17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема такава телевизия като твоята, абсолютно куку!

В началото безпорно ще предизвика някакъв интерес у хората, но в дългосрочен план не мисля че ще прокопса. Залага на същият изтъркан стил с още по долнопробно студио....

Според мен, само с порно ще предизвика някакъв интерес у хората.

Ще погледат от любопитство и ще спрат, като в БТВ.

Пожелавам успех ! БТВ и Нова се превърнаха в турски телевизии. Само малоумник може да пусне в праймтайма турска сапунка. Отлива на зрители е нормален, въпреки "платените" статистики, които редовно пускат.

Няма място такава телевизия между HBO и TV1000.

По-скоро не "като в БТВ", а по-скоро "като БТВ". Нова и БТВ отдавна загубиха интереса на зрителите. Некоректно поднесени новини, турски сериали и т.н. Най-ми харесват въпросите след даден трагичен инцидент "как се чувствате", "какво си мислите" ... абе вие нормални ли сте ?!

Каквото и да си говорим и да завиждаме все пак човека има надежда нещо положително да направи. Нека не се държим като идиоти олигофрени и само да плюем без да знаем дори защо. Повече ли ви харесва изказването на Борисов: "Вие ме харесвате, защото сте тъпи колкото мен". Или пък да гледате турските и индийски сериали/ точно като за тъп и малоумен народ/, защото партиите купиха всички медии? Ако все така се отнасяме към всеки опит да се разбие статуквото до никъде няма да стигнем/ не ми отговоаряйте- то пък до къде сме стигнали, защото се крием като мишки и ни е страх да направим един огромен протест- не виждате ли колко ги е страх политиците/. Нашите политице се наакват в гащите, ако се събере голяма маса от хора и изпращат огромен брой полицаи... уж да охраняват, а всъщност да пазят мишките в парламента и изпращат провокатори измежду протестиращите, за да контролират масата..... ама като сме си проти как да го усетим, а пък искаме и да разбираме нещата. Така че- НА ДОБЪР ПЪТ И ДАНО ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРИН УСПЕЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Почнаха кючеците и простотиите

Уау, само толкова ли? Аз си мислех, че поне милиард и канче са щракали с пръстета гледайки чалга ТиВи?!?

Хем, най-големите глупости надрънди в коментарите.

Дайте да не плюем Слави, за да плюем Борисов. Нинови работи. Протести, Борисов това, Борисов онова. Поредния клоун от телевизията на който да му даваме шанс да ни оправя, щото добре разказва вицове за пишku и коври. След невероятния успех на Сидеров, Симеонов и Бареков, да дадем шанс и на тоя да си покаже простотията и да ходи са си импуува английския в Брюксел

Между Hustler и Brazzers, от задната страна.

Кой казва че нов бардак със стари ку...р.ви не става ? Ето поредното доказателство - и ку..те стари, и шоуто същото.

Ама ние го познаваме от А до Я. Става въпрос за политика, за авторитет, за познания на история и света днес ,за миналото и рода на същия, за образование на същият, за .......... Та милиони гледат неговата телевизия--а стига бе... народ сме та дрънкаме. Ще има ли концерти на открито, ще има ли .....

Статистиката е сериозна работа, излиза че има - няма цяла България е гледала чалгативи.

Повечето са гледали от любопитство, да видят дали ще има нещо ново, нещо интересно! След месец няма да има интерес!

Българина е странно животно. Постоянно мрънка и се оплаква, но гласува за статуквото и се противопоставя на всеки опит за промяна. Странно. Е не казвам че Слави трифонов ще промени нещо но нека първо му дадем шанс да се опита.

На кафе ли гледаш или хвърляш боб.

След сране като погледнеш в тоалетната чиния чалга ли виждаш?

На тв екран.

Г-н Чалгаджиев, хората просто поглеждат да не би да ти е дошъл акъла с телевизията ,която откри, но не би,разочарованието е пълно...!!! Не си сформирал трета гънка в мозъка, освен двете ,които никога не се пресичат..!?!?

А как ги преброиха? Питаха десет баби в старческия дом, дали са го гледали на единствения телевизор... като приложим малко статистика, ей ти ги не милион, ами направо и десет...

наистина гледат от любопитсво! иначе в 60 % от времето да гледаш голата кратуна на Слави а в останалото време да ти обясняват че ще ти кажат ИСТИНАТА за 1 час по БТВ можеше да се изтрае но 24 часа ми идват малко в повече

Нямаме нужда от поредната чалга телевизия!

по коя програма предава?

И аз това питам

Спокойно може да кандидатства за официална телевизия на заведенията за психиатрично здраве,,...!?!?!?

Аз пък ,да ви кажа правата, от две години НЯМАМ ТЕЛЕВИЗИЯ! Отказах се и от стац. телефон-закрих му поста, отказах и всякаква телевизия от маб.оператор ,въпреки, че имам три приемника... Писна ми ...от 100++ канала ...нищо свястно за гледане ...освен ...реклами...реклами и пак реклами през 10 минути ! Имам си стационарен и мобилен NET ,който ми е предостатъчен ,както за комуникация , за информация ,че и за забавление в свободното време ! Радио навсякъде , не само в колата, но и в гаража ,където си работя... А вестници ,не помня от кога не съм купувал...Чудя се Пеевски ,как не фалирал до сега, защото наблюденията ми са ,че май ...НИКОЙ не се интересува от преса ! А славчовото тъпо "ШоУ" и преди избягвах да га гледам, както и всякакви други шибани "формати" ... Като гледам и слушам други как се впрягат и вълнуват ,вкл. и някои "водещи джурналя" за разните му участници в тези формати ...понякога ми се струва ,че сигурно аз не съм наред и в "крак с времето" .... Де да знам? Може и да е така ... Ха-ха-ха...

Нищо ти няма, нормален си си. Преди години, имах гост, немец. Като ми каза, че не гледа и няма телевизор, си помислих че не е добре, но днес съм напълно солидарна с него. Засега все още имам телевизия. Докога ли???

Хвърлих един поглед на учиндолската телевизия само за да видя какво е. Същата боза като предаването му по БТВ. Не ми се вярва да има един милион идиоти в тази държава, които гледат тази телевизия.

Тъпа му е телевизията, ама все пак е по-добра от Планета фолк, или както там и е името. Сценаристите му са свестни, ще подскажат какво да прави по-нататък. Впрочем, телевизия както всички останали, остана и футбол да показват, или порно филми, за да имат гледаемост. Не съм му фен.

Да бе ,тази е "тъпа" телевизия,но виж Биг брадър и Фермата са супер продукции,пред които също се тълпят над милион идиоти.

Любопитни са хората.И затова

Бедни,бедни ми Трифонов!Защо не си остана при мама в Учиндол?Щеше да си по-по-най, сега си пу-пу-завалия. ..

много са я гледали ... като гледам постовете .

Само първите три минути, после останаха един и половина!!

това са интересни предложения, но аз залагам на друго - руски филми, ще вземат пакета стари филми на БГонЕър

Ако в 5 членно семейство се пуне телевизора и бабата си гледа сериала, майка прави муска, децата са на училище а бащата претоква зелето в мазето - това 5 зритела ли са?

Наскоро започнах да слушам /и гледам/ музика по you tube. Едва сега разбрах колко съм пропуснал заради гледането на телевизия.

7, 8 , и ще си превключил канала

Като прибавим ,,БНТ на 60,, и Драго Чая, каринката е завършена изцяло.... Кошмар!!!

Лъже като дърт циганин!