Коментари - Светлана Гущерова прекара рождения си ден болна на легло в хотела от "Туристът" и "Казино Роял" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази всеки път като я видя се сещам за култовото й представяне във ВИП БРАДЪР 2015 и нейния "КРЕМВРИШ" :-) :-) :-) Ако ще от глава до пети със злато да се покрие това няма да ме накара да мисля за нея като за нещо по-различно от "куха лейка"!

Спрете да публикувате информации, които най- малко засягат хората. Много ме интересува какво прави тая дърта парантия.

Отивам да пусна една вита баница в кенефа по повод случая!

Веднага се обаждам на милото да го премести на другата страна.

хората в хотела са видяли една "изискана дама".....

какви са тези урангутани по снимките?

Любов ли бе да я опишеш. Сладури и двамата... за гущери. Иначе статията е много вълнуваща, чак ми се разстрои стомаха от толкова много вълнения. Чудя се дали да отида да наторя градинката на село или първо да прочета следващата статия за да се хлъзне всичко като по ледена пързалка.

Се превърна във вестник “Шок”.

Докога ще ни занимават с тези паразити и техните похождения!

Дали през 2009 година пак е била във Венеция? И ЗАщо когато не ставаш вече за гледане , тръгваш по света да гледаш това, което е около тебе?

Не разбирам защо съм цензурирана? Какво написах? Че госпожата не си мие косата сама и не се гримира сама, ако няма екип фризьор и гримьор , за да я направят като първата снимка, изглежда неизмитс, както е на втората? Кое не е истина?

Първо виж себе си как изглеждаш на снимките После коментирай другите

Доста добре всъщност. Поне съм изкъпана и на 39 години все още ме вземат за сестра на сина ми , който е 18, светланковице. Или шанелите покриват миризмите ;)

А на сина ти правиш ли му пълна програма, щом толкова те взимат за млада? Да не те мислят и за негово гадже, ае стига простотии.

Мне... Нямам твоя опит. Нямам и филъри и ботокс , та за това младея. Хайде, че ботокса ти отпусна, каляшева те чака. После - баня ;)

Е, не така грозно и заядливо, моля. Прекрасно е, че на 39 изглеждате като абитуриентка, пожелавам Ви да бъдете и същата свежарка. Сега дишайте и се усмихнете.

Доста свежичка съм. Ще си позволя да се усмихна, защото мога и нищо не ми блокира лицевите мускули. :)

Имах предвид свежарка като стейт ъв майнд. Можете да се усмихнете и не само защото нямате инжектирани токсини в лицето. Пръчките като госпожата от статията отдавна не са интересни на мъжете, а можете и сама да си измиете косата.

Да разбирам, че не сме мръднали и на йота от ‘90-те! Пак са актуални мутри и мутреси! Ех, българино! Продължаваш да гледаш тъпо ….

Ми че то нито Големият Брат, нито местната власт са се сменяли от тогава :) Така че логично е същият план да си върви.

Веднага да уволнят астролога!

Светлана, кажи на дебелака да не си харчи парите за платени статии. Отидете в някой дом за деца и дарете нещо.

Ами по-добре здрава и с хубав мъж, но в обикновен хотел, отколкото болна с грозен мъж в някакъв лукс. Хах. Иначе всичко добро и желая.

Правилно

Много мила двойка. Страшно си подхождат. И какъв генетичен материал! Направо не мога да си представя какви ще са наследниците…

Мноо грозна тая ве Гущерова ли, змиска ли

... ще се потърси сметка на такива откъде вземат тези пари, за да се разкарват напред назад, кои са тези, данъци плащат ли, парите по сметките им имат ли документи за произход на средства, докато в тази страна такива се величаят, не Шенген, не евро, не нищо добро няма да се случи, накрая ще ни изолират и няма да ни пускат никъде, защото сме едни диваци!

Кой го интересува?!

Таз' уж "порнозвезвда" без макиаж е като селянка от сибирска деревня.

И това след корекциите. Преди това какво чудо беше....

louis vuitton до louis vuitton мила моя майно льо..

Остава да ни светнат какво точно работят двамцата и най вече Шиши,претоварен ли е от работа и как така с лека ръка се харчат милиони за прищевки да се показва на шейх.Прави впечатление че Азис е сватовника на повечето мутреси златотърсачки с точно определени клонове от сенчестия бизнес.Върти се и около Ивайла Бакалова Дубайска и новия татко и около Мара бившата на Гущеров,а и Светлана той я сватоса

Кой е мужъкът ве - мяса ми на главният равин на Норуей :)

Какво елегантно момче! Каква ненагледна брада!

Тези приличат на руснаци на почивка.

Хиляди хора бяха и са още болни през празниците, стояха на студено и тъмно, брояха стотинки пред магазина... Трогателна свещена тъпота е да изтипосаш това като новина.

На мен ми хареса в “ Черешката на тортата”.

На тази снимка изглеждат, сякаш тя му е болногледачка. А отделно тя изглежда доста състарена. Не на 35, а поне на 47. Не е лесно да се живее като държанка.

Всеки път когато тази или Николета се разкрачат и навирят крака, Дир-ът неизменно им посвещава статия

Това Карбовски ли е на снимката до нея с розовото палто?

Карбовски от Алиекспрес.

Божееее,страшно смешна двойка, направо са като карикатура.

По тъжна жена не съм виждал.

Не мога да реша дали това нещо Светлана ме плаши повече с грим или без.....Знам само, че това другото нещо до нея ме плаши при всички положения.

Говорим в случая за една к.рва и един малоумник с дадени пари наготово от баща му от продажба на застрахователно дружество. За ония години добри пари взе за дружеството, мисля, си че сумата бе 150 млн., някъде около 2005г., година или две преди кризата от 2007г. Не знам синчето освен по екскурзии да се снимка да съм прочел новина свързана с негов успешен бизнес.

тия грозни говеда от снимките, каква измет!

Австрийската полиция не я ли е арестувала за проститутска визия със свиня жиголо.там като видят тия от еастърн Юръпа и се чудат и се маят

понякога не разбират че сме от ийстърн :)

Защо ни ги навирате тези крадци на прехода непрекъснато

За да свикнете най-после с господарите си!

Бре, намерил си с какво да се ,, хвалиш,, работип бил със стария гущер. Значи си същия ДС мошеник и демократичен мошеник като него. И какво ,, работеше,,? Пишеш само за да кажеш думата ,, полюция,, , циничен продавач на проститутки. Иначе как сте си правили парите

Не съм чел статията, влезнах само да напиша Да ѝ ЕПМ!!! Де... Ба боклука

Коя е тая, бе, да и и м грозна.

Тръгнала ГАНЙОВИЦА из ЕВРОПАТА

Безбожници! Какъв хороскоп, какви пет лева!

Преместих го, въпреки, че не зная коя е тая и що е в новините?!

"Дизайнерка на луксозни пижами" ли? Гущерицата ли? Кога и кой й даде квалификация за дизайнер?

Язък ви за парите. Ако ги нямате за нищо не ставате. Само не знам кой и как ви се връзва.

Това е от използването на онези механизми за задо--ляване. Постоянно си въвежда в тялото тези устройства и просто се е амортизирала.

И в5се пак как си изкарват многото пари, с които разполагат? Фирмата за даване под наем на някаква техника, както писахте тръгна ли? Или старият гущер се е награбил много, много. Ама и той си има в къщи една такава златотърсачка и щерка и.

Чуден пример колко тясно сме свързани с Русия ! Същия дебел тиквоч с баща от КГБ или ДС в случая Същата силиконова па....а както руските минд.и Мила родна картинка

Тоя парцали дебелият и мъж

Тези двамата не изглеждат никак добре - младо момче със свръх наднормено тегло и съпругата му на 35 с тъмни сенки около очите и телосложение на анорексичка. Нямат здрав сън и пълноценен живот, а са млади все още.