Светлана Василева: С Хриси искаме да заживеем в чужбина

Василева открехва завесата за плановете на новото семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано и надобър час.Нивото на кича и простотията ще спадне с 1 милиметър

Luna0102

"Aз ви споделям първата новина с уточнението, че дестинацията не е от значение, когато локацията е "в прегръдките на Хриси", допълва бъдещата г-жа Гущерова." От глад умирам, но този убавец не го пипвам с ръкавици даже, а колкото до локацията на тези два гущера им препоръчвам едно хубаво блато.

Luna0102

Нищо няма да спадне, ще намерят начин да ни информират за себе си и от Луната.

ще има и трети брак за младоженеца...

Моля, стойте си в кочинката. Не ви искаме в чужбина. Разваляте репутацията ни!!!

как сте по-неприятни

Готова за пари да живее с прасе, ми нека ти се сбъдне мечтата, нали прасе търсеше, прасе намери! Сега започвам да броя колко ще изкарате от кулминацията до полета надолу, към калта.

бас фащам , че тая я перка и таткото - иначе кой свестен баща ще си остави сина-шопар в прегръдката на такава кобра!

пЪрдон, той бил бизнесмен !

*баси чугунената пластмаса, тази е като Терминатор 3. Как са се намерили с въпросния синчец, като герои от комикс са.

Какви са тези на снимката! Това ли е примерът, който подрастващите трябва да имат пред очите си?!

Изтичат ли, изтичат мозъци в чужбина....

Ало, Дира тази снимка е нескопосан фотомонтаж.Главата на бъдещата младоженка е от 3d анимация,но ръката на рамото на Гущера издава измамата.

Ще го показваш по панаирите. Пари ще спечелиш

Хайде избирайте дестинация с по-далечна локация и бързация да ви немация

Започвам да се плаша...

"хай-лайфа" е огледало на държавата.

Интересно къде в чужбина? Цивилизованите държави нещат мутри и мутреси,....

Някоупи долу предлага да го показвала по панаири.... По вероятно е че той може да я продаде на някой вунящ джихадист...

Новина за Лили от Брадърс. Новина за Хриси. Айде чакам нещо и за Жулиана Гани а.к.а. Джугани.

Ба си, верно голяма любов е това.Момъка е красив, умен, талантлив, цвета на каймака на нацията.Тя също.

Абе някой виждал ли я е тая без грим и пудра, без червило, без ектеншЪни, без едно кило гривни и обици - на къв каликандзер прилича и дали изобщо е каликандзер ...

бая ще требе да се суче на пилона по чужбините, за да го израни тоя.

има снимки преди д-р енчев и след. "След" са страшни. За "преди" по-добре да не знаем...

Ha ha. Koi li normalen se interesna ot taq i neiniq Hrisi. Ujasna parodiq. ....ei takiva neshtastnici sa losh primer za podrastvashtite!

Тая езици знае ли, та е тръгнала да емигрира... Дали ще може хлеб да си купи с нейния Еглийски?! Или ще го карат на пасти с Mr. Svinipig

Ох, де тоз късмет. Еднопосчни билети, моля! Лично бих ги платил- средното ниво на интелигентност в Бг рЕзко ше се покачи , а това на простотията- намали с тези двамата на минус!

Какъв точно бизнесмен е тоя мухльо?

И аз се чудех, но статията ме навява на мисълта, че може да ги изкарва в чужбина да заработват... а тя си мисли, че е героиня в арабска приказка.

Такива като гущеровците, козилкините, джуганите и прочие дават луди пари на медиите, за да "лъщят" в публичното пространство - с отвращението си от подобни плазмодии няма да откажем медиите да изкарат някой и друг грош. Елитните медии си личат по "елита", който рекламират, и както са я подкарали, само "елит" ще им остане в аудиторията.

яснооо, и бащата думка детско барабанче , няма лошо - щом Светла им издържа на вонята и щом има подслон и храна ...

Емигрирайте, далеч на изток с тоя дето мяза на терорист

Горката Светлана - личи си , че е материално момиче, но сега с тези снимки, много други момичета ще искат да са като нея.

Ама в "оная чужбина", към която сте се засилили, ако блъскаш патрулки по нощите ще те застрелят, бе кюфтак. И на никой не му дреме, че имаш 10-20 милиона. Там една голяма къща е 10 милиона. А че караш черен нов GL или S-класа - най-много да помислят, че правиш трансфери от и до летището. И никой няма да пише за селската ти пръчка - плеймейтка/проста и се тутка... И заведенията там са пет пъти по-скъпи и сервитьорите не сервилничат на никой - как ще го понесете това. И ще трябва да работите. Ама наистина. Професия някаква. Инспектори на нощни клубове с видеоблог например.

Първо се врете в медиите - обичайте ни, радвайте ни се, възхищавайте ни се, вижте колко сме убави и харчим х30 спрямо вас... После първо никой не ви се радва, защото няма за какво, после почват да ви пооплюват, а накрая никой не може да ви трае и ставате за смях. И сега обидени - ама ние ще емигрираме. ПР-ите ви, ПР-ите ви са за трепане... ПР се прави така - кита с брадата ходи да сади дръвчета, да дарява кръв, прави столова за бедните, строи църква - и някоя Венетка, на която изобщо не е платил, "случайно" с папараци, следене, подслушване и снимане "го разкрива". Че е добър, служи на обществото, но от скромност се крие. И го кани на интервю. И му казва "Свин, ние те разкрихме, че си егати пича, виж тука сме те снимали как с Гонзовица правите оборка на Южния парк!". А той: "А, ееее, как сте ме снимали тайно значи, аз не исках да знаят хората какъв съм пич". И бабите викат: "Е какво добро момче, ще гласуваме за него".

На селянина колкото пари и власт да му дадеш все си е селянин. А в БГ парите се държат основно от такива.

Че проблемът не е в селяните, а в селяндурите.

чужбина е за гордите, смелите, занаещите и можещите... вие сте ближещи влечуги... второ поколение. Стоите си в терариума

Боже, колко мъка има по този свят ,Боже.....?????????

Хрисито много вталено ми се вижда.

В чужбина на какаъв език ще комуникират тези два "интелекта"? Не вярвам да говорят чужд език имайки предвид, че и с българския са доста скарани.

И двамата са жалки същества

В душите им дефекира пич. В душите !!! Браво

да бе! Ще завиждат за Хрисито хаха балканския Жорж Клуни

Ооо божеее....този Марчето го смука.смука и като не му роди дете я изхвърли.Тази, ако също не зачене и тя ще смуче ,докато тоя се усети и я фъчне.

Що за мечта! Да напуснеш родината си и да бъдеш чужд сред чужди. Тази девойка явно не е усетила какво означава да нямаш корен, затова има такава мечта, че я и споделя. Ако семейството е смесен брак, разбирам двамата да изберат едната от двете страни, която предпочитат. Но двама българи да мечтаят за живот в чужда страна...

Разбрах Ви правилно! Става въпрос не за селото като произход, а като ограничен манталитет.

Интересно,преди Мария казваше с Хриси искаме това ,с Хриси искаме онова,с Хриси ще правимтова ...онова.Сега тази....с Хриси ще се женим,с Хриси ще живеем в чужбина и т.н.Не съм го чула той да се исказва за плановете си с тези особи.Само те се хвалят наляво и надясно.Той си мъляи и като му дойде времето ги изгони.

Давам им 18 месеца заедно.

Не мога да спра да си тананикам: И ще дойде най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен........ Кееееф, кеф. Ма, къде ша идете, бре? Що не вземете и на Хрисито да му спретнете някоя пластика, липосукцийка, да сте си лика-прилика. Щото и двамата сте с по неколко лоботомии, там проблеми нема - един за друг сте!