Мнозина желаят на изкарат незабравимо онази специална дата в календара, бележеща появата им на бял свят, опитвайки се да създадат история, която после дълго да разказват на своите близки и познати, но истината е, че едва малцина от тях успяват да превърнат копнежа си в реалност. В тази връзка Светлана Гущерова може и да не успя да изпълни всяка точка от своя предварително изготвен план за наскоро отминалия си рожден ден, но със сигурност никога няма да забрави как точно го е прекарала, тъй като той коренно се различава от всички предходни, изпълващи нейното минало.

Спазвайки личната си традиция, превърнала се в неин закон през последните няколко години, носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2009 година напусна очертанията на страната ни заедно със съпруга си, за да посрещне своя празник на една от любимите им дестинации. Двамата стегнаха багажа си и се отправиха към Венеция, която често обичат да посещават, откакто са заедно, само че този път тамошната им визита протече по съвсем различен начин от обичайното... Вместо да се наслаждават на изключително романтична атмосфера, с която се слави италианският град, плавайки с гондола по водните му канали, както обикновено правят, когато се озоват там, този път те прекараха почти целия си престой между четирите стени на хотелската си стая.

Вижте снимки >>

Както блондинката сама разкри в публикацията, която сподели в Instagram профила си, отбелязвайки настъпването на своята тридесет и пета годишнина, тя и мъжа ѝ са се разболели тежко, кратко след като пристигнали на Ботуша, където били отведени не толкова от предпочитанията си към държавата, колкото от хороскопа, изготвен от астролога на еротичния модел, според който наздравиците в нейна чест трябвало да бъдат вдигнати именно там. Дори и да е имало такива обаче, то те определено не са се състояли по обичайния начин, тъй като съпрузите били приковани към леглото, върху което дизайнерката на луксозни пижами позира пред фотографския обектив за изображенията, появили се във виртуалното пространство на значимия за нея ден. На тях тя е облечена в къса бяла нощница с тънки презрамки, чиято щампа представлява глава на тигър в близък план. На единия кадър тя държи в ръцете си огромен букет от рози, какъвто получава от половинката си при всеки хубав повод, а пред нея върху завивките стои торта във формата на сърце, на която на английски език е изписано "Честит рожден ден, любов моя". От публикацията ѝ обаче става ясно, че това далеч не е единственият десерт, който е получила, понеже той е придружен от още два. По думите ѝ, най-скъпият за нея подарък е торта от името на децата ѝ, поръчана и изпратена от нейната майка, на която благодари за прекрасната изненада.

Снимка: Официален профил в Instagram

Макар по всичко да личи, че не е успяла да отбележи рождения си ден така, както навярно е възнамерявала, Светлана все пак го прекара на едно от най-емблематичните места във Венеция, без дори да ѝ се налага да напуска леглото, тъй като с Християн са били отседнали в прочутия 5-звезден исторически хотел "Danieli", попаднал с право в списъка Luxury Collection, който се състои от 3 отделни сгради, образно наречени "крила", датиращи от 14-ти, 19-ти и 20-ти век и свързани чрез закрити мостове. Любопитен факт е, че в него са снимани касови кино продукции, като например "Туристът" с участието на Анджелина Джоли и Джони Джеп, "Казино Роял" с Даниъл Крейг и др., а освен това през вековете под покрива му са гостували Гьоте и Дикенс. Интересна подробност е, че отскоро той е собственост на компанията на Бил Гейтс, закупила го в началото на 2022 г. За подновяването му, което официално ще приключи през 2024 г., когато ще разполага с общо 200 стаи, американският милиардер е предвидил 30 милиона евро.

За посрещането на Новата година семейство Гущерови решиха да сменят местонахождението си, отправяйки се към Виена, където, точно в полунощ, вдигнаха чаши с шампанско. Светлана публикува снимка, на която се вижда, че след като е оздравяла напълно се е разходила из австрийската столица, любувайки се на празничната ѝ украса от безброй блестящи светлинки.

Снимка: Официален профил в Instagram