17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мама му стара що не мога да стана прасе, че да извърша и аз такъв подвиг като отслабна! Много ме е яд, цял живот нормална, че и деца родих и отгледах и пак не се освиних като хората. Ей тъй ще си остана без гордост

Joe69

А наш Баце???

те победиха анорексията.

Адел е едновременно грозна, едновременно брздарна! Грухти като някое прасе!

Вярваме, че само с диети е станала работата. Работя в една частна лондонска клиника. Преди няколко седмици Кейт Мос идва да си прави липосукция на паласки около талията. Записана под друго име заради политика на клиниката за защита на вип паиентите. А за горните вероятно е имало стомашен байпас при доктор Наузардан.

Глупости.

К'ва липосукция, к'ъф байпас, ве? Пия по един курдиган и надървин и им стапям лагерите във физиотерапия без консервативна намеса. Всичко е органик ....

А ти защо издаваш тази информация? Не си ли подписал/а договор?

Че много се тревожех ...

Джесика има огромни гърди. Всяка съвременна уважаваща себе си жена трябва да има такива гърди.

Гърдите правят жената, както и устните.

много боза.

абе килограми може и да свалиш, но акъл няма откъде да вземеш, а повечето "звезди" са тъпи на макс

Много знаеш ти....Като гледам ти нямаш никакъв акъл...и без да те знам

typi ama bogati,pyk ti samo typ.

Преди да грухтяли, сега само квичат. Браво!

Аз свалих 20 кг и сега съм само 80 кг, трудно е но с упоритост се постига

Бреййй, то голям подвиг! Натряскали са се до 100-130 и повече кила и след това били отслабнали.. Особено за жените, това са направо свински размери. И защо приказват за диети, йоги и други глупости, бас държа, че повечето от тях са им правили операция за поставяне на стомашен байпас за отслабване..

Гърдите на Джесика са огромни!

На кой му пука, че някакъв си хипопотам от 120 кила станал 100???

като не те интересува....кво правиш тука.... Мазохост ли си... Не обичаш да те еат в гъза ама всеки ден се връщаш за още...

Уф-ф, развалихте ми деня. Цял ден ще се чувствам мизерно, затова че не съм като прасе и никога няма да съм горд от това че съм слаб и строен

Покъртително! От хипопотами станали бизони! Продължавайте да плюскате по два Биг Мака, но с ДИЕТИЧНА кола.

Какви прасета герои, наистина. Като героите наркомани спрели дрогата. А тези, които са стройни и чисти цял живот са мижитурки, нали!?

Нещо комплекси ви тресат май, коментиращите тук. Има хора, напълнели по различни причини, вкл. здравословни, не е само от преяждане. Какво лошо има да се възхитим на волята им да постигнат що-годе нормално тегло? От 150 да смъкнеш до 75 не е никак лесно. Но щом друго не можете - грухтете си, проблемите са си ваши.

Много са ми интересни глупаци като теб. Значи хем не е от ядене напълняването според тебе, хем като се подложат на диети, т.е. намалят яденето изведнъж чудото се случва и почват да отслабват. Ебахти тъпанара. Точно това се опитваше да ме убеди една моя хазяйка в Англия около 120 килограма, било по мед причини затлъстяването й, и това ми го разправяше докато гледаше турски сериали и ядеше поредния пакет солети. Нулева двигателна активност през деня и депресирана, защото се караха с мъжа си непрекъснато. Това е основната причина - ядене от депресия но не си го признават 99% от свинете, защото пред света се опитват да се изкарат щастливи или си живеят просто с техните самозаблуди-оправдания. По-лесно е да изядеш пакет солети, отколкото да си вдигнеш гъзът и да изгориш калориите и това е единствената причина така че ходи се шибай някъде с тия глупости дето ги пишеш.

А депутатите? Да помислим за здравето им, за да си ги опазим! Нека започнат "диетата" на НОИ - гарантирано скорострелно отслабване с риск от тотално изчезване.