Малката Анелия-Добромира - първородната дъщеря на Светлана и Християн Гущерови, вчера навърши две години, а нейните родители ѝ организираха тържество, с което отбелязаха хубавия повод.

За разлика от миналогодишното празненство, събрало на едно място много от техните близки и приятели под покрива на столично заведение, този път, предвид пандемията, семейството посрещна специалния ден в пределите на своя дом. Това обаче съвсем не означава, че плеймейтката и съпругът ѝ не се постараха да направят празника наистина впечатляващ.

На снимките, които еротичният модел сподели в своя личен Инстаграм профил, ясно личи, че двойката изобщо не е щадила средства, за да зарадва своята наследница, осигурявайки ѝ възможно най-доброто. Кадрите разкриват богатата декорация на жилището им, която се състои от множество разноцветни балони с различна големина, изпълващи една от стаите в него. По-интересните сред тях, открояващи се от всички сърца и звезди, имат формата на розова бебешка количка с надпис на английски език, изписващ "Момиче е!", както и люлеещо се конче в същия цвят. А по средата на помещението, целуващи се нежно по устните пред фотографския обектив, стоят брюнетката и мъжа ѝ. Тя е облечена в дълга прасковена рокля с тънки презрамки на плисирани етажи, а половинката ѝ носи бяла тениска.

Вижте снимки >>

Разбира се, от всичко, най-впечатляваща е бледожълтата тортата със сиво зайче с дълги клепнали уши, изобразено отстрани, и своеобразен букет от нежни и красиви рози, поставен на върха ѝ, където в златно блести поставената цифра 2.

"Преди две години на този ден сърцето ми биеше лудо от предстоящата ни среща. Дългочакана и жадувана... На този ден Бог ме благослови да изпитам неописуемо щастие - за пръв път станах майка! Ти дойде и огря по-силно от слънце живота ми!

Честит Рожден Ден, слънчево мое момиче Анелия Добромира! Иска ми се да ти подаря цялото щастие на земята! Детството е едно от най-големите съкровища, които ние, възрастните, вече не притежаваме. Затова го пази в сърцето си завинаги и бъди много, много щастлива! Пожелавам ти да растеш здрава, добра, умна, засмяна, смела, никога не се предавай и сбъдвай мечтите си!

С тати много те обичаме и винаги ще бъдем твоя опора, за да се радваме заедно с теб на твоите успехи!

Обичамe те безкрайно, мило наше дете!", гласят думите на Светлана към поста ѝ, събрал вече хиляди харесвания.

Пазейки личното пространство на дъщеря си, Светлана продължава да крие нейното лице, спазвайки обещанието, което даде преди повече от година, че скоро няма да го покаже. Досега майката все още никъде не е споделила лика на момиче, а преди време дори отговори на свои последовател в социалната мрежа, че никога няма да го стори.

Половинката на Християн стана майка в края на февруари 2019 г., но първоначално реши да не споделя публично щастливата вест, защото дъщеря ѝ се роди преждевременно в осмия месец. Понеже бебето беше недоносено, лекарите го поставиха за известно време в кувьоз под наблюдението на неонатолози. За щастие всичко завърши добре и скоро двете се прибраха у дома.