Иван и Андрей се местят в TV7

“Междинна станция“ с Иван и Андрей (“Специалистите“ и “Станция НОВА“), Витомир Саръиванов (“Big Brother“), Мая Костадинова (“Код: Криминално“) и Валентина Войкова (“Хрътките“) сменят работодателя си

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей се местят в TV7 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направих си труда да прочета всички коментари досега и не немерих нито един положителен. Или по-скоро имаше положителни, но те бяха от рода "Слава богу, че се махнаха" ;-) И се чудя в БГ има ли въобще по-мразени хора от Иван и Андрей. Защото май няма. Дори при Максим Стависки имаше много хора, които го защитаваха, а човекът си е де факто ненаказан пиян убиец на двама души.

Говори се, че и Милен Цветков се мести също в тази чалгаджийница. На Милен не му отива да е с тази дружина, още повече, че се проявяваше като антибойковист. Какво ще прави с тези дудуци?

Браво! Търколило се гърнето, намерило си похлупака... Тия двамата, какво ли не биха направили за пари...

Само бунака Бареков май не е разбрал че нов бардак със стари к.ви не се прави!

до з9ч абе куха главо,не знаеш ли че лаптопа ми/ а и не само моя/ няма кирилица и при транслитерация превода е уясен ,а не правя правописни грешки,а аз не мога да променя нищо,даже при изписани гл,букви след това всичко е с малки.ти си един глупендер.последното за теб е с големи букви

Много радостна новина за НОВА ТВ, че махнаха празните и лигави предавания.Жалко за ТВ 7 хубава телевизия беше,но с тези двама кресльовци,просто ще я затрият.Както каза веднъж Кеворк ,двамата са основатели на т.н. "крякаща "журналистика.Само шум вдигат и някакво грачене на висок глас, а особено и сутрин рано ще е пълна простотия.Жалко!Кой ли пък ще ги гледа!

Ами че тя си е там, нали женеше малкия Тошко.

Освен че го женеше....и му подухваше. Дано не е настинал.

Голяма сделка ше е било... Тия от тв 7 дават "не повече от 50 стотинки за всичките отпадъци!", а тия от "Нова" : "Не, махате ги от тук на мига за без пари! Само да не ги виждаме повече!" Знаех си, че само полуидиот може да дърпа конците в бигбрадър, а то се оказа, че бил кръгъл идит.

Това е разширяване на бизнеса на продуцентската групировка Тупарев-Христов-Арнаудов. Те са скрити съдружници и ще работят едновременно и в двете телевизии. В Нова телевизия ще се освободи и място за бившия съдружник на Нико- Николов.

може ли да вземете и Гала, моля ?

Чудесно! Ако може на луната да се преместят.

E сега се скапа и ТV 7 с лиглите прости и опосумите недодялани

Много добра новина! Най-накрая всички тъпи предавания на едно място!!! Невероятен нюх! Сега спокойно ще прескачам 1 канал само! Поздравления Бюреков, такава тиква си че само благодетелят ти е по-голяма - окраде къде кво развалено имаше:)))

пак ще започнат да ме плуят,но на мен ми е се тая - случаино гледах он-лине предаването им с ники михаилов и ви питам братя балгари - това ли са наи великите водещи ,те са толкова елементарни с вапросите,особено тоя прелубодеец иван ,че направо ме досрамя че сам балгарка,а след това гледах интервуто на карбовски с него,направо се уясих ,че тоя има достап до телевизията,такава елементарност и простотия никаде не сам видяла,,простете ме но аз сам обиколила доста свят и навсякаде гледам само тв на дарявата в която живея ,сега разбирам защо тая дарявица затава,ми тв-то е мощно средство за вазпитание а там какво има - тия двамата глупаци,ни-ло -цяла бг мажете я подмятат ,разните нискочели и силиконови чалгаджиики,пример интерву на глория при росен петров - какво самочувствие на селянка от две могили дошла в софия направо всичко е уясно и маи се оказва че няма за какво да си идвам да гледам тая простотия

Като ти гледам правописа и мене ме досрамява, че си "балгарка". Но иначе си права.

Не мога да не реагирам на последното изречение. Емигрантите са супер дразнещи с претенциите си, че ние които сме в България трябва да я оправим, за да могат те да се върнат. Стоите си в прекрасната чужбина!

съберете всички развалени яйца, в TV7, и после, барабар с телевизията...

TV7 има невероятния нюх да събира всички аутсайдери на националния ефир.... Интересна политика... Това си е чисто ровене по кофите с боклук в тв ефира... като започнем от бареков та стигнем до сега....

Най-накрая се оттървахме. Нова ТВ отдавна трябваше да изхвърли Иван и Андрей.

Тази телевизия не е ли фалирала още?

Първо да минат изборите

По-големи Мекерета на ТВ ефира от тях няма....Супер , че се махат от Нова и отват в кабеларка/от където изпълзяха/

нова тв благодаря ви най сетне ще гледам с удоволствие програмата . иначе в събота , когато най много ми се мързелува пред телевизора , трябваше да превключвам на друг канал , защото ми идваха в повече псевдо журналистите и водещи на станция нова....голямо мъчение беше , но сега се надявам да намерите нещо по-интересно да ги замести , всъщност каквото и да ги замести . ще е по-интересно .

Некадърниците, с нисък рейтинг, Иван и Андрей с право са изгонени от Нова телевизия. Заедно с техния съдружник Нико Тупарев носят персонална вина за целенасоченото опростачване на нацията през последните 10 години.

тези тримата нямат класата дори на Доневите трима глупаци, по-скоро ги скрийте, за да не може Ники Дудука пак да запее "пу...ката ще ти цепна" и тогава съвсем нестава за слушане и гледане, а за другите лумпени просто да помълчим, че да не се опръскаме...

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака.

Е най-накрая да ги махнете тези лигли!!!

Ура!!!! Вече няма да им гледам мутрите. Дай Боже и от ТВ7 да си тръгнат, при това завинаги.

Харесвах ТВ7 и гледах с удоволствие някои от предаванията Ви. Но мисля, че хора без морал каквито са двамата "продуценти" нямат място при Вас. Жалко за избора на собствениците, ако и Иванчо и Андрейчо не са вече от тях, разбира се.

Как се надушиха слагачите на вожда. И без това не гледам тв7 заради дудука, кошлука и кулезич та ми е все тая дали се местят джуджетата в продажната телевизия. Добре, че Нова се освободи от тях. Колкото и дудука да се напъва да вземе от челните места тв7, нЕма да стане, щото хората не обичат мазните водещи, надупени към властта.

ОООО Слава Богу! От ато са в Нова - не я глледам! Толкова са противни - тиа съпруги и Ирина - че ми се повръща! УРА !!! Оттървахме се!

Aбсолютно не ми пука кои,къде се мести.Zа мен като зрител е важно помежду им да има възможно наи-голяма конкуренция,за да имам аз по-голям избор на програми.

тези двамата ще ви съсипят хубавата телевизия, хората не ги обичат особено

тези двамата ще ви съсипят хубавата телевизия, хората не ги обичат особено

тези двамата ще ви съсипят хубавата телевизия, хората не ги обичат особено

най после се освободи нова от това предаване ,заемащо целия почивен ден. ураааааааааааааа

Със стари к*рви нов публичен дом не става.

Как пък в TV7 се събраха всички "най-кадърни". А на снимката еди дудук и два опусума - голям смях.

А онова недоразумение - Венета Райкова - няма ли също да се разкара нанякъде?

Da se mahat!Ne bydeha nikakav interes y men!Osobeno Maj i Evgenij.A za tv7 kakvo da kaja- za men po4ti ne sa6testvyva!

ЖАЛКО ЗА ТВ 7

МНОГО СЪМ ДОВОЛНА, ЧЕ ГИ РАЗКАРАХА ТЕЗИ ЛИГЛЬОВЦИ, А ЗАЕДНО С ТЯХ И ПРОТИВНИТЕ МАЯ , ЕВГЕНИЯ И ИРИНА.СЕГА Е РЕД И НА ГАЛА, КОЯТО НАПОСЛЕДЪК СЕ ПОЯВЯВА КАТО ТОРБА НА ЕКРАНА. НАДЯВАМ СЕ КАТО ГИ РАЗКАРАТ ВСИЧКИ ТИЯ НОВА ТВ ДА ПРЕСТАНЕ ДА КАНИ ФОЛКАДЖИЙКИ И МАЛОУМНИЦИ И ДА ДОБИЕ ПО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ВИД.

Че то пък НОВА е страхотната телевизия. Аз лично ги гледам, само ако има някой хубав филм и то при положение, че по другите канали няма такъв подобен. Като си пуснат рекламите, забравям какво гледам. Освен това ми писна да ми натрапват тая идиотщина Биг Брадър.

Абе хора, има Интернет, има и други телевизии.Не гледайте българските боклук-телевизии и няма да имате проблеми.

Ееее,най-после,събрахме се!

parvaty

Жалко! по ТВ7 имаше хубави предавания...

Да се махат. И без това канят само шуробаджанаци и джалгаджии.

Много се радвам, 4е тези се разкарват! Калканджиева и Сара4инова са такива дървени пред камерата! Единствено готини са Диди Алексиева и Дилов - син.

Те пък не си намериха място тези, обиколиха де що има телевизии...ама след като никой не им гледа тъпите предавания - нормално.

Всички тези предавания доста се поизчерпаха. Време е нова телевизия да даде нещо наистина ново и уникално.

Супер!Нито гледам ТВ7,нито хапесвам Бареков,нито Иван и Андрей.Не намирам и кой знае какъви специалиалисти от изброените лица,които се местят в тази ТВ.Много шум за нищо.