Днес социалните мрежи са чудесен начин, посредством който човек може да се доближи до популярните лица. Чрез тях всеки има възможността да надзърне в ежедневието на известните, разглеждайки техните снимки, или да разбере мнението им по определени теми, следейки публикациите им.

Вижте снимки >>

А благодарение на опцията "Ask me a question", при наличието на добра воля от отсрещната страна, дори е възможно да получи шанса да зададе онези въпроси, които винаги е искал да отправи към именитите личности. Напоследък стана модерно звездите дават подобни своеобразни интервюта на своите почитатели - тенденция, която от известно време "набира скорост" и у нас.

Една от последните дами, която реши да задоволи любопитството на своите фенове, бе Светлана Гущерова, която отдели от времето си, за да отговори на запитванията към нея.

Разбира се, темата за външния ѝ вид нямаше как да бъде пренебрегната.

"Изглеждаш много добре, дано не си правиш други корекции", написа един от последователите ѝ, на което плеймейтката твърдо заяви, че ако ѝ се наложи - би прибягнала до още подобрения.

Всъщност, относно пластичните интервенции тя написа, че 20% от хората действително не ги одобряват, защото са на "друго духовно ниво", но за останалите 80% брюнетката изрази мнение, че само се преструват на техни противници. Съпругата на бизнесмена Християн Гущеров сподели, че не тренира, но за да поддържа фигурата си яде по много малко, като не се лишава почти от нищо. Забранени са ѝ единствено тестените и пържените храни, а от сладките изкушения най-вече си позволява черен шоколад.

Почитателите ѝ засегнаха и темата за майчинството, искайки да разберат как се е променил животът ѝ след раждането.

"Не мога да кажа, че се е променил кой знае колко, защото много преди да стана майка, вече бях друг човек, който беше готов за най-прекрасното нещо на света, а именно - да бъдеш родител!", сподели тя.

На въпроса дали дъщеря ѝ Анелия-Добромира е проходила вече, тя отговори отрицателно. Също така се оказа, че Светлана би искала да има още три деца.

Запитана дали се гордее със себе си, тя написа: "Категорично ДА".

В галерията ни прочетете останалите ѝ отговори.