Остават броени дни до Рождество Христово, а по това време на годината, след дълги месеци, изпълнени със задачи и ангажименти, всеки човек очаква с нетърпение спокойните и тихи вечери, прекарани край богато украсената елха, създаваща празнично настроение. А като се има предвид настоящата ситуация, кой изобщо би си позволил да откаже малко коледен дух? Независимо от изпитанията, на които в момента съдбата подлага цялото човечество, вярата в чудеса, характерна за този период, вдъхва на хората по света така нужната им увереност, че предстои едно по-добро и светло бъдеще.

Само че половината от магията на сезона се стопи заедно със снежната покривка навън... Поради тази причина потребителите на социалните мрежи полагат още повече усилия, за да компенсират липсата ѝ, публикувайки приказни снимки, разкриващи подготовката им за 25-и декември.

Вижте снимки >>

В това отношение половинката на Кристиано Роналдо е пълна отличничка. Съвсем наскоро тя отново доказа, че знае как да привлече всички погледи към себе си, с помощта на няколко снимки, които сподели в своя личен Инстаграм акаунт. С тях тя показа не само уюта, царящ в дома им, наред с впечатляващото дръвче, под което скоро четирите деца на футболиста ще намерят своите подаръци, но и за пореден път остави без думи почитателите си, излагайки на показ женствените извивки на съблазнителното си тяло.

На кадъра Джорджина Родригес позира върху бял диван, легнала на една страна, а единственото, което носи, е предизвикателно дантелено боди в тематичен червен цвят. Кройката на облеклото е силно изрязана и разкрива голяма част от плътта ѝ - факт, който далеч не я притеснява. Визията си брюнетката е допълнила с чифт дискретни обеци и меки домашни пантофи на "Louis Vuitton", каквато е и марката на кафявото одеяло, което се вижда в края на меката мебел.

"Да обичаш себе си е началото на любовна история", гласи посланието към поста, събрал впечатляващата бройка от над 2 милиона харесвания.

В коментарите под фотографиите феновете ѝ изписаха множество комплименти по неин адрес, възхваляващи начина, по който изглежда. Някои от дамите в платформата я поздравиха за прекрасната фигура, изтъквайки, че изглежда невероятно, въпреки че е майка.

Спортистът има четири деца, като най-големият Кристиано Роналдо младши (на 10 години) и близнаците Ева и Матео (на 3) са от сурогатна майка, а двегодишната Алана е най-малката му дъщеря от връзката му с Джорджина Родригес, която няма нищо против да се грижи и за всички тях.