Тази седмица отношенията в "Ергенът" ще претърпят неочакван обрат, разпалващ напрежение

Момичетата ще се върнат в ученическите си години, а техен класен ръководител ще бъде новият "ерген" на България

Обратно в новината

Коментари - Тази седмица отношенията в "Ергенът" ще претърпят неочакван обрат, разпалващ напрежение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цел живот да седи на чекия! ПП: Чекия е малка ножка. Който го асоциира с нещо друго - има мръсно подсъзнание. Не е цинизъм.

То по-добре на чеп да седи, отколкото на чекия. ПП: Чеп е дървена запушалка на бъчва или каца. Който го асоциира с нещо друго - има мръсно подсъзнание. Не е цинизъм.

Ако гледа тази простотия? ПП: А и с "чеп" няма рима...:))))

Много мургав и космат тоя ерген. Не е моя тип.

Щото седящият ерген, от чекията здраво ще прокърви, а чепът най-много да му се вклини и дори може и да не го заболи. Те ти и римата :)))

“Ученичките” и класният им ръководител като сюжет на предполагаемо педофилско порно ли да го тълкуваме?

Ролева игра

Кретен извратен

за реалити "МОМАТА" където 22 коча се натягат за една офца. Ще има голям рейтинг особено ако накрая всички я опрашат заедно.

Тези, което са одобрявали за ерген, мноооого издишат. Може би алтернативите са били много зле, та и изборът е бил ужасен. Това не е мъж, а некъв льольо. И извинете, ама вегетарианец на всичкото отгоре? Дребен, космат, наивен, глупав, без капка въображение или любопитство... Единствено гласът му е хубав, нищо друго. Първият ерген беше голямо попадение. Но този мнооооого зле, ама много.

+++

За всеки ерген си има публика...:)) В този ред на мисли, някои хора считат, че предишният еген е по-дървен и кух. Изненадващо , попадам на доста мнения, предимно мъжки, че идеалният ерген би бил Емил Каменов. Таа , другият сезон на Ергенът може да нацелят нещо, което допана на Вас като визия , държане и съдържание:)

Писаха, че Елена се жени за Ергенчето

Къде писаха? Чак пък да се жени. Те и Ирина казват че печели... Все фишеци

Еми в поне пет шест медии, а за Ирина спекулациите са дело на хитрушата Виктория

Просто искам да кажа че тая простотия е невероятно тъпо и малоумно предаване да си го знаете!!!!Някакъв пасивен коч сред стадо дръгливи овце и още по-тъпи сред най-тъпите зрители! Те това е!

А, може и да съм кретен, но не съм извратен. Извратеният си ти. Аз само разясних какви ще са последствията за глутексите на Ергена, ако седне върху чекия тоест върху нож, и ако седне върху чеп, тоест тапа за бъчва.

Този ерген е пълна скръб,.. това не е мъж, а шматка. Та той не умее дори да поддържа разговор, отегчителен идиот.

Тоя па как на една не каза да сподели леглото му някоя вечер. Ако бях аз с една щях да си лягам, с друга да ставам...

Такава пародия на мъж не съм очаквал. Мацките са отегчени до безкрай но се занимават с него защото няма друг а пък и от женска злоба. А бе продуцентите хайде другия път да изберете истински мъж а не мижитурка.

E как с тия коркодили педофилско?! На милф съдюсинг отива ралтата... Че го скършат, като икарус че се гъне!

Варна, ами ако не всички харесват нацепен батка /нерез/ емоционален насилник с EQ на тухла? Че май ти такива смяташ за мъже. Балканоид е диагноза

Ергена ми прилича на нелегално заловен афганистански бежанец :) иначе е сладък и на малко по-високо ниво от кухите лейки, които го заобикалят

Прилича на арабин, но е хубаво момчето. Тези простакеси там въобще не са за него.

ЕЛЕНО ЕЛЕНО ТИ СИ ГОЛЯМА СЕЛСКА ПРЪЧКА.МНОГО СИ НАХАЛНА И ПРОСТА.И С ТАЗИ КРИВА УСТА УЖАС.

Боже тоя ако наистина избере тая селянка Елена. Значи не е в ред нещо. Има му нещо.Тя нагла начална и с крива уста грозотия.Ама то нищо няма в нея бе.....ужас