Коментари - Светлана и Християн Гущерови станаха родители за 4-и път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този явно е решил да умори жена си!!! За 4 години, 4 деца!! Кому е нужно да я пришпорва толкова много. Бърза ли за някъде??

Тия зайчоци, бетер римляните.... Ш'ни превземат...ужас

Гущерката гащи няма...баджанак....баджанак..И да има, файда няма...баджанак. .баджатак....

Джизъса и Гущерови се борят с демографската криза в България :D

Бяхме на съседни маси в един ресторант. Момата е доста семпла, а момчето ми се стори симпатично. Тя се грижеше за децата доста отговорно. Да са живи и здрави!

Грухххх, квииииик прасчо и праска националните герои на Държавата.

Тези хора за презервативи чували ли са? 4 деца с малка разлика, като най-голямото е на 4? Представям си - на закуска - ревове, на обяд - ревове, на вечеря - ревове. Иска ти се да избягаш за минута тишина. Добре, че могат да си позволят гледачки.

Една истински хармонична двойка! Даже тройка!

Много красив мъж! Интелекта, който излъчва също не е за подценяване! Чисто естетски и двамата са радост за окото: Тя- без корекции, естествена и целомъдрена. Той- като гръцки бок, един смел Адонис… Но стига за тях: Сериозно, Да е здраво детето!

Голямо напъване се напъва тая кака, белким се задържи. 4 деца за 5 години...

Дир, моля обявете си публично тарифата, на база на която правите известни подобни хора. Очаквам внуче, та искам и за моето семейство да пишете.

Изпратете запитване към редакцията, щом не Ви притеснява да пишат за внучетно и семейството Ви редом до такива като тези двамата. А, да не забравите да доплатите , за да Ви спрат коментарите под статията, че вижте сама на какво ще бъде подложено горкото дете в първите дни от животоа си..

Защо този мафиотски клан не е заличен от лицето на земята?

Да са живи и здрави! Тава са българчета, а не циганета.

Честито бебе!

Такива не тябва да се размножават

За Гонзовица ли е статията?

Единия на 100%!

Да са живи и здрави.Да правят още едно

Ами евала. Имат си план, следват си го, получава им се. Честито за четвъртото бебче. Майка-героиня. Иначе с тези емотикони вместо лице на бебетата, дето ги слагат, имат ли представа колко зловещо изглеждат бебетата им в очите на драгите зрители.

Голема героиня, през живота си една пералня не е проснала, за рабоа да не говорим

Хубаво е че се размножават милионерите, но още по-хубаво би било и норманите хора от всяка една класа, да могат да си позволят поне 2 деца. Само,че за много млади хора, това е много трудно постижимо. Я вижте цените на жилищата в София и по-големите градове, където все пак има работа, невъзможно е да закупи и малко апартаментче със средни заплати. Та тия изключения от милионерски деца, няма да решат демографския проблем на страната.

Ти пък, тогава ще стане пренаселване на Земята. То и сега го има.

С крадени пари лесно се живее и правят копеленца. Този шишак ако беше инжинер щеше да е 3 пъти по - слаб и щеше да кара такси след работа....за да купи от "илиянци" китайски чорапогащник на ебливата Светла.

Батка в кое село живееш бе - инженерите въобще не работят за хиляда лева отдавна нито дори за 2 хил. Може би в някое държавно предприятие да плащат малко на инженер

Другото са подробности.

gg, поинтересувай се малко и ще разбереш колко получава един инженер. Заплатите им са по-малки от тези на общи работници и оператори. В София може да има тук-таме изключения, но София не е България. Масово инженерите вземат между 1500 и 2000 чисто. Говорим за хора с опит. На младите инженери твърдо им предлагат под 1500 лв чисто.

Нещо си се объркал със цифрите. Работя от 15 години като машинен инженер в Провинциален град. В частна компания . Длъжността ми е главен технолог, главен конструктор и зам. директор едновременно В момента взимам 2200 чисто. такава е заплатата ми от 4 години насам. Не повишавана и с 1%. Тръгнах да си търся друга работа в друго предприятие. Тъй като има свободни позиции за машинни инженери в доста други заводи в областта. Говоря за Бургас, Сливен, Ямбол Оказа се че преко сили мога да започна на 1500 лв. чисто. а пък след 5,6, месеца можело и да вдигнат заплатата. Така че инженерите не взимат такива пари каквито си мислиш. Не гледай София там предполагам са други цифрите. Но София не е България. Тъй като имам жилищен заем от 470лв./месец. и парите не стигат. Събота и неделя ходя да лепя плочки. Така че, правете си изводите сами.

Не мислете, че в София инженерите са високо платени. И тук си върви експлоатацията ръкъ за ръка с алчността.

Ми да си инкубатор за пари не е лесно....

А да си тъпа патка лесно ли е?

Що се засягаш, все едно не е вярно, че е инкубатор.

Дядо ми казваше: Момиченца хубави, нали знаете,че децата ви няма да приличат на колите му.

Ми той дядо ти е бил прост като тебе ве хахахха

А 5-тото кога да очакваме?

Когато й се доака

Дреме ми на хоя за семвйните драми на еди кой си

Ако не друго, то поне плодовита крава излезе! Хайде още 6, за да закръгли бройката !

Що интелигентен народ не може да си позволи деца или най-много едно, тези ги серът на конвейр, смятай какви поколения идат.

Ами прочети за фамилия Гущерови. И ще разбереш защо в руската кочина България подобна измет не просто има пари а контролират цели сектори от икономиката. Украйна не напразно се опитва да им обърне гръб а ние като държава не случайно се кълнем в братушките

Тези тинтири минтири ще ги говориш на първолачетата около теб. То 2005 сме в НАТО а от 2007 в ЕС със жестоки мониторинги. Русия му била виновна. Всякакви капитали се движат по планетата, но такава крадлива сган има само тук, и за това Русия не ни е виновна.

Пизда, в политиката всички са копелета на застрахователи на мандри и партийни секретари. Тук-там и на митничари. Иди прочети, в ДИР.РУ, кои "български" евродепутати гласуваха в ЕС парламент против Украйна, блядь. България трябва да мине през кървищата на Украйна, за да се отърве от вас, русофилистиците. Няма бъдеще без КЪРВАВА ЛУСТРАЦИЯ.

Ох милата, въобразила си е, че колкото повече малки гущерчета роди, толкова по-трудно ще я зареже. Само че като му писне от нея ще ѝ тегли такъв шут, че няма да разбере къде се е приземила.

Не злобейте бе. Щом се обичат да правят чавета. Оказа се, че е плодовита...

Той шутовете обича да й ги тегли в пряк смисъл...

Нема да я зареже, гущеро я обича

Както е казал народът: “Всяка година - гадина”.

как тази кльоща успява всяка година да изкендза по едно? И все е елегантна и соанирана.

Ми не може всички да са дебели крави като тебе ма пача необразована

Мъж съм ма, плашило бостанско без цци и с щръкнали кокали

Няма ли млади кифли в тая държава, та още ни занимавате с вкаменелости като Гущерова и Николета Лозанова ??? Или ще им се отворят вратите чак като си намерят влиятелен спонсор ?

Кой го интересува тоя хламидий какво е снесла пак...а на дибелото кръвното как е

Да не ги е правил някой градинар, че като го гледам тоя къв спеслак гущер е... А и вече 10 години с тая педалска чантичка - отврат

от гущери и кукумявки .

Гущерица ли си плаща да пишете за нея ? Не е вече актуална по възраст, визия и семеен статус. Като Гонзовица си беше страхотна стръв, но сега кво ни интересува ?

Е то па коя не е била Гонзовица?

Кво ми праскате минуси бре ? Фен на жена е само тоя, който си мечтае да я изпраска. За какво ни е стара боядисана лелка, която се праска с богат дебелак ? Да са живи и здрави, но не интетесуват абсолютно никого.

Ясно е че си боклук, разбрахме го. Та покажи се са те видим ти на какво приличаш.

като го гледам той самият е цяла мъглявина

Хриси удари Благо у земята...От една мадама са му децата. Да са живи и здрави младите щом съ обичът и са множът..

бих искал да я видя как издиша добре разпрания си ан*л

хахахахахахахахаахаха

Може и пето да чакат. Има си коремче, той

Ми убави ора. Размножават се кво.

Има прилика с брат Галев

Гущеров гледа да поддържа фурната заредена, за да не стават сакатлъци!

пак е е отваряла КАФЯВАТА пещера

Дайте АСПУХА на тая ГЕЙПОВИЦА

Той е кюфте и ти ще му народиш кюфтета, както се казваше в "13-тата годеница на принца" по адрес на Мамалев!

защо непекъснато ни заливате с тизи кпадци и хрантутници дир..писва какво е постигнал Гущеров и едно Плеймейтка прости..ка

щото си плащат, как защо. Тоя малко на Галев мяза, да не са братчеди.

тц, тц, тц... мечо къ е отслабнал...

Тази освен за разплод, явно за друго не става. Да е живо и здраво многогленното семейство гущерчета!

Браво! Сега и ако ги отгледат подобаващо, ще е чудесно!

Ще трябва да наемат много учители, за да стане тая работа.