Тина Търнър обяви годежа си

73-годишната звезда Тина Търнър съобщи, че след като получи швейцарско гражданство ще се омъжи.

Обратно в новината

Коментари - Тина Търнър обяви годежа си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на вниманието на злобарите: много тъпи заключения, за парите,купуването на любовник и дрън,дрън: нищо подобно парите не са критерий да задържиш на сила който и да е: кефят ме такива връзки, и да са живи и здрави - ГОТИНИ СА !

Много се кефя на такива новини - от една страна се радвам за тия хора в новината, от друга гледам сейра на тъпите селяни дето ги критикуват - ма как можело на толкова години - бля бля бля.

Евала бабе,да живееш още толкова по две

Средата на 90-те е 1985 г.

Пожелавам здраве,щастие, любов на тази така изключителна и класна Жена.Страхотна и се е доказала през годинита като невероятна певица.Много се радвам за такива талантливи, мили и позитивни хора.

Що им трябва да се женят на тая възраст.

Този ако иска млада жена, която да му роди деца, ще я има. Явно нещата опират до нещо друго.

Този може да е на 53, ама Тина изглежда много по-добре от него .Той се е спаружил съвсем! Да е жива и здрава! Страхотна певица и жена!

новината аз коментирам само със следните думи- You simply the best... Нека здравето, късмета и щастието не те изоставят никога Тина:)

А глаголчето- йоу аре симплъ тхе бест , или по- точно йоу,ре симплъ тхе бест, беттер тхан алл тхе рест. беттер тхан анйоне...сехъ,сехъ анд тхат воице лике велвет. ъеах! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Съобщението е написано правилно. Моля не кирилизирайте написаното на английски език.

Еееее,много злоба се излива още от сутринта.Тина Търнър,толкова години се е раздавала на сцената за да ни радва,а сега е време да помисли и за себе си.Тя също е човек и душа носи.Желая щастие.

Ти наистина ли си въобразяваш, че някога и е минало през ума да те зарадва?

Поредният кастриран от към емоции.

Минава й, пич, минава й през ума, бъди сигурен! През всичките години от брака й с Айк Търнър, най-вероятно това което я е крепяло е, че ще излезе на сцената и публиката френетично ще аплодира. Това е оценката за вложените усилия - да усетиш радостта на другите от това, което ти правиш. Това е нещото което "зарежда" артиста. Но плитки душици като теб никога няма да го разберат.

Ти така ли се погрижи за парите на "твоичкия", лелко задръстена!

Честито на младоженците! Айде сега да почват усилено да работят за бебе - Тина хем ще е майка, хем баба, 2 в 1, дето се вика.

Хора,тук не говорим за талант а за личен живот,правете разлика между тези неща?Гледката е типична за извратеният западен свят.Къде по-голям кеф от това арийската раса на Хитлер да се гушне с бляка кака :).Това е мода там от поне 30г.Колкото е по-бял да не кажа и умит един германец,австриец или белгиец толкова по черна половинка привлича до себе си.На мода днес са кюрдите и арабите :).

Е па точно баба Тина ли е най-развратната, БЕ? От чувала с к*рвите и хомотата точно нея ли? А като ти гледам прякора, Калки, ще свърна да повърна.

Баба , баба , ама като я гледам до Бионсе Тина Търнар я слага в малкия си джоб. По-възрастна е от нея , а изглежда доста по-добре физически. Какво сте се вторачили в жената, ннима не заслужава да бъде щастлива след толкова години на сцената?

Абе, дирник, като е за мангали и педали, дупе давате, а този расист кой ще го затрие?

Да са живи, здрави и щастливи. И дълбок поклон пред таланта на Тина Търнър. Освен че ми е любимата певица е невероятна и ненадмината. Браво Тина.

27+ години са заедно. Аре кротнете се с женските конспирации. Да е жива и здрава, да се радват двамата.

НЕВЕРОЯТНА ЕВИЦ И ЖЕНА.КЪСМЕТ И ДЪЛГОЛЕТИЕ СПОКОЙНО И МЪДРО И ЖЕЛАЯ!!!!

каква захаросана помия

.....страхотен глас , и като певец и жена номер едно , браво Тина!

Циркове! Много пари, чудиш се какво да ги правиш и си купуваш любовник. Тя- вади известност, но той какво вади? Освен парите и Тина Търнар? Коя беше тя? Не бяхме чували скоро за нея.

Ти пък кой си? Нея цял свят я знае и слуша, освен такива неграмотници като тебе, дето освен азис друго не знаят!

Нека да ви обясня, приятелчета! Тина е известна с две неща -пееше страхотно и показваше доскоро уж страхотни бедра(само че стегнати до спукване с найлон) Когато аз я слушах, преди 50 години бе парче и половина. Но сега? Нека да не се втеляваме в някакво бабичка с минало.Нали си спомняте: наскоро друга бабичка- Бриджитката(Бриджит Бардо), приличаща на изкопаемо, но се показваше по медиите.(И нея сме гледали като гладна мишка саламурено сирене, но всички си е с времето.) Е, и ние си имаме едно изкопаемо, което няма срама и чувство, за отминалост -постоянно е из коридорите на студиата.Естествено, като я напомадват солидно. Но пак плаши хората. Най-хубавото нещо за човека, това са скромността и достоинството. А за хората на изкуството, това е задължително! А що се отнася до това, дали съм грамотен или не -ами то си личи. Сори!

Те по чалга каналите и радиата не я пускат Тина Търнър. За тва не си я чувал.

Ти прочете ли статията - заедно са от 27 години, какъв любовник какви пет лева

Gal

и защо пък не? неин проблем за какво ще си харчи парите...така трябва да се живее....не като нашите родители дето като се пенсионират или копат на лозето или им натрисат да гледат внуците....

невероятна си. жеяя ти много щастие и да ни радваш с концертите си!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Баба Тина слага всичките барабар с Мъдона и Сритни Биърс в джобчето на панталонките си. Айк е , факт, но сега се сещат за него само като 'бившия на Тина'.

...дирник, трябва да си сложите 'променено от модератор'. че така малко 'виси' където сте ми изтрили определението.

Изключително й се възхищавам-магнетична жена,невероятна соул изпълнителка и невероятен боец..след терора от Айк успя да се съвземе и да уреди живота си..на чисто,което е доказателство, че след тежката зима непременно идва слънчевата пролет.Успех Тина-ти си номер едно!:)