Тази седмица отношенията в "Ергенът" ще претърпят неочакван обрат, разпалващ напрежение

Момичетата ще се върнат в ученическите си години, а техен класен ръководител ще бъде новият "ерген" на България

Обратно в новината

Коментари - Тази седмица отношенията в "Ергенът" ще претърпят неочакван обрат, разпалващ напрежение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже тоя ако наистина избере тая селянка Елена. Значи не е в ред нещо. Има му нещо.Тя нагла начална и с крива уста грозотия.Ама то нищо няма в нея бе.....ужас

ЕЛЕНО ЕЛЕНО ТИ СИ ГОЛЯМА СЕЛСКА ПРЪЧКА.МНОГО СИ НАХАЛНА И ПРОСТА.И С ТАЗИ КРИВА УСТА УЖАС.

Ергена ми прилича на нелегално заловен афганистански бежанец :) иначе е сладък и на малко по-високо ниво от кухите лейки, които го заобикалят

Прилича на арабин, но е хубаво момчето. Тези простакеси там въобще не са за него.

Такава пародия на мъж не съм очаквал. Мацките са отегчени до безкрай но се занимават с него защото няма друг а пък и от женска злоба. А бе продуцентите хайде другия път да изберете истински мъж а не мижитурка.

Варна, ами ако не всички харесват нацепен батка /нерез/ емоционален насилник с EQ на тухла? Че май ти такива смяташ за мъже. Балканоид е диагноза

Тоя па как на една не каза да сподели леглото му някоя вечер. Ако бях аз с една щях да си лягам, с друга да ставам...

Този ерген е пълна скръб,.. това не е мъж, а шматка. Та той не умее дори да поддържа разговор, отегчителен идиот.

Просто искам да кажа че тая простотия е невероятно тъпо и малоумно предаване да си го знаете!!!!Някакъв пасивен коч сред стадо дръгливи овце и още по-тъпи сред най-тъпите зрители! Те това е!

Писаха, че Елена се жени за Ергенчето

Къде писаха? Чак пък да се жени. Те и Ирина казват че печели... Все фишеци

Еми в поне пет шест медии, а за Ирина спекулациите са дело на хитрушата Виктория

Тези, което са одобрявали за ерген, мноооого издишат. Може би алтернативите са били много зле, та и изборът е бил ужасен. Това не е мъж, а некъв льольо. И извинете, ама вегетарианец на всичкото отгоре? Дребен, космат, наивен, глупав, без капка въображение или любопитство... Единствено гласът му е хубав, нищо друго. Първият ерген беше голямо попадение. Но този мнооооого зле, ама много.

За всеки ерген си има публика...:)) В този ред на мисли, някои хора считат, че предишният еген е по-дървен и кух. Изненадващо , попадам на доста мнения, предимно мъжки, че идеалният ерген би бил Емил Каменов. Таа , другият сезон на Ергенът може да нацелят нещо, което допана на Вас като визия , държане и съдържание:)

за реалити "МОМАТА" където 22 коча се натягат за една офца. Ще има голям рейтинг особено ако накрая всички я опрашат заедно.

+++

“Ученичките” и класният им ръководител като сюжет на предполагаемо педофилско порно ли да го тълкуваме?

Ролева игра

E как с тия коркодили педофилско?! На милф съдюсинг отива ралтата... Че го скършат, като икарус че се гъне!

Много мургав и космат тоя ерген. Не е моя тип.

Цел живот да седи на чекия! ПП: Чекия е малка ножка. Който го асоциира с нещо друго - има мръсно подсъзнание. Не е цинизъм.

То по-добре на чеп да седи, отколкото на чекия. ПП: Чеп е дървена запушалка на бъчва или каца. Който го асоциира с нещо друго - има мръсно подсъзнание. Не е цинизъм.

Ако гледа тази простотия? ПП: А и с "чеп" няма рима...:))))

Щото седящият ерген, от чекията здраво ще прокърви, а чепът най-много да му се вклини и дори може и да не го заболи. Те ти и римата :)))

Кретен извратен

А, може и да съм кретен, но не съм извратен. Извратеният си ти. Аз само разясних какви ще са последствията за глутексите на Ергена, ако седне върху чекия тоест върху нож, и ако седне върху чеп, тоест тапа за бъчва.