Тежка деменция спаси порно звездата Рон Джеръми от съдебения процес за изнасилвания

Актьроът не е разпознал един от адвокатите си, когато той го е посетил в ареста

Обратно в новината

Коментари - Тежка деменция спаси порно звездата Рон Джеръми от съдебения процес за изнасилвания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най великия. Правеше порното кино. Няма да забравя как работеше някаква тя си тръгна, той махна с ръка и сам си направи свирка. Титан. С него смях, смях.

Другарките митутутки - по една мотика и на полето! Да хванат малко мазоли и по ръцете, не само отдолу...

И като размер и талант. Филмите ще му останат като класика.

Да, деменцията наистина е коварна болест - да си евал толкова много, а на стари години нищо хубаво да не можеш да си спомниш и да се похвлиш :)))

Коварна е. То е като да гледаш сериал втори път, но този път отзад напред и да всяка серия, която гледаш да ти е като за първи път, но да я забравяш като вече си я изгледал. Сега сигурно си мисли, че е във вихъра си.

Изнасилване станало по време на снимки за порнофилм?! Как става това? Подписала порноактрисата договор, че ще снима, знае какво следва и сега след 30-40 години ..била изнасилена?!

Хората са го казали от к.рва , к.рвенски номера чакай

За справка питайте Дианчето Димитрова ,тя ги знае много добре тези курвенски мурафети!

Sm3hurk0

Вярвам му на Рон, че не си спомня... Аз, който съм бил с доста по-малко жени - не им помня имената, а какво остава за него да помни... толкова много имена... Запомнящите се жени и техните имена, които са ме впечатлили могат да се изброят на двете ми ръце :)))

и с 2те си ръце ли си биеш чекии бе олигофрен :(((

Кой знае каква е истината. За всеки случай, от момента, в който му почнаха процесите, Уайнстийн от звяр в леглото... тръгна с проходилка. Сега и Рон от тигър... с тежка деменция.

вижте образа на демона на похотта! Страхотна развалина...

майката на всичките велики!

Абе кой след копане, пак ходи да копа!?!

Велик!

Я по-сериозно. Висят ти на главата нещо като - осветител, озвучител, камера, продуцент, сценарист, гримьор, на външни снимки и някой случаен зяпач, и още ..... Ще те гледат ....... хора. И да го вдигнеш. С наварицата. А хейтъри бол. Държал или не пишката. Яки топки се искат да се представиш. Оплакавнията на "артистките".... е виж по-горе за присъствието. Все някой да е казал "Стоп камера".

Последно и слагам "чао" и на тази тема. Абе вярно ли някакви "луди-млади", които се снимали в някогашен филм "Ромео и Жулието" съдят фирмата?. Потърсете. Какво са им снимали. Какво са ги предупредили.За какво са се съгласили при снимките. Кога са пуснали иска.За жалкарска история.

Ей, съсипаха го хубавия човек!

Истински труженик.Да не мислите че е лесно ?Оставете великият Рон на мира.Раздал е толкова много удоволствие и утеха на актрисите,партньорките и зрителите в самотните дълги нощи.Трябва да му дадат медал за цялостен принос за човечеството ,дори нобелов лауреат трябва да е.Сериозен съм.

Да го номинират за Оскар за цялостно твочество! Рон е икона. Пореше ги като риби! Той беше Рамбо на порно индустрията. Събирахме се у нас и гледахме неговите класики на VHS касети. А вечер яко тренирахме със съученичките до зори

Gugnelid

Тренирал си ти - с ръчичките, а не със съученичките.

А ти с КОГО,МН МИ Е ИНТЕРЕСНО?

Колко жалко ! Да си чукал толкова много жени и мъже И да не си спомняш ! Спомените осмислят Живота !

Кефът в момента е по-важен, ти ако искаш си спомняй после на дърти години кел файда

нема мъже. Само жени. Хиляди.

Пийнали са му соса порноактрисите....след толкова секс нормално да загуби и ума и дума.

Актьорите тренират по него облечени. Има филм направен от самия обвиняем как се работи преди снимките. Той участва и в журита, най-често с Джена Джеймисън за кандидатки, където по оценките получават роли. Възможно е при снимките да стане разминаване със сценария и да се импровизира, но да се повдигат обвинения при подписани договори, медицински изследвания и т.н. Едва ли няма такива клаузи за обезщетения, примерно при злополука от изгаряне, удар от ток, удавяне, все пак те играят на голо и са уязвими при снимки в басейни, вани. Този актьор е и продуцент и то богат. Смешното е, че оплаквщите сега хапят ръката, която им е дала храна. Самите филми не са лесни за изпълнение, за да изглеждат сцените реално се изискват качества за да задоволят зрителите. Нелепо е след тежък снимачен ден да му се лепне изнасилване вкъщи, при което жертвата е отишла доброволно. Такава е съдебната с/ма там и това явно е оправдано от необходимост да е такава. На обидените, че е грозен да не забравят, че с годините има промяна, както за жените така и за мъжете. За да стане човек номер едно във всяка професия се изискват качества.

Промяната е ясна след като мюсюлманина Хюсеин Обама стана президент. Да се унищожат всички други.

Преди 50 години е нямало такъв филм. Кинтите кеш, няма договор, няма изследвания. То сега също не винаги има - не знам дали знаеш за спин кризата в порното в САЩ. Преди 10 - 15 години ли е било... Бая се бяха заразили и няколко месеца няма снимки. Сега може да е по-сериозно вече. Иначе много се съмнявам да е изнасилил някоя. Все едно аз след работа да ходя да си добачкам. С тоя хобот и в тая среда дето едва ли библиотекарка ще попадне 100 процента на колене са му се молили яренцата.

Най-великият Американски актьор с най-хубавите филми.

искат пари и съдят наляво и надясно... после що никой не ги таковал и реват, че нямало мъже... Интересно, има ли за лесбийки такива процеси...

По някое време на половия акт потърпевшата решава, че повече не иска и като не е спрял мигновенно ето ти сексуално насилие над американска жена.

Мда, посмяхме се за сметка на дедо Рони. Яки коментари. :) Ама на него кво му е, сещате ли се? Сметайте да е откарал няколко хиляди жени и сега да не помни... Ужас!

Това ти се получи :D

Е, благодарско...

някой гледал ли е филм с него?? Ако сте, ще забележите, че дори на млада възраст за да .... си държи малкия приятел. Хайде ми кажете как с едната ръка ще си го държи, а с другата трябва д а укротява "жертвата" си и да я насилва... бълни американски бози. Младите златотърсачки искали да опитат как е с порно актьор, начешали си... и след години като видяли, че има задоволителни банкови сметки, решили, че ще забогатеят лесно..

Явно от многото работа по време на филмите му се е изпържил мозъка..Това денонощно да плющиш някоя не е лесна работа По-скоро Рон трябва да съди наред сега всички - продуценти, филмови студия и пр., за лоши трудови условия. Направо са го преуморили човека от се.с.

С 1700 филма зад гърба си, тоя сигурно е оправил между 5 и 10 хиляди жени! За какво му е да изнасилва??? Сигурно едвам е насмогвал с тея в работата си.

Много грозен този порно спортист…как да му се радват жените на секса, като трябва да му сложат чувал на главата да не го гледат.

Не става само с визия, трябва си и пръчене.

Как след 50 години се освидетелства "жертва на изнасилване"? Каква е съдебната практика в такива случаи? За едно нашенско моме питам, дето внезапно се оказа "жертва на побой" преди 5 години...

Предполагам, че работният инструмент на обвиняемия Рон е направил пълни самопризнания... Да се готви подметката на заподозрения Ю.В.

Е, не може ли сега, адвокатът на туй Рони, да подаде контраиск за сексуално насилие - че роните е бил насилван, по време на снимки.

Ами как, как, на базата на честна дума като думата на жената винаги се приема за вярната. Или с други думи "виновен до доказване на противното". Няма нужда от свидетели, от доказателства... Но естествено ако си мъж никой не вярва, че може да си жертва на сексуален тормоз. Е, освен ако не те е напитил Кевин Спейси, разбира се. Имаше един готин филм с Майкъл Дъглас, по роман на Майкъл Крайтън. Във фирмата дойде нова шефка, която му беше бившо гадже и му скочи. Той обаче женен и отначало уж пое, но се отказа. И на другия ден отива на работа и веднага го вика баш майсторът, биг бос, и му казва, че ако си подаде оставката тя няма да подаде жалба в полицията за опит за изнасилване. Грубичко. "Няма злоба по-голяма от тази на жена презряна".

Проститутка обменя 100 евро в чейнджа. Казват й, че банконтата е фалшива. Тя примигва два-три пъти и промълвява притеснено: "В такъв случай вчера са ме изнасилили".

Чакаме проститутките да почнат с оплаквания за сексуален тормоз. На работното място.

Доживяхме порно актриси да се оплакват, че се налага да правят секс във филмите за възрастни....

Преди няколко години, в България, жена съди мъжа си, че я бил изнасилил в първата брачна нощ.

Да се готвят гинеколозите.

Па то тогава имало ли е порно? Требва да питам дедо.

Порно има откакто има телевизия.

Преди телевизията имаше кино.

Повечето от голите картини по време на ренесанса са разглеждани като порно. Но всъщност порното започва дори преди древните гърци. Те всички знатни момчета тогава са били изнасилвания от настойника си.

От години предвиждам, че ще завалят дела, срещу порноактьори, "за сексуален тормоз на "работното" място". Още повече, че сексът е публичен и ее документиран.

Е Тоя Пич поне си отеба! Евала! Респект!

Според българската "кралица" на порното Диана Габровска това не е е--не ,а само работа. Така ,че той е работил ,както работят инженери,лекари,физици ,химици,астрономи, моряци, летци и т.н. и т.н.

винаги ми е било интересно как някой повдига обвинения че преди 30 години когато бил на 14 години бил на дискотека и някой му посегнал или бил на 15 в дома на някой и там му посегнали. абе хора вие давате ли си сметка да пуснете едно 14 годишно момиче на дискотека и после да се оплаче че била насилена. тя изпила половин бутилка водка, баща й и е дал 100 лв за дискотека, нея я сърби та се не трае и после някой бил виновен че е спал с нея. тя сложила 2 кила грим и прилича на 30 годишна разпоретина, но някой е длъжен да я "пази". колко такива златотърсачки има. или като ония при известните футболисти, дето ги поканили да пийнат нещо в стаята им в 3 през нощта след дискотека и после се оплакват че били насилени защото правили секс без да имат желание. е добре де, за какъв чеп по дяволите отиваш в 3 през нощта след дискотека до апартамента на някой мъж. да не би да отиваш да готвиш или да разгледаш колекцията от глинени фигурки. заради такива боклуци дето се чудят как да изкарат някой лев/долар, дори тези които са наистина изнасилени не получават подкрепа. нещо като лъжливото овчарче

Той и да не прави секс с нея пак ще го съдят. За това, че с отказа си е потъпкал самочувствието й, години наред се е чувствала неуверена като жена, дълбока депресия, фригидност, невъзможност да има деца и т.н. и т.н. Беше писано - секс само след нотариалон заверена декларация и в присътвието на нотариус. Веднага след секса - нова декларация. И ако не си я задоволил ти се еба майката по друг параграф, ама това е.

Абе да се стигне до секса... Ама страшното е, че секс може и да е нямало. Ама как ще докажеш имало или нямало? То никой и не иска да доказваш, искат да вярват на фабриката за сълзички. Тая Амбър Хърд ако се беше сетила да обвини Джони Деп и че я е изнасилил освен, че я бил милият отдавна щеше да дели една килия с Харви Уайнщайн.

"...по време на снимки...". Вие сериозно ли. Пред камерата. И тя не се дърпа. После - ама това го нямало в договора. А да ме убеждава някой, че отиваш в къщата или хотелската стая на порноактьор да играете шах е глупаво. Най-много мацката да е отишла на "личен кастинг", за да даде препоръка да я включат във филм.

Божичко, какъв грозен мъж! Кой е гледал порно с него?! Че и удоволствие да достави...

Чак от 70-те.... Ама пишеха, че е надарен. Пък и нали грозните били чаровници. Нямате угодия жените.

то хубаво, ама този няма и грам чар:) Направо си е гнусен отвсякъде.

Да съдиш порноактьор за изнасилване на снимачната площадка е като да съдиш дегустатор на торти, че е хванал диабет.

долу ръцете от легендата дедо Рон мустака. Велик актьор, който показа на всички навремето че може да си дебел и грозен но да правиш секс :D

Рон Джереми е от националната порода на другите серийни изнасилвачи, Епщайн,Уайнщайн, Полански. Те са недосегаеми.

Дядо Рон колко задници е разпрал...... А да го съдиш за изнасилване е все едно да съдиш гинеколог за воайорство

Даде направление на соросоидите - гинеколозите.

.

Бе разпрал е малко неточно. Плюе си на пръстите и си помага с едната ръка, че змийорката нещо е загубила устрем...

Да се кастрира с две тухли и изнасили публично !!!

Брях колко мъка има по тоя свят брях! Порноактьор съдят за изнасилване! Сигурно имат и нагледни доказателства във вид на порно филми изпъчвани след 12:00 вечерта!!!!???

Тва , че некой работи в порноиндустрията , не означава , че всеки може да го клеца как му падне, без негово съгласие в дупки и по начин , разминаващи се с това, което е подписал като договор. Да в порноиндустрията има много изнасилвания и не само на жени. Ти ако бачкаш у некой офис и те накарат да вършир работата на чистачката или секретарката, че писнеш нали, е плющенето пред камера е същото.

Бре, ако работиш като ел техник в офис и те накарат да чистиш, добре мобе и да писнеш, ма ако работиш нещо дето те .... таковат, какво ще писнеш, че са те натаковали ли!?

Да точно така. Щото като работиш ебач, и си на сет и в едващия момент ти кажат , че в следваща сцена нема да ебеш, а теб ще те ебът. Ще си ОК ли? Нали си там за ебането... платили са ти.

И ако решат да те... , ти ще го позволиш естествено и след 15-30 години ще подадеш жалба, че са ти скъсали халката? Така се прави!

Пак същата история. Ходили в дома му, сигурно заради някое лековито чайче. Явно к,урвите в Америка яко са го закъсали, щом и порноактьори почнаха да съдят.