Световни звезди отидоха в Украйна, за да призоват за мир от бойното поле

С мащабни акции по цял свят бяха събрани и продължават да се събират стотици милиони щатски долари дарения и хуманитарна помощ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно! Не знаех, че тези звезди подкрепят нацизма! Който подкрепя престъпната Киевска Хунта е нацист!

Залезли звезди търсят внимание в Оркрайна в отчаяни опити да съживят кариерата си. Или както е по модерно да се анонсира в предаването има продуктово позициониране. Жалка пропаганда за ефтина публика

Драпат всички да се намърдат някъде из политиката, че кариерите им са вече на червено и търсят кое дърво да брулят до пенсия.

Оххххх! Аман! Стига с тази Украйна! Бактън вече с Украйна и лицемерието на poo-lywood. Що не отидоха в Сирия, Йемен, Афганистан, Либия и Ирак? Щото техните като агресират е справедливо, но Русия като защитава световния мир и изкоренява нацизма е агресия. Ваща майка предрусала! Скейтърката съм, понеже на дира днеска пак съм им бръкнала в гъза.

Заминавай и за Сирия и за Емен !

ей го поредния трол измуча в неспособност да даде смислен отговор (и не ми трий коментара ве кравар)

отидоха да си правят фотосесии

Баси лицемерите!!!

Тва е баси тренда.... утиваш и си прайш едно селфи в Украйна (преди беше в Африка) и призоваваш за помощи. Получаваш хиляди харесвания и споделяния, помощ - само виртуална

Има една много хубава българска поговорка: " Никога не е късно да станеш за резил "

Леле,тази колко е погрозняла.

СМАХНАТА!

Дали са им показали маршовете на бандеровците, азовската фашистка символика, дали са споменали за бомбите над Донбас и убитите деца там? Всъщност знаем отговора. Въпросът е дали всички тия пламенни борци против войната и защитници на човешките права са се поинтересували за всичко това? Достатъчно е било само да видят в тубата някой репортаж от Мариупол и да помолят да им преведат думите на обикновените хора, натикани в мазетата от нацитата и ползвани за жив щит! Всички казват - стреляха нашите - ВСУ и Азов! А ние, феновете на Боно, Шон Пен и сие трябва да избираме дали да ги смятаме за поддръжници на фашизма, глупаци или просто лицемери!

Не, брат! Не са! Само и единствено ти си наясно със ситуацията в Украйна! Имаш тези наблрюдения от самото място на събитията - от улиците и площадите на Мариупол (по-точно каквото е останало от тях, след като са минали "освободителите" с 5-тонните си бомби) ти си там навсякъде - там събираш сведения от оцелелите, там ядеш там спиш, там съществуваш. И ако е възможно една молба: ако може и там да сереш а да не овоняваш тук с писанките си. От цял свят, от 183 държави в света, всички до една заблудени, немислещи, не знаещи само Беларус и Еритрея според ген-полковник Ивашов (руснак, ръководител на институт за стратегически изследвания в Русия) подкрепят политиката на Путин. Всички останали осъждащи агресията на Кремъл срещу суверенна европейска държава в 21 век за теб са или прости, или заблудени, или платени (защото мериш всички със твоя аршин), или нищо не рабиращи. Ти и само ти си разбирачът, който ще отвори очите на заблудения свят.

И още нещо! "Всички казват - стреляха нашите - ВСУ и Азов!" - тези които са казали нещо друго вече не са сред живите! И след като се информираш от "тубата" там има зяаснет достатъчно кадри как "освободителни" танкове сриват многоетажни блокове.

Бойното поле е в ЦРУ и Пентагона - там да идат да се борят за мир малоумните идиотки.

Всички стари чанти, на първа линия!