Звездите постоянно са подложени на зоркото око на публиката, която без задръжки се взира във всяко тяхно несъвършенство и е жадна да го коментира. Някои известни личности постоянно пък захранват това любопитство, променяйки телата си до неузнаваемост и така се превръщат в топ тема на медиите. Но, докато едни знаменитости го правят от суета, други са принудени да се разделят с много килограми и по здравословни причини. Радваме че, че тези известни актьори и певици успяха да се преборят с килограмите. Те имат пълното право да бъдат горди от себе си.

Ребъл Уилсън

Актрисата постигна наистина впечатляваща промяна. В началото на 2020-та Ребъл сподели в социалните мрежи, че за нея това ще бъде "Година на здравето", поставяйки си за цел до края ѝ да стане 75 кг. Преди това Ребъл тежеше повече от 100 кг. С промяна в храненето, усилени тренировки и по-здравословен начин на живот, комедийната актриса успя да постигне тази задача месец преди края на годината. В началото на декември 2020 г. тя публикува снимка в сторито си в Инстаграм, на която се вижда, че кантарът показва 74,6 кг. Преди около два месеца стана ясно, че зад смайващата промяна на Ребъл вероятно стои и нейният нов приятел Джейкъб Буш. Джейкъб е млад и красив милиардер. Двамата бяха на романтична почивка в Мексико през октомври.

Рвбъл Уилсън даде стимул на много жени по света със своята страхотна промяна и доказа, че волята и любовта наистина правят чудеса.

Снимка: Getty Images/Instagram

Адел

Още преди Ребъл беше Адел... Певицата успя да свали повече от 45 или 50 кг. И за 32-ия си рожден ден Адел бе споделила снимка в социалната мрежа, на която ясно си пролича пълната ѝ трансформация. Според международните издания певицата е постигнала тази удивителна промяна благодарение на Сиртуиновата диета и усилени тренировки с личен фитнес инструктор.

Снимка: Getty Images/Instagram

Джесика Симпсън

След като певицата, която беше истински секссимвол преди години, даде живот на децата - Максуел, Ейс Нут и Бърди Мей, от прелъстителната жена не остана и помен. По време на трите си бременности тя качи доста килограми, които я промениха до неузнаваемост. През миналия април обаче тя реши да си възвърне някогашния блясък, като за целта се подложи на строг хранителен режим и интензивни тренировки. Резултатите не закъсняха. Симпсън смая всички, след като само за 6 месеца свали повече от 45 килограма. Още по-впечатляващо е, че сега изпълнителката на "These boots are made for walking" не губи своята мотивация и усилено продължава да поддържа перфектната си фигура.

Колаж: Getty Images/Guliver Photos / Instagram

Алек Болдуин

Още през 2012 г. актьорът сподели, че има здравословни проблеми и че е застрашен от диабет. Впоследствие жена му Хилария Болдуин, която е инструктор по йога, го вдъхнови и му помогна да се раздели с голяма част от излишните килограми. Алек Болдуин отказа захарта, започна да прави Пилатес и само за 4 месеца свали 13 кг.

Снимка: Getty Images

Саймън Кауъл

Телевизионната звезда Саймън Кауъл също реши да промени режима си на хранене през тази година. Той спря да яде мазни и сладки храни, започна да спортува повече и сподели, че отделя повече време за качествен сън. Така успя да свали около 27 килограма.

Снимка: Getty Images

Джона Хил

Актьорът води неравна и тежка борба с килограмите години наред. Но и той взе решение да се раздели с много от тях, след като бива подлаган на остра критика от публиката. Джона Хил се посъветвал със специалист по хранене, започнал хранителен режим, тичане и упражнения, за да постигне доста добър резултат.

Снимка: Getty Images