17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее, това се казва кралска "щедрост". Кейт и Меган харчат тези пари за по една рокля...

Благодаря на всички коментирали по- долу - оправихте ми деня!

За тия пари и филия няма да и намажа...

навремето една сърдита жена дойде да ми разпрая как цял живот е работила тежка физическа работа , била работила за пералните на кралицата, беше горда, но очевидно с влошено здраве за възрастта си и приличаше на клошарка, а може би си беше. Толкова за привилегията да работиш за без пари за кралицата

Заплатата е под моите очаквания все пак кралския двор е това.

Аз пък търся кралица ,за да ми стане готвач.Извън кръга на шегата,онзи дъртия до нея има всички основания да си търси шофьор ,но не го прави а сам "върти геврека"/както казват таксиджиите/и периодично прави ПТП-та на острова.Така че да хване някой Шеф Петров , Иванов и не знам си кой друг Шеф, за да се научи сама да си готви.Няма пречка и на 90 или 95 години една жена/пък била тя и кралица/ да се научи да пере , да готви и да върши друга къщна работа.

Че той е до нея! И без друго женицата почти не яде, значи тъкмо. Ще си пийват заедно докато той й пържи яйцето.

Цианиди в основното меню за здраве!

Отец Нафърфорий!!!

щом е за кралицата мога без пари да й пържа яйца, да й ги правя по панагюрски или на очи-даже и варени

я научил ,как се прави кралска гладна стачка …и как се слага главата на гилотината . Marie Antoinette

Камила не умее ли да готви?

дори евреите плащат повече !

Абе и те са едни пинтии

За без пари не работя.

аз мога да й предложа кетъринг от българска детска градина-ще й излезе 60 лв. на месец

Да, заплатата е малка, но тази оферта не е за 'топ' готвачи работещи за баснословни суми. Идеята е за готвач разбиращ работата си като мисия и привилегия да работи за кралицата, която обича и уважава. Повечето хора не биха разбрали мотивите на такъв човек, но има доста такива и кралицата няма да остане без готвач на високо ниво, въпреки ниското заплащане.

Да я обича и уважава ?!? То за да я опъва и уважава както си требе , бая повече пара си требе .

Да не би да сте пропуснали една нула у да става въпрос за 220 000 паунда годишно?

Дек да дам молбъта ?

V Chereshkata na tortata do G-N MANCHEV

Ако аз бях главен готвач със стабилна кариера и ми предожеха такива условия, щях да откажа. Защото 22 хил.лири на фона британския стандарт, отговорността и топнивото, което трябва да се демонстрира като готвач на кралицата, а и отдадеността, няма да компенсират с нищо вложените усилия. В тази работа, на практика нямаш право на грешка, а една такава, може да те отведе на улицата и то с отрицателна препоръка от не кого да е. Така, че - NO THANK YOU, YOUR MAJESTY! I

22k на година??? Че той гримьорът на Макрон взема повече ... за месец!

Както казваме в нашите среди: Good help is so hard to find this days, please pass me the caviar!

За 2000 евра на месец искат чудеса, е няма как да стане. Истинските факири в тази професия работят за 5 цифрени суми в елитни ресторанти със звезди Мишлен, никой от тях няма да иде да робува на кралицата или на когото и да е било за без пари.

Бабата да гледа сериала Кухня по СТВ, Много ги бива!

За 22к на година не могат да имат много високи очаквания, въпреки осигурените квартира и храна. Обявата е като за начинаещ и амбициозен, а не като за опитен, тази заплата е близка до минималната. Освен това осигуреното жилище (на една ръка разстояние от кралицата) е и проблем, щото една мацка да решиш да си доведеш, първо трябва да я проучат службите, пък и винаги ще те подслушват.

22 000 паунда - това майтап ли е?

Не може ли да си намерят фирма за кетъринг? Аман от кралски капризи. В тази къща кой ли остана да живее? Нали всичките са дюкове и дюкеси и си имат собствени имения..