17-11-2017 20-11-2018

Коментари

It's a girl? Нещо не разбрах! Уж на 2 г. става, а сложили надпис като за новородено. Ако случайно някой не е разбрал, че е момиче ли?

Никому ненужни грозни,пластмасови отпадъци.

Какво падение, да се отразяват събития на утайката на обществото, че детето им имало рожден ден! Ами децата и на много лекари и други успели хора също са имали празник!

Това дете ще има психични плоблеми след време- трябва да го махнат от това семейство

Ето кой внася плстмасовите отподьци.

Комедия да гледам няма да ми е толкова смешно, като да гледам снимките на "звездното гущесрко семейство"

Сега разбирам защо този успял бизнесмен се е оженил за това празноглаво същество! Че той бил ужасно противен!!!

Каква е тая брантия, кой е тоя дебел шопар, дето се е прецакал да се жени за тая и защо навират в лицата на хората безличните им мутри.

Кич и пластмаса

уроди

А бе къв е тоо шопар:) Бах ти шопара мн селска мутра:) не знам кой е тоо честно. Но като го гледам е един домашен любимец,на дали е изкарал два лева през живота си:) иначе да позира тоо к*неф с чанта на Луи Витон е номер едно:)))

Абе що ни занимавате с тия?!

Този е "мечо" на галено, иначе си е една охранена смръдлива свиня.

Журналистката, написала статията, напълно подхожда на интелектуалното ниво на представените звезди и тяхното семейно тържество. Примитивни описание на безкрайно скучен натюрморт. Много тегаво и напълно излишно. Казах.

А, този пасквил най-вероятно е поръчан от Светлана, редактиран от някой третокласен ПР и публикуван в ДИР-а срещу 200 лв

Аа, понеже “имат” пари, поне 5к са им взели:)

Всичко е толкова фалшиво при тези хора, изкуствено, пошло.. Никакви ценности. Пълна порнография!

Кой ни обработва тези снимки уморам от смях. Вижте снимка 25 колко е голяма главата. Почват да не приличат на хора!

Бик и крава...голям праз...

Колко пара чини тая платена статия. Поне им спирайте коментарите или се кефят селяните да им се подиграва половин свят?

У домА е див селски кич. Мебели, пердета, извивки, цветове...Отврат. Язък им за парите.

Тц, тц, тц. Тъкмо бях се натъжил, че от известно време в Дир-а няма платени ПР статии за Гущеровица и мъжа и и хоп - ето, че се появява такава статия. В близките дни очакваме нови такива за дъщерята на Гала, за Мъндьо дето взел интервю от някоя БГ "звиздъ", за Зейнеб, за някоя проста силиконка, за Ваня хърватския селяк и мазната му жена и тн. Ако човек следи по-внимателно статиите в този раздел ще остане с впечатлението, че има една групичка от плащащи си за публикации тук и се въртят на ротационен принцип през 2-3 седмици. Хайлафът и журналистиката в България са изтъкани от пошлост и затова така добре си подхождат.

хайлайф*

Забрави да споменеш Тоца. Къде без нея?

Вярно. Извинявам се най-чистосърдечно. Тоца да не се сърди, а ако иска компенсация ще и дам адрес където да и се извиня/отплатя в натура.

Скъпи дираджии, това което представяте за новини в раздела - Life, не са новини, а по скоро обяви от типа: "Ева търси заможен, може и по стар Адам, Глей кво си купих, глей къде бях и най вече глей колко силикон си сложих". - За да не забравим т.н. БГ - VIP персони. Но коментарите отдолу за безценни и отразяват за щастие мнението на повечето мислещи хора....

Най-ужасното нещо за всички парвенюта е пандемията, и на тях им е мъка , че не могат да се изфукат за всяко нещо.

дано да ви плащат добре за тези публикации...

Благодаря ти дир.бг,че ни занимаваш с поредната простотия.Да е живо и здраво детето,но тези паразити не са за показване.Поредните глупави,самовлюбени простаци.

Да е живо и здраво детето! Снимки на детето няма, крие го!!! Ооооо, но за сметка на това ,майката не крие нищо за себе си! Снимки ,както винаги ,полуоблечена,или полусъблечена, за да не забравим как изглежда,кой ли го интересува! Ще чакаме и инфо за секса, имаше една,която казваше, че ако не и харесва по средата си тръгва....Таьи нещо закъснява с инфото..... Боклуци много....

Не ми върви някак ковра да играе добрата съпруга.

Гущеров доста е отслабнал,добре изглежда в бялата тениска.И все пак по-добра е от Моника Валериева,има хубава усмивка а и деца ражда-българчета!Аз пък не им се ядосвам,любопитно ми е всичко за тях...

е немаше как, забодох ти един плюс :) а мене ме тръкнаа, да нема конфликти, явно... ей, голема класа са тия гуштерови! цела медия са си напазарували.

Най-ми хареса снимката “Тя пипа пиано”. Жалко, че не и се виждат татуировките, щеше да е още по-ефектно. Селяни сър...

Чаршафи, дантели, мазилки и шпакловки, силикон като всеки път. ЧРД на детето! А мамата наистина ли свири на пиано или мисли, че трябва да има и такава снимка!?

Тези що не земат да напишат (да се разбира да платят да им напишат) книга за дваминцата/четиримцата, сценарий за любовен филм или ще е по-ефектно дори сериал да е-най-добре розов, общината където обитават техни скромности нека кръсти улица или дори булевард на тяхно име, че и градът ни може да учреди някакво почетно нещо в тяхна чест...и да замлъкнат след това.

Най-готиното е, че след като платят за подобен бълвоч, четат коментарите и се устремяват с нова сила към пластичните операции и изхвърлянията.

Докога ще я крият ? Няма ли да си социализират дъщерята ? То голямо чудо... Дали изобщо съществува ?

Ето го ефекта на лесните пари. Тати е бил беден и изведнъж забогатява много и не знае как да си възпита сина, като накрая получава този дебел и наникъде в живота деградант. А снахата е само украшение към горното.

То не е и за показване сигурно...

На кой ли прилича ? И двамата са големи хубавци...

Случайно или не забелязвам все по-разрастващата се мания не само известните, но и никому неизвестните българки да постват постоянно снимки от рд и други поводи /напр кога се... е/на децата си, така, че едва ли не факта, че са си отворили междукрачието е нещо Невероятно и се случва само на БОГОИЗБРАНИТЕ. Вярвам, че децата са бор дар божии и има семейства, които по една или друга причина нямат възможност да се насладят на това щастие, но не мисля че подобна показност в соц мрежи или медиите е начин човек да се покаже, че е Родител, защото си го е тръскал.

Повърнах

Нищо не е впечатляващо, много пластмаса, демоде мебели и нездравословна торта с боя. Най-богатите хора по света въобще не шумят около децата си, даже за някои не се знае колко деца имат, как се казват и на каква възраст са. Неслучайно!

Светлана и Християн Гущерови отпразнуваха втория рожден ден на дъщеричката си и мама не пропусна възможността да се изкекерчи полугола с няколко снимки в дира.

Големи джуки, а Христианчо какво работи?

от коя партия е Христианчо?

Гущеров както и всички олигарси са от БКП! Пази боже болшевик с пари всички са както този Шушана до дупка в Алпите и къпане с шампанско за 40 000 Евро. И тука щатите тролове имат повод да говорят за упадъка на демокрацията ръководена от номенклатури червени гущерчета

Вторият въпрос е по-логичен! Имането няма нищо общо с работата! Та от коя партия е гордият баща?

БКП!!!!!!

айде тая да я пропуснеме, искате ли? да няма коментарчета.

Къде е Раева та ни занимавате с тези..

А двегодишната Анелия-Добромира още я държат в кошничка, да се знае, че е трорение на случаен щъркел

Панаир на суетата! Глупашко-маниакална необходимост да демонстрираш пред останалите притежанието на вещи и материя, компенсирайки с тях вакуумното пространство между ушите си ! Дребни сапиенси с огромно его!

абе мъжкият гущероподобен сапиенс съвсем не е дребен:):)