Коментари - Тейлър Суифт е "Личност на годината" на сп. "Тайм" за 2023 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това момиче...не знам кой го финансира и продуцира, ама не бих го нарекъл голям талант...посредствена работа. Не че Мадонна беше нещо друго.

Края на статията почти ме разплака! Как можаха така да обидят куклата Барби и да предпочитат Суифт?!? Барби поне е естествено руса!

Тейлър Суифт е огромна. Определено заслужава да бъде личност на годината, с това което постигна последните години. Със сигурност играят на сигурно от сп. Тайм понеже този избор не е спорен и проблемен. Със сигурност Тейлър Суиф не е важна политически, но пък иконимическите фактори около нея не са за пренебрегване, както и силата и пред големите компании.

Моля, който няма понятие от песните на Тейлър Суифт, да не си прави съчинения по картинка. Доста неудачна снимка, наистина.

Ако не беше толкова грозновата Тейлър Суифт, щяха да я забелязват и без да се прави на маймуна. А в сравнение с нея, трите ПАЧИ Бритни Спиърс, Парис Хилтън и Линдзи Лоън изглеждат като монахини !!! Защото доколко знам, она въобще не е известна с песните, нито пък с „ролите“ си, а с просташкото си държане като курва на сцената !!!

Там е работата, че я бъркаш с някой друг. Тейлър Суифт и песните й са естетика в чист вид. Има диаметрално противоположно поведение, сравнена с Мадона, Майли Сайръс и прочие пошли, евтини парцали.

За какво? За най-хубав маникюр или най-подходящ грим?! Аман от американски безмозъчни божества!

Тейлър Суифт безмозъчна? Айде още един, който говори наизуст. Всъщност колосалният й успех се дължи на изключителния интелект, съчетан с душевност и човечност, това кара феновете да я боготворят.

Абсолютно не е типична американка, а и е 50% германка, ако не се лъжа

Американското общество е доста интересно. Има една огромно маса полу- и кръгли идооти и една малка част хора на много високо интелектуално ниво. Абсолютна липса на средна класа. Ще срещнеш много малко хора които знаят кой е бил Макс Планк. Ще има или хора които не са чували, за него или хора които са запознати в детайли с Макс Планк и квантовата физика. От там идва това неразбиране на американската поп култура. За огромната част европейци които са средно интелигентен, нито много тъпи нито много умни, американската поп култура е глупост и не трябва да и се отдава такова значение. Но за тя това са богоравни индивиди.

И тези , които знаят кой е Макс Планк, ще с чужднци, ,,купени,, за работа в Америка

Ква е па таа Бързата Шивачка? Че и личност била? Че па и на годината даже? Кат направят некой ниг*р от предградията личност на годината, да са обадат. Нали все за дайвърсити ривът. Те ви убаф тшанс да са проявити. Мноо лесно тъй с русолява бяла Шивачка. Пфу!

Това не е човешко същество - това е продукт, създаден изкуствено да носи огромни пари на една шепа големи играчи, контролиращи шоу бизнеса. Но от сега нататък ще е така, скоро очаквам да пуснат направо аватари да ни забавляват.

Бе, слушал ли си, и гледал ли си въобще нещо с нея? Продукти са евтините парцалеси като Майли Сайръс и Мадона, както писах по-горе. Тя е тотално различна от общата маса отчаяни проститутки.

За мен лично, жена ми е личност на годината. Пожелавам на всеки същото.

Чудя се кое повече и искам -бретончето, милиончето или шушончето!

Ква е тая мумия?

Завистници , мадамата яко работи и за това милиардерка. Не може само да пърдиш и мучиш от дивана

Нашите путинофили имаха други надежди...

Трябваше да е Мегън Маркъл!!! Закривайййй , светът пропадна :))))

На тази заглавната снимка е доста зловеща - като обслужващ робот изпаднал в маниакална криза и тръгнал да трепе човечеството

Решили да сложат Путин. Имало е веднага обаждане. Зеленски няма как, той губи. Байдън не става, освен проблеми друго не е направил. Е кой да туриме? Сейфти фръст: Певачка, отгледана с парата на татенцето, постигнала невероятен успех, който и учените при Колайдъра не могат да разгадаят. Нито е хипер-талантлива. Нито музикално е нещо особено. Tече посредственост от нея. Явно идиокрацията е завладяла света.

Точно! Тя е мъжката версия на Ед Шиърън. На върха на Бел Кърва.

Демокрация. Просперитет. Райска градина.

Да, там живее Тейлър Суифт

Е тя ще е... няма как да е момичето умряло на концерта й от жажда защото не може да си вкара вода. Каквото деградиралото и пропаднало общество такива и "личностите" му на годината.

По тази логика останалите 10 милиона посетители на концертите й тази година и те трябва да са умрели, що не са? Очевидно причината не е била водата, а някакво скрито заболяване, което се е проявило точно тогава - милиарди са умирали през хилядолетията по различни причини - просто така е устроен светът.

Браво, един път да е добър изборът, щото аман от политици личности на годинат, избили милиони чрез ненужни войни, че и с Нобел за мир след това, като акт на върховен цинизъм.

Каквато скапана личност на годината, такъв скапан и светът. Да ви е честита мрънкащата ку.ка

Тейлър Владимирович Путин

Най-красивата жена на планетата, само че тази прическа не й отива.

Най-красивата жена е......мъж :)

Личност на годината на Тайм от 1938 е най-добрата! :)

Кой -хитлер ли е бил