Тейлър Суифт превзе британските музикални класации

С постижението си тя вече е изпълнителката, която за най-кратък период от време успява да застане начело на британския чарт с девет различни албума

Обратно в новината

Коментари - Тейлър Суифт превзе британските музикални класации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британките били грозни, а!

Първо, тя е американка, второ кой твърди, че няма красиви англичанки и трето тук се пише за музика, а тя горката си няма хал хабер какво е това.

Живея на острова вече 20 години и има и грозни англичанки. Но когато са хубави... е много пък да хубави! Погледни им актрисите, коя от коя. И красотата им не е опростачена като на нашите ВИПки, макар да имаме уникално красиви жени, броят се на пръсти.

Повечето хубави британски актриси всъщност не са чистокръвни британки, а са плод на смесен брак между британци и жители на някоя от колониите или други страни. Кайли Миноуг например е австралийка също както и Елизабет Хърли - уникални жени и като красота и като излъчване и като сексапил (сега не точно но като цяло през годините). Иначе аз работя с британци от над 10 години и да ти кажа британките са красиви докъм 25 и после магически за 3-4 години алкохола, храната, гените ги превръщат в ужасни крави и това си остава така доживот и е валидно в над 90 % от случаите. Понякога като ми дадат паспорт и съм се чудил тази същата ли е дето е на снимката отпреди 6-7 години и съм гледал да не е фалшив.