17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сълзливата история на поредната ни златотърсачка скочила от един к.р на друг к.р и прикриваща формата на такава материална проституция със захаросани приказчици за щастие и любов и спокойствие... ако срещне по богат златен фалос след 3-4 години убеден съм че ще надене и на него и ще каже колко много е щастлива... мерзки к...рви

М№

Много е хубава с червеното червило с гланц, кадето сее усмихнала широко отива й!

Тайната на успешният брак може да бъде разкрита от двойки с по 30-40-50 години брак. Тая има един провален брак зад гърба си, сега има втори...вероятно от не повече от 2-3 години. Току що родила за първи път... и решила да ни осветли за щастливия брак. Скрий се, девойко, не парадирай, защото да не ревеш скоро. И ела да разказваш след 30 години минимум.

А бе тука в дир-а, ако не се пише за Джордж и Амал, значи трябва да е за Теди Бургазлиева. По другите медии от години не се споменава нищо за нея, но при вас има няма една седмица и айде нова статия за нея. Откъде тоз мерак да пишете само за нея не мога да разбера?...

Мен повече ме притеснява защо толкова рядко се пише за Николета Л., както и защо статиите за МиШка Стоичкова съвсем секнаха ...

Браво на Теди! Изключително красива, много позитивна и мъдра за възраста си. На верен път е, дано и върви и занапред.

Формула за дълъг брак да дирят при някой, женен 50+ години. За щастлив брак, ми то и от 10 дни брак може да е щастлив. Я да се понаредят неприятни неща, пък да видим дълъг ли ще е, щастлив ли...

И двамата имат еднакви ужасни змийски очи - като че са брат и сестра! Бладо сини с хищни черни зеници, които се забиват в теб....бррр... Нито да съм мъж, нито жена, че да се будя сутрин до подобни стряскащи същества. Да, вярно, излъчват някаква ледена хубост, но до степен на отвращение. Поне аз така ги виждам, може и от фотошопа да е, не знам. Но са си страшни в буквалния смисъл на думата. Могат да играят без грим в някакъв филм на ужасите - например зли извънземни инвейдъри, сношаващи се със земни хора и плодът на тези сношения да са някакви свръхзли същества, имащи за цел да унищожат човешката раса. Леле, в какъв филм ме вкараха тези два чифта дзъркели! Дано бебетата нямат такива, че и от тях бих се смразил.

Продавай си книгата в Америка! Там където си плащаш данъците и си харчиш парите.

Истини,истини изказани искренно! Във вълнението ми може би не съм до там добре с изказа,моля за извинение! Бъдете по-положителни и добри- ей така щото сме българи! Боли ли да си добър - дори и към непознат?!?

Бургазлиева като се върнеш в бг и като се разведеш ще съм последния ти мъж и следващите деца ще са наши

Всеки си има свой живот - дала и майка и да се снима гола на 14, снимала се. Намерила пари да издаде прочетеното в предъвканите истини из десетки хиляди подобни книжки - нейна си работа. Момичето видяло, че се прави пари от глупости, и то се хванало - нали трябва да се яде, щом и се връзват, да се развива според собствените си разбирания. На вас какво ви пречи?

А защо спестява, че бащата на съпруга и е сред бившите собственици на КТБ и същия, който купи царските конюшни в софия

Това ''едва ли'' има нещо общо със щастието .....- :-D ?!

Женен съм от 25.09.1988 година. Това ще рече 30 години и 19 дни. Като изпълни 30 години и един месец да казва формулата, щото така е е смешна. А човек и да се ожени, и да не се ожени, след десет години все ще си го е яд.

като слагаш снимките зумвай по-малко,ох, зумвай ! Всъщност го изписах правилно - ама що се замислям толко...и с тая...краставицца...била отишла в Америка да се учи - няма лошо - изучила се е добре и си е направила голяма, ама голямаааа усмивка...верно като пие, не вижда двойно, но сие направила близнаци..няма лошо - цезарово и какво и там да е сечение...няма лошо - никаква музика, ох, исках да кажа, никаква мъка.., само тиха музика , таткото скъсал там връвта, сигурно с превръцка на очите...няма лошо, щот човекът трябва да усвоява американската култура...и демокрация, няма лошо...но ЗАЩО тая мисли, че й вярваме! Сетих се, защото вярва на себе си! Но ....все пак човек може да има непредубедено мислене или предубедено от .... една огромна усмивка, като тази :-)

Не е проблема в зума, а в блъра. За да не ѝ се виждат бръчките така се замазва, че една идея повече и ще е като разлято кафе върху снимката.

Поредните лигави бълвочи на Теди Бургазлиева, която дори не осъзнава мащаба на собствените си тъпотии. Изкуствена, фалшива и мега фотошопирана двойка, която с налудничав патос повтаря клишета за "мотивация", "реализация" и "мечти". Нищоправещи индивиди, криещи се зад измислени и често осмивани от американците титли като 'лайф коуч' и 'персонален мотиватор'. Чудно ми е кой глупак би се занивал да чете книгата им.

СЪС СИГУРНОСТ зъбите му са фалшиви, ама дали не е чене?

естествено че тези клиширани думи ще повтаря като развален грамофон-все пак работят "лайф коч" и двамата с фотошопа-т.е.учат американците как да живеят и да са "успешни" като тях.lol

Теди Бургазлиева да разкрие защо на 14 години се е снимала в еротична фотосесия и защо родителите й са се съгласили.

кой да знае?

Когато има повече от 30 години щастлив семеен живот може да дава съвети.Една година женени и лигави интервюта.Кухолейка пластмасова.

Пък и разведена ТОГОРЕ НА ГОВА - ОТГОРЕ

Много смущаващо е да знаеш, че едва 14-годишна Теодора е имала гола сесия!!! Това не се прощава в нормална държава и има строг съд за порнография с деца... А тук валят някакви сълзливи излияния.. Ето, това е реалността у нас и зо нашите сънародници по света!

Бе и на мене ми стана интересно: "16-годишна, тя печели надпреварата у нас, но не успява да замине за световния конкурс на Сейшелските острови заради гола фотосесия, заснета две години по-рано..."

за ограничена консумация :-)

но кофти, де! не мож имитира негърската "ценностна система" на рапърите, които могат всичко. е, малко е незаконно, но и цензурата на цацаров не е много, много законна! евалла, на негърсдките рапъри: "аз шибам в изоцаде белата богаташка принцеса.групово: йо, йо, йо... чат ли си.. а, (намиг, намиг).. падам си по белите женски... добре де, не са боклуци, но са отворени към негърската инвазия в техния полов орган, какъвто е ек и еспч.. рап-рап..!!"

Баналности и клишета. Преди книгите са били писани от писатели и четени от читатели. Днес всички пишат и никой не чете. - Оскар Уайлд

аз чета! ...бай..май...така се казваше една уеб страница - по-точно из пищяла :-)

Едно дълго интервю, в което всъщност нищо не се казва.Абсолютно празни приказки и клишета.

ибах ти ценносттитеи! ьей! от формулата мой си направя боб с имамбаялдъ!

Тези двамата са толкова пластмасови и изкуствени. И като холивудски звазди раждат инвитро. Кой ще си купи тъпата им книга ? Никой

ЗНАЧИ КАЗВАШ: чукат се като американци, забременяват като американци и раждат като американци ?...може би и аз не съм права,, а крива ракета

'През 2002 г., едва 16-годишна, тя печели надпреварата у нас, но не успява да замине за световния конкурс на Сейшелските острови заради гола фотосесия, заснета две години по-рано.' На 14г се е снимала гола а на 11г. вече е водила полов живот. Не желая да коментирам повече.

Да ... много са красиви, дай боже дълги години здраве, любов, щастие .... Но семейството е много повече от това - тепърва ще го разберат и ще се учат взаимно. Децата са отговорност, дълг, задължения, лишения, унижения ... Прекалено е кратка връзката им, дано и след 20-25 години да говори за съпруга си с такава любов. Защото от опит знам, че любовта приключва най-много след 7-8 години, но си остават задълженията, отговорността, съпричастността, обичта/не любов/ и всичко останало, което семейството трябва да прави в името на децата.

Четохме за друга щастлива булка в ЮАР,от няколко седмици-вдовица.....

Пача

Мега тъпо интервю. Скучно до безумие

Формулата очевидно включва яко фотошоп.

Много поучително и показателно - формулата на щастието от една "млада и успешна жена", успехът на която е започнал с гола фотосесия на 14 години и титлата "Мис България" на 16 години... Педофилска радост.

За каква формула говорим - та двамата са от скоро заедно. Като са все още заедно след 20 години пак ще си говорим. А дано,ама надали.

Идиоти

Това е океи ма искаме снимки за фолк певицата на ШИШИ Пеесвски от кьшята в ДЖУМЕИРА ДУБАИ да видим интериора ,шиши по халат ,количката на малкото ,в кои МОЛ ПАЗРЯТ ,колекцията на шиши от наргилета,арабски носии ,фенери и килими ,как яздят камили,ка ядат фурми,ка ЦВЕТИ праи на ШИШИ баклава фаалафели ,нахуд

Родила е две дечица, няма лошо. Но с това интервю се опитва да си пробута книгата. Сулю и пулю стана писател.

и желание за много пари - един свят в който няма място за други..

Аз съм извън България не заради пари,а по-добро съществуване - шуро-баджанащината не е фактор, като си кадърен живееш достойно (с професия!) , медицинско обслужване на ниво и много други примери . Чужбина не е за всеки. Винаги казвам откъде съм и обичам България. Просто намерих смелост да почна от 0. Струва си - един живот живеем, страх лозе не пази. Бъдете добри, не се знае мотивът на всеки. Не всичко е пари.

като пиле в кълчища - да искаш да кажеш толко много и много истини :-) все ще се оплетеш НЯКЪДЕ