Коментари - Тийн инфлуенсърка изчезва в нов полски сериал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там само отвличат полаци

Голямо F*CK OFF на всички инфуенсърчета !!!

Катеричката цяла ли е? Само можем да гадаем какво е друсала малката п*кла…

Бащата на Хелена Енглерт беше блестящ актьор- Ян Енглерт, изигра запомнящата се роля на отец Ередия във филма "Осъдени души" по романа на Д.Димов. Дано дъщерята да го е наследила!

Здравейте, решил съм твърдо да ставам инфлуенсър. Знам, че сега е много модерно, а и заплатите са добри. В кой университет ще ми препоръчате да запиша тази специалност? Тази година завършвам 12ти клас и имам няколко месеца да реша. Благодаря ви предварително!

Ян Енглерт още е блестящ актьор. Все още не е умрял. Това е дъщеря му от втория му брак с негова студентка . Дай боже всекиму.

Що ни занимавате с поредните глупости ?

За голяма радост Инфлуенсърската професия няма никакво бъдеще. За всеки един диалогов алгоритъм (Chat GPT например), е лесно да генерерира почти логични рекламни хвалебствия за някакъв продукт и да го поства от няколкостотин акаунта в социалните мрежи. Останалите без работа инфлуенсъри ще почнат да правят отчаяни опити за да се задържат в центъра на общественото внимание, пред които гаврата на Емили травеститката, чеченеца и оня другия, ще са детска градиа....

тийн инфлуенсърка...Плаща ли се на медиите да вмъкват в езика ни чуждици постоянно?

Не ни стигат българските битовизми в ефир, ами и и полските напъни за сериали ни натрисате..Ми не ми се гледат източно европейски продукции, много са специфични и не могат да избяагат от тясно сюжетните особености на местните нрави. То и скандинавските продукции са подобни, но там поне може да се застоиш , ако си падаш по натуралистична бруталност.

намират я на снимачната пошадка на legalporno да дои петима африкански джентълмени и да яде бешамел.