Светлана Гущерова роди четвъртото си дете. На 1 юни една от най-коментираните у нас майки честити празника, като качи снимка на новороденото си бебе като история в личния си Instagram профил. Съпругата на милионерския наследник Християн Гущеров сподели кадри от болничната стая само преди седмица.

Наскоро, с последните изображения, публикувани от нея във виртуалното пространство, тя загатна, че е бременнна за четвърти път и че семейството очаква ново попълнение.

Колкото до кадъра, който се задържа само двадесет и четири часа в платформата, той показа новороденото с емотикон във формата на синьо сърце - намек, че очевидно двамата със съпруга ѝ имат момченце. Засега Светлана не е споделяла подробности относно раждането на най-малкият член на семейството. Все още не е и ясно името му.

Звездната двойка има две по-големи деца, кръстени на дядо си по бащина линия - Гущеров-старши. През април миналата година носителката на титлата "Мис Плеймейт" за 2009 година обяви новината, че е дала живот на трето дете от бизнесмена. Първото им е момиче - 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и е с подобно име на това, дадено на кака му - Добромир. Третото пък се казва Кристиан Валентин. 

Еротичният модел и бизнесменът вдигнаха сватба преди пет години. В рамките на този период блондинката успя да сбъдне една от своите големи мечти, а именно да има голямо и сплотено семейство. 

Снимка: Официален профил в Instagram