17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази на пилон? Ами, ОК, като иска и на х-й ще се качи, нейно желание е... Но, поне да й кажат да не се хили, защото огромната й уста, от ухо до ухо, прави лицето й отблъскващо... С тази уста колко може да поеме?

Аз много я харесвам. Огромната и усмивка е най-хубавото в нея,

не знам от колко време е започнала да го тренира, ма има бая да учи... онова девойче дето подскачаше на заден фон бая по добри номера прави...е да се надяваме, че до края на пандемията ще се научи де. то най важното е желанието!

Скоро и при нас ! В момента преговаряме ! За начало gang-bang BBC !

Добре се е насочило момичето към разкриване на истинската й същност - стирпитийз ковра.

Стриптийз бе

Така де, грешка, треперят ми ръцете от "радост" от такива новини

Гласувам за! Кой номер бюлетина е мацето?

Булетината е зелена и на нея пише 100. Гласува се с по няколко наведнъж.

се искат легитмни мускули, същите се правят и по други, класически начини. Тези жени които избират да тренират това, имат едно неосъзнато желание ....

Тая и да пикае ще я лижа!!

С мензис нали ! А копрофилия ?

Не апнеш ли от мармалада не си истински мъж.

Който си ляга с тази мацка направо му завиждам

И аз, и аз, и аз...

Дърта е ..

Като проходят и вече не стват, нали...

да бе верно , кви са тия комплексарщини по-надолу ? Михаела е СУПЕР мацка

Нещо напълно нормално. Аз не бих я съдил. Всяка жена в определени моменти фантазира, че е проститутка, стриптизьорка или порно звезда.

голямо дръвче е

Трай коньо на коло за зелена трева.

Но точно с първото и занимание да ни занимавате. Че то може и да и е и последно. Да се занимава няколко месеца че после да си прави реклама.

Толкова ли можете бе, български мъже? Вижте си коментарите тук - те показват колко струвате! Жени, бъдете по-взискателни бе! Не се занимавайте с такива мъже - в техните глави жените са проститутки, такива са им представите!

Евала, откога чакам някой да забележи. Може ли такава повърхността преценка за живота - танцувала на пилон, значи била курва. Обзалагам се, че хейтърите не могат и едно набиране на успоредка или халки да направят, а иначе лесно съдят другите.

Митко и "Убаво" - двама педераси се събраха. Ай сега се чуйте и ходете да си порите гъзовете.

Клечката в нашето око видяхте, а гредата във вашите, кога? Колко от вас имат идея какво е реално женско поведение? И колко са опитали, като го знаят да го прилагат? А дали жените са проститутки нямам идея, но като се огледам виждам мнозинство от жени с такова поведение. Пилоните традиционно са от стриптийз баровете, това, че някой хитро популяризира това като форма на спорт не маха публичната асоциация с процеса. Защо младата дама не се е хванала с нормална форма на фитнес? Отговор: Не е достатъчно атрактивно за публиката. Винаги трябва да има публика за да има повод за маркетинг, нали така. А идеята ви за "женска солидарност" и колективно мъжемразене ще ви докара до стари моми с претенции и домашни любимци. Процеса вече е реалност. Радвайте се на либерализма и феминизма и ни оставете да реагрираме както намерим за добре.

Че вие сте оставени. Никой не ви пречи да се жените за готвачки, миячки, раждачки, които посещават одобрен от вас фитнес. Ние на мразим мъжете, а просто не сме съгласни с мненията на такива като вас. Иначе ви обръщам внимание, че сам си задавате въпрос, на който давате правилен отговор.

Димитрина ли сте? Или се идентифицирате като мъж, но сте жена? Нещо неясно става. Отностно готвачки, гледачки и тем подобни "клишета" - при доход над 2000 лева, който е напълно постижим за средно-грамотен мъж с умения, цялата тази плеяда от "услуги" е 1000 лева месечно максимално. По мои пресни спомени, девойките с които съм съжителствал, са готвили по изключение, чистенето е било принудително а за раждане не е ставало на въпрос - масово жените отлагат това, като тежка форма на задължение и пречка пред осъществяване на каквато "мечта" или кариера са си сложили за цел. Реално аз мога да готвя, чистя доста по-добре от повечето жени, които познавам. Никога това не е било определящият "критерии". Това, което липсва и на мен и на масата мъже, които са сериозни е женско поведение. Грижата беше характеристика за дефиниция на жена както отговорността за мъж. Вече не е. Всички сме егоистични, нарцистични хедонисти. А горепосочената девойчица е поредната медийна пеперуда със съмнителни музикални качества и леко конска физика. Връткаща се на пилон. Е как да реагираме? Да изпаднем в любовно възнесение ли? Айде не, бладодаря.

Ако си мислиш, че да си " стара мома", както му викаш ти, щото тъй си чул от дядо си, че се казва, е лошо, много ти е грешна представата. Да живееш спокойно, според собствените си разбирания, без някой да те препъва непрекъснато със селяшките си норми на поведение, да се развиваш според потенциала си, вместо да се свиваш, за да не накърниш случайно "самочувствието" на някой честолюбив питекантроп, е много добър живот. В пъти по-добър от този на някоя наведена, за да е достойна, за да е достойна за питекантропа, госпожа. В наше време е така.

Мименце, питекантропите си си ги избирала ти. Резултата е логичен.

Вижте, нямам против, че имате мнението, което имате, просто не го налагайте като правилно. Иначе от коментара ви излиза, вие сте перфектен - готвите, чистите, перете, пък никоя сериозна жена не ще да се завърти покрай вас. От тук нататък вариантите са два - само майка ви е идеална за вас, на крив... .... му пречи.

Всъщност точно поради факта, че не идеализирам майка ми може би не ми се отдава и да идеализирам достатъчно и жените. Намирам масовите очаквания на женското съсловие за "толерантност" и "сантимент" от наша страна в тотален конфликт с идеята за либерално равноправие, на която аз съм привърженик. Колкото и да звучи странно, вие сте силният пол, погледнато технически. Един мъж каквото и да прави рано или късно го дава за да създаде семейство а селекционният избор е в ръцете на жените. Кой е по-силният пол, всъщност? Ако ще разчупваме табута и традиционни модели, хайде да сме честни и коректни. Поемете отговорност за избора си и се дръжте като силният пол, колкото си искате.

Наддумахте ме. Вие сте прав, а аз греша.

Тоталното пропадане на тази певица честито

Много си кобилеста моме за танца на пилон Мимеее

Кънти на кухо

Е,така ще печелиш повече.С пеенето ти ,не можеш да се изхранваш.

Ама како, от' ми не потанцуваш на дедовия, като искаш пилон?!!

Отдавна не бях влизал в дира но нищо не се е променило. Лайф категорията си е сайт за компаньонки..

А на заден фон се вижда заниманието на днешните джендърчета.

..на кол

Провинциална крантичка, максимум 6 от 10 дори и пияни да сте.... кой ги лъже тея хора, че са красиви или талантливи не ми е ясно, но поне се е ориентирала добре, да се учи на кола да танцува и по двама-трима да ги дърпа

_stankow

A с пеенето какво стана ? Или търсим лесното ?

Еее, пеенето е трудна работа, не е като таковането, което е и по-доходно.

Ти пък сега !?!? ШШШ! Да не вземе да прочете тука и да се втурне да записва нова песен!