Светлана Василева: С Хриси искаме да заживеем в чужбина

Василева открехва завесата за плановете на новото семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно. В чужбина поне никой не я познава. Най-искрено и пожелавам щастие.

Който плаща той поръчва музиката.хриси в чужбина е никой.а в Бг е някой.така че...

Изтичането на мозъци продължава....

Чакай, в случая кой мозък ще изтича? Мозъци в историята липсват

Ei go Svetleto predi Gushtera, prilicha na pupchivo djudje...dechizata im she sa top modeli s Phd ot Harvard https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/eto-kak-e-izglezhdala-svetlana-vasileva-predi-da-stane-izvestna-nyama-da-ya-poznaete-super-lyubopitni-snimki_news558198.html

Предлагам държавата да им асистира като им отнеме паспортите на тия гниди, да не замърсяват човешкия генофонд у нас. После да си вземат гражданство, където поискат, на запад разпъват червения килим точно за коври и тлсътаци без 1 час трудов стаж...

Заминавайте - там само вас чакат! Докато татко дава парички, гущерчето ще е добра подкрепа. През това време коврата ще се оглежда за нещо ново и по-перспективно...

Албания ви чака!

Много ми дреме къде ще емигрират. Всички като тези най добре да ги няма в България

Който не е живял навън не знае:в Европа,хеле пък в Америка има ред.една сателитна чиния не можеш да закачиш.тел за пране няма.а като сгазиш лука-няма прошка.

Е, те ще газят лука в България, на гърба на българите. Навън само ще си харчат парите

Пази Боже!

Какво ли не правят парите? С пластични операции превръщат грозни патенца в лебеди, тюфлеци в ''желани мъже'', и така...

какви са тези световно неизвестни локални персони???

А кой ще плаща данъците и хонорарите на адвокатите .... за да ги изваждат от ареста за "белото"?

Ех, толкова ли нямаше достойни българи, за които да напишете нещо на 24 май!? Тези ли са заслужили да се кипрят на сайта ви точно пък нази дата?

Чудесно! Имаш богат избор, че мъжа в чийто скут си седнала, и без друго мяза на глобус! Друг е въпроса какви знания имаш ти по география! Май клонят към 0. ..... "...Милоооо, ще те вода на околосветско! - Еееее, не може ли накъде другаде?" И да се махате по скоро от родината!

Няма ли най-после да спре това изтичане на мозъци от България

Той мозъка е изтекъл вече! Сега празните кратуни ще имигрират.

и твоят проблем с правописа хич не е малък!

Глезено мамино с(в)инче и gold digger-ка. Пълна класика.

С тези изпразнени от съдържание погледи и неземна красота в чужбина ще ви чакат с червен килим.

Жените в погледа ли ги гледаш?

казва се 'в очите' , кокошко

Колеги, на някой да му се намира бургия ф14? ... трябва една мивка да монтирам :)

Комбинация между кифла и кюфте не може да е дълготрайна! Освен това, колкото по-далече от България, толкова по-чист въздухът в нея! Да се махат и да не се връщат повече! Аман от смрадливи менте-ВИП-ове!

Не е вярно. Хамбургерът е вечен :) ! А сериозно- за такива хора се казва "лице, необременено от интелект".

Нещастници

Мамините златни червенотиквениковченца, машини за лайна, света тръпне в очакване, къде ще е избора ви...

След време и Гонзовица ще резказва как Хриси е грухтял върху нея!

След време и Гонзовица ще резказва как Хриси е грухтял върху нея!

Боже, верно лина 24 май, пише те за Светлани и Крисита.....за малоумници и неграмотници! Горката България! Върви народе възродени.....

Да хванеш единия - да удариш другия !! Тая "кифла размекната" си намери баш "майстора", тоя тъпунгер в нито една снимка не съм го виждал трезвен или ненадрусан ! "Чудесна" двойка сa, ще е по-добре да се заврат някъде, където да няма и помeн от тях повече и да са аут от новините завинаги !! За гущери като тоя са най-приятни Галапагоските острови...

Двама безполезника по-малко.Да заминават и да не се връщат.

Горката!

Не мога да спра да си тананикам: И ще дойде най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен........ Кееееф, кеф. Ма, къде ша идете, бре? Що не вземете и на Хрисито да му спретнете някоя пластика, липосукцийка, да сте си лика-прилика. Щото и двамата сте с по неколко лоботомии, там проблеми нема - един за друг сте!

Давам им 18 месеца заедно.

Интересно,преди Мария казваше с Хриси искаме това ,с Хриси искаме онова,с Хриси ще правимтова ...онова.Сега тази....с Хриси ще се женим,с Хриси ще живеем в чужбина и т.н.Не съм го чула той да се исказва за плановете си с тези особи.Само те се хвалят наляво и надясно.Той си мъляи и като му дойде времето ги изгони.

Що за мечта! Да напуснеш родината си и да бъдеш чужд сред чужди. Тази девойка явно не е усетила какво означава да нямаш корен, затова има такава мечта, че я и споделя. Ако семейството е смесен брак, разбирам двамата да изберат едната от двете страни, която предпочитат. Но двама българи да мечтаят за живот в чужда страна...

Сложих Ви +, защото коментара ви подхожда за празника на буквите и културата...Тя - Светлето дори би се обидила на думи като "девойка", а онзи - "подпухналия" от алкохол и наркотици - на него отдавна не му е тука мястото, така, че не съжалявайте много за тяхната "загуба"...:-))))

Ооо божеее....този Марчето го смука.смука и като не му роди дете я изхвърли.Тази, ако също не зачене и тя ще смуче ,докато тоя се усети и я фъчне.

И двамата са жалки същества

В чужбина на какаъв език ще комуникират тези два "интелекта"? Не вярвам да говорят чужд език имайки предвид, че и с българския са доста скарани.

да бе! Ще завиждат за Хрисито хаха балканския Жорж Клуни

Хрисито много вталено ми се вижда.

Боже, колко мъка има по този свят ,Боже.....?????????

чужбина е за гордите, смелите, занаещите и можещите... вие сте ближещи влечуги... второ поколение. Стоите си в терариума

Иска ти се, надрусано недоразумение

На селянина колкото пари и власт да му дадеш все си е селянин. А в БГ парите се държат основно от такива.

Че проблемът не е в селяните, а в селяндурите.

Разбрах Ви правилно! Става въпрос не за селото като произход, а като ограничен манталитет.

Първо се врете в медиите - обичайте ни, радвайте ни се, възхищавайте ни се, вижте колко сме убави и харчим х30 спрямо вас... После първо никой не ви се радва, защото няма за какво, после почват да ви пооплюват, а накрая никой не може да ви трае и ставате за смях. И сега обидени - ама ние ще емигрираме. ПР-ите ви, ПР-ите ви са за трепане... ПР се прави така - кита с брадата ходи да сади дръвчета, да дарява кръв, прави столова за бедните, строи църква - и някоя Венетка, на която изобщо не е платил, "случайно" с папараци, следене, подслушване и снимане "го разкрива". Че е добър, служи на обществото, но от скромност се крие. И го кани на интервю. И му казва "Свин, ние те разкрихме, че си егати пича, виж тука сме те снимали как с Гонзовица правите оборка на Южния парк!". А той: "А, ееее, как сте ме снимали тайно значи, аз не исках да знаят хората какъв съм пич". И бабите викат: "Е какво добро момче, ще гласуваме за него".

В душите им дефекира пич. В душите !!! Браво

Туше!

Ама в "оная чужбина", към която сте се засилили, ако блъскаш патрулки по нощите ще те застрелят, бе кюфтак. И на никой не му дреме, че имаш 10-20 милиона. Там една голяма къща е 10 милиона. А че караш черен нов GL или S-класа - най-много да помислят, че правиш трансфери от и до летището. И никой няма да пише за селската ти пръчка - плеймейтка/проста и се тутка... И заведенията там са пет пъти по-скъпи и сервитьорите не сервилничат на никой - как ще го понесете това. И ще трябва да работите. Ама наистина. Професия някаква. Инспектори на нощни клубове с видеоблог например.

тия не ги мисли за парите. Големият гущер им е осигурил бизнеса в бГ и парите си текат, независимо къде са

Горката Светлана - личи си , че е материално момиче, но сега с тези снимки, много други момичета ще искат да са като нея.

Емигрирайте, далеч на изток с тоя дето мяза на терорист

яснооо, и бащата думка детско барабанче , няма лошо - щом Светла им издържа на вонята и щом има подслон и храна ...

Такива като гущеровците, козилкините, джуганите и прочие дават луди пари на медиите, за да "лъщят" в публичното пространство - с отвращението си от подобни плазмодии няма да откажем медиите да изкарат някой и друг грош. Елитните медии си личат по "елита", който рекламират, и както са я подкарали, само "елит" ще им остане в аудиторията.

Какъв точно бизнесмен е тоя мухльо?

И аз се чудех, но статията ме навява на мисълта, че може да ги изкарва в чужбина да заработват... а тя си мисли, че е героиня в арабска приказка.

Ох, де тоз късмет. Еднопосчни билети, моля! Лично бих ги платил- средното ниво на интелигентност в Бг рЕзко ше се покачи , а това на простотията- намали с тези двамата на минус!

Тая езици знае ли, та е тръгнала да емигрира... Дали ще може хлеб да си купи с нейния Еглийски?! Или ще го карат на пасти с Mr. Svinipig

Ha ha. Koi li normalen se interesna ot taq i neiniq Hrisi. Ujasna parodiq. ....ei takiva neshtastnici sa losh primer za podrastvashtite!

бая ще требе да се суче на пилона по чужбините, за да го израни тоя.

Абе някой виждал ли я е тая без грим и пудра, без червило, без ектеншЪни, без едно кило гривни и обици - на къв каликандзер прилича и дали изобщо е каликандзер ...

има снимки преди д-р енчев и след. "След" са страшни. За "преди" по-добре да не знаем...