Здравей, аз съм Рени и ще ти разкажа за "Hot Spots". Това са най-вълнуващите, нови и различни места в града. Онези, които са скрити в тихите квартални улички и ще направят деня ти различен. Ще те приютят, ще те омагьосат и няма да ги забравиш. Ще създадат новите ти спомени, ще бъдат автори на красивите ти снимки и ще се погрижат за усмивката ти.

В "Hot Spots" ще ти показвам къде се събират младите хора в града, къде да срещнеш любимите си герои, къде да хапнеш най-вкусната храна и кой ще ти направи най-готините коктейли, които ще оцветят вечерта ти. Ще те заведа да спортуваш не защото е модерно, а защото е полезно и ще се забавляваш. Заедно ще обиколим арт местата, които наистина трябва да видиш. Събитията, които не показват по телевизията и изложбите, които ще нахранят душата ти.

Колаж: Юлиян Илиев

Вече няма нужда да се чудиш къде да отидеш с компанията, когато на всички ви се излиза, но не сте съвсем сигурни къде. В "Hot Spots" ще ти покажа най-шумните партита, но ще ти дам съвет и къде може да ти е тихо и спокойно, ако искаш да избягаш от суматохата без да излизаш от града. Ще ти покажем места, които няма да те разочароват, защото са направени с любов. Защото някой е оставил душата си във всеки детайл и няма търпение да го сподели с теб. Местата, които имат идея и създават спомени. Местата, за които ще разкажеш на приятелите си, защото са наистина впечатляващи. Там, където ще ти се случи нещо необичайно.

Започваме от София, но съвсем скоро ще обиколим навсякъде. Още утре (27.06) ще се разходим за коктейли, картини и вкусна традиционна българска кухня. Идваш ли с мен?