17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с боди без боди все цигане

Тази стана известна благодарение на Роналдо, преди това не знам въобще някой да я беше чувал...

Нещо не й отива

Чиста лилава раса..

Да, видяхме, ок е Само ... липсва й спокойствие на тая жена... на всички е ясно защо

Идеална е за боби от фервата, дето искал да промени мнението на българите за циганите, пък той баща му бил гид-екскурзовод на тумба професионални просяци в Холандия... Сутеньор на просяци в Ес...

И това Рождество Христово ли е? Мисля че идеята на този празник е друга.

И аз това мислех да кажа. Но в епохата на лайкове и известност на всяка цена, идеята на празника остава някак си на заден план.

Абе откога тези големи задници и бутове са на мода, че нещо съм изостанал? Гледам и други такива ги водят красавици, какво се случва?

да ли е претакала зелето? а зави ли сърмите?

аркадашлар ти по закачалките ли си, бе чоджум?

чавета му е народила :)

Простотия до шия!

Я да земе да се позагърне!

Хубава работа, ама сиганска. Коледен дух, пък се изтъпанила заголена

Расова мадама,типична латиноска.Според мен са си лика,-прилика с Роналдо.Хубаво семейство.Но най-важното е ,че тя знае как да задържи Роналдо.Аз лично я харесвам-има чар,излъчване,сексапил!

Това е най-лесния начин да демонстрира колко и се прави кекс! Явно незадоволена жена! Защо ли примерно съпругата на Меси, а и на повечето известни футболисти не пускат такива свои снимки?

_stankow

Е млада жена, може ли да не е привлекателна. И мулатка - сега е политкоректно само мулатки да се показват. Но за "секси нощ" да се пише е грозно. Богохулно е !

Вече има ли манекенка, певица , актриса и други подобни звезди, които да не са лъснали по гола задница? Това вече задължително условие за успех ли е ?

Не са семейство и е странно защо?

Другите са от сурогатна майка. Странна работа. Страх го е било, че няма да срещне жена за разплод ли, що ли?

малко коремче и ханш има за оправяне. И защо трябва да се снима така не ми е ясно. Хората я харесваха точно заради "неизвестността й", че беше скромна и не се появяваше в медиите. Явно това е минало. Парите всички ли развалят или се заблуждавам?

Роналдо я бара!

За Коледа да се разголиш пред елхата, е или тотална простотия, или лош вид реклама на нещо, което е сбъркано като време, място и стил - на плажно облекло? На грим? На обувки с висок ток? Абе, явно нашите свирки има откъде да се учат...

не вярвам да са семейство, нагласена работа, с тия сумати деца, той имаше новородени, а тя бременна . Глупости .

На тоз огромен деференциал секоя уважаваща себе си Татра би и завидяла !

Ама моля ви се, с глас се разсмях. Особено на снимката, където е подскочила във въздуха. Прилича на късокракото свинче, което скача на въже в Емил от Льонеберя. Тая верно ли се мисли за грациозна

Няма ли кой да обясни на тая проста жена, какво е Коледа, какво е Рожество Христово? Може ли такава вулгарна снимка! А че Роналдо е гей всички знаем. Помним добре как го сбараха да се целуват и обарват един як негър. Всичко е илюзия. Параван.

колко е прост и олигофренясъл стелиянчо да напише подобна повърня!

Ча па "вулгарна снимка" ? Коледа е време за събиране с близки и раздаване на подаръци , всякакви връзки с евреи от далечното минало са несъстоятелни ;)

Не мога да разбера идеята на подобна снимка, не знам какво цели “авторът” в случая. Може би не съм достатъчно в час с простотията която се качва в ИГ или просто не си падам по жени и не мога са оценя подобна гледка. Виж ако беше някой секси пич на дивана може би щях са съм по-доволна.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Е, Роналдо я снимал преди да свали бодито. За мен е с малко дебеличък задник- мо то нали сега това е модерно. Побърза да забременее и да му роди дете. Ирина Шейх беше много по-красива, но те си занят защо се разделиха.

Гришо ще я мачка и тая

глупости, всички млади били красиви, хубави са 10 процента от жените , други 30 са симпатични , а 60 процента не са изибщо привлекателни.