17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожа Гущерова дали знае, че от ДНКато не може да избяга. Господ е предвидил за такива като нея, които се женят по сметка да им се раждат деца и наследяват с вродена "красота" и крадливост

1. Коя е тая и с какво е допринесла за България? 2. Защо си мисли, че става по-красива, подлагайки се на ненужни хирургични интервенции? 3. Защо ни занимавате редовно с такива като нея? 4. Това ли е примерът за подражание на младото поколение? 5. Какво стана с културния живот в България? 6. До кога пошлостта, глупостта, тъпотата и всички останали производни на упадъка в държавата ни, ще бъдат рекламирани и поощрявани?

Не мога да слагам повече плюсове. Коя е тя?

Дебелиа гущер-наследник е.е и плаща с парите откраднати от нас от дъртия гущер

траверса

Моля, ако е възможно, пишете само за стойностни жени. И стойностни мъже. Тази информация някакси не само, че не дава нищо, но е изсмуква...грозно е това, което се вижда.

Единственото което ми харесва в нея е силикона другото е отврат ако беше сехвана с някой безработен форумен коментатор или форумен коментатор с малък дохох всички щяха да я харесват но не тя иска да хване оня с парите е хвана го сега има парите му но си показа какво представлява

Боже, колко мъка има по този свят!

Дааавай ,че догодина ще правят игрална версия на Шрек и някой трябва да изиграе Фиона без грим !!! Идеални сте с твоя гущер за главните роли , но ....смятам ,че едно гущерче ви е достатъчно !!! Такива като вас не трябва много да се размножават !!!

Направете рубрика за хора с интересни професии като жената пилот, а тоя паразит не върши нищо няма професия, т.е. няма смисъл съществото и съществуването му

Толкова противно същество,не бях виждала.Прилича на травистит.

Бах нейната маа и крокозъбел. Тва за такива са измислили фереджетата, не е за показване тва нещо. Потресаващо грозно.

Нахална селянка!

Направих си труда да разгледам снимките. Хареса ми онази от супермаркета - ми правилно си си намерила мястото, при тиквите....

Гордей си се, миличка, но нали знаея, че децата ти ще наследят рожденните ти черти, не пластиките и силикона. ДАНО НЕ ЗАПОЧНЕЯ ДА ГИ КОРИГИРАШ ОТ МНОГО МАЛКИ, АМА КАТО ТИ ГЛЕДАМ АКЪЛА, СИГУРНО.

Готин момент от "Двама мъже и половина". Бабата се появява с подути джуки и обяснява, как са и имплантирали мазнина, взета от задника. Малкият пита чичо си. И сега баба ако се оригне, това за пръдня ли ще се брои?

Вече не е Гонзовица, а Гущерица. :) Интересно-дали си другарува още с Ритонците? Може да им стане меценатка, вече е баронеса, пък Здравко и Катя нали все недоволстват колко им пречат некадърните завистници...:)

Гущерови имат ясна и благородна цел в живота - да станат истински гущери. Мъжкият Гущеров нещо го объркаха и отива по-скоро към прасе. Затова пък известната му и обаятелна жена успява. На акъл вече горе докарала. Още стотина операции и не можете я различи от варан. Красива гущерка ще стане, ще видите. Не завиждайте, ей!

Стига с тия измислени от вас "звезди"! Тази кифла нищо не е и няма да постигне в живота си. Защо я пробутвате за пример?! Просто харчи парите, откраднати от всички нас. На бащата на тлъстия си и антипатичен съпруг. Отврат!

Заприличва все повече на лекарката, която я прави.

Научила ли се е как се пише кренвирш и научил ли се е коя е столицата на Канада? С какво има да се гордее?След максимум една година ще е на пътя като отварачката.

ГОНЗОВИЦА НЕ БЕШЕ ЛИ ЕДНА ДЕТО И ЗАБИХА КУРШУМ В ГЛАВАТА И МАЙКА И РЕВЕШЕ НА ГОНЗО ЗА МАНГИЗИ ДА Я ОПЕРИРАТ. А ЗА ДЪЛБОКОТО ГЪРЛО ВСИЧКИ ЗНАЕМ.

Що пък да не се гордее. Особено с прякорите си Гонзовица и 'дълбокото гърло' . . .

Тази госпожа и почитатели ли има...за какво...ама то лудите нямат свършване...

Че накъде повече? Освен да си отреже главата...

Какъв е талантът на тази дама? Защо е популярна?

Плеймейтка и инстаграм звезда е, такава каквато успя да се продаде отлично и да обеспечи жалкото си съществуване. Следователно - има усет за маркетинг. Дотук - добре. Но тепърва ще разбираме с какви компромиси е свързано това и какви ще са последствията от достиженията и пластичните операции.

Прилича на "работещо момиче", но не го разбира.

Еее, значиии трият ли у трият. Само споделих, че по-прост от тая парцалеса е съпругът ѝ, свинкята, който не осъзнава каква развалена стока си е купил, а рекламацията ще му струва много скъпо.

Дир.бг : водите класацията за малоумни и измислени новини. По-глупаво интервю рядко се среща.

Мъдааааааааааааа, У луд умора няма.....

Представете си следната картинка - поотрасналите дечица, които разгръщат стари албуми със снимки на майката от времето преди операциите. И как задават въпроси, които започват с: - Мамо, а ти едно време като си била хубава .................... ..................... ..................

Красиви дечица. Ще приличат на натуралната си мама и на татко си.

"Аспирина", между ушите й, няма кой да и го увеличи. това с пластични операции не става!

КАКТО Е ТРЪГНАЛА СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ ЩЕ ПРИЛИЧА НА ИСПАНСКАТА ХЕРЦОГИНЯ АЛБА!

тия нашите кифли са под един калъп Ако си сменят мъжете нощем, дали ще ги познаят в тъмното?

Селска буца видяла се е с пари и си сменила зурлата защото не си е понасяла природната физиономия в огледалото и с кеф да и пръднеш в устичката

Таз дъщеря на касапин ли е? само питам

Естествено, че ще направи още- в зависимост от това какво е модерно, пък и когато Пухи нареди, нали и той има нужда от разнообразие :)

Прилича малко на ЧИНГИЗ ХАН

ОТВРАТИТЕЛНА физиономия

Като надуваема секс кукла

Чак пък надуваема... Баш си обикновена пластмасова кукла.

Децата ще носят гените на майка си преди пластичните опареции. И на баща си.

Боже слез и си прибери вересиите...

БИВА ЗА ВЪЗРАСТТА СИ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ Е В КРИТИЧЕСКАТА ВЕЧЕ

Май трябва да редуцира една важна част от себе си, че е като разграден двор...

Добре, че има photoshop :D

Като гледам, не е бил много от полза. Фотошопа не е магическа пръчка все пак ;-)

Тази защо е известна? Какво е направила, че много се гордее със себе си? Нещо съм изпуснал.

И кой ще и ги гледа тези 4 деца?

Много комплекси + слаба психика видят до това. Моля, не я кълнете, видно е че има ментални отклонения. За еван са "хирурзите" дето се възползват от това.

Каква духовно извисена личност!!!! Малко са тези ,които разбират от това, WOW, това недоразумение, може ли да чете и пише????Тази порно индустрия съвсем не стъпва на земята!!!!

Извинявам се, но това НЕЩО на снимката какво точно Е? Аз лично виждам някакво подобие между восъчна кукла, направена от некадърен майстор, човекоподобно, неопределено същество, хванато от някое затънтено кътче на джунглата, инопланетянин - герой от филма Стар трек и робокоп. Даже и име имало, ако се съди по заглавието. Странна работа.

4 деца за по-голяма издръжка. това е хитро . все пак знаеш , че ще ти бият шута