, Челси Хендлър. Не е била поканена обаче майката на булката. Въпреки това Нанси Доу, която дълги години бе скарана с дъщеря си, се радва за сватбата й, разкри Радар онлайн.

Веднага след партито Анистън и Теру са напуснали Калифорния с частен самолет и са заминали на меден месец на остров Бора-Бора.

Звездата от сериала "Приятели" има връзка с Джъстин от 2011 г. Двамата се сгодиха през 2012 г. През февруари медии писаха, че Анистън и Теру са се споразумели за клаузи в предбрачния си договор. Смята се, че богатството на актрисата възлиза на 72 милиона долара, докато Теру има 12 милиона долара.

"Джъстин Теру ще остане най-хубавото нещо, което ми се е случило в 40-те ми години", сподели наскоро актрисата.

Преди време тя призна, че Теру й е помогнал да намери баланса между личния и професионалния живот. Въпреки, че невинаги е впечатлена от модния му вкус, Анистън признава, че е била зашеметена от красотата на годежния пръстен, с който Теру поискал да се ожени за нея.

Това е втори брак за Дженифър. През 2000 г. тя се омъжи за актьора Брад Пит. Двамата се разведоха през 2005 г. Според медии причината е връзката му с Анджелина Джоли, започнала на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит".

Теру има почти 15-годишна връзка с дизайнерката на костюми и актриса Хайди Бивънс. Двамата се разделят през 2011 година.