17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поне дир.бг да си вземат като име , сочи закрит акаунт от отдавна

Добре ни познаваш нас младите- не го ли криеш с уста, бегай.

Абе вие какъв живот имате бе ??

простотията ходи по хората, не по дърветата... НЯМА да отида в подобен помиярник.

Името на заведението е българско приятелю:) И хората които са го открили заслужават уважение за това - най-малкото защото са грамотни. За простотията си прав - името на проекта, който представя такива заведения е доста жалко.... Поздрави!

"Hot Spots" - КАКВИ ХУБАВИ БЪЛГАРСКИ ДУМИ! ХАЙДЕ ПАК МЕ ИЗТРИЙ!

ИЗВИНЕТЕ! "Hot Spots" Е ИМЕТО НА ПРОЕКТА ВИ , НЕ НА ЗАВЕДЕНИЕТО. "Hot Spots" ЗВУЧИ НЕЛЕПО. ВСЕ ПАК ТУК ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИ - НЯКАКВИ КОМПЛЕКСИ ЛИ ИМАТЕ РЕНИ??

Думите "харесат" и "ужасно" май не стоят добре заедно...Много е нелепо..

Така говорят младите хора. ''Hots Spots'' е за тази таргет група. Името на проекта също е релевантно. Не е за хора от пенсионерския клуб. Нищо лично. -:)

Hot spots

Запишете се на курсове по български език - думи като " таргет" и "релевантно" не съществуват в него. Иначе младите не говорят така, така говорят обикновено посредствени хора, желаещи да изглеждат значими. Възрастта тук няма значение. Глупостта няма възраст.

А да, забравих - нищо лично! :)

"Таргет група'' е термин от маркетинга, а ''релевантност'' е математически термин. Писането с главни букви издава стремеж към налагане, продиктуван от комплекс за малоценност. Много си изостанала, дрОгарке, актуализирай си знанията. -:))

Защо името на заведението не е на български? Само за англоговорящи ли е или просто мразят родния си език? Съжалявам, но наистина е неприятно....

Защото си дърта вмирисана скумрия

А да, забравих - нищо лично! :)