Тийнейджъри със свръхтегло в САЩ все по-често се подлагат на хирургически интервенции за отслабване

Засега младежите, предприемащи драстични мерки за загуба на тегло, са малко, но групата им се увеличава

Обратно в новината

Коментари - Тийнейджъри със свръхтегло в САЩ все по-често се подлагат на хирургически интервенции за отслабване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тази възраст съм започнал "терапията" по самостоятелно и лично поддържане на "хормонален баланс". Никога не съм имал свръхтегло :) Тогава нямаше нито чатърбейт, нито порнохъб. Като допълнителна "терапия" - интервално хранене: веднъж или мах 2 пъти хранене на ден. Тогава хормона инсулин се саморегулира и регулира останалите хормони. Инсулина е диригента на метаболизма. Тъпкането многократно и също с джънкфуд води до инсулинорезистентност - много изхвърлен инсулин без да има ефективност. Малка подробност - при хранене с мазнини не се отделя инсулин.

Важното е да не се изпуска човек. А не вече когато е станал слон. Нещата са и до психика и трябва да се пречупи в главата. Някакво натоварване да му стане част от ежедневието, а не да го разглежда като ужас. Да не ползва кола за 50 метра. Има и прост начин за отслабване - разболейте се. ;) Донякъде човек може да сменя и метаболизма си, но доколко е контролируемо, е спорно. Печелещите на надяждания обикновено са хилави. Напълно е възможно да се тъпчеш с храна и да отслабваш, както и обратното, да не ядеш много и да дебелееш. Но трябва контрол над тялото си. Едва ли не да се самозапалиш отвътре по желание. Отделно има биреното шкембе тип бременна. И така нататък. Може и на видео/пс игри да отслабва. С фитнес топка може да си направите корема и на ренде, което неясно защо наричат плочки - абсурдно на пипане определение. Може би кожата отгоре така се гъне, но това не са мускулите, от набити влакънца настрани по примерно 2-3 мм, които от гърдите до онази работа може и да са 100. И в набиването разни напред и навътре, плюс спластени почти не може да отличиш на места. Е то повечето названия на мускули са визуални и огромната част неверни. И това ви го казва слабак, а не някакъв културист или фитнес маниак.

ДИР-а, що триете коментари, показващи реалността? или тя не е удобна? или е по-обидна от коментарите по-долу?

.

Меката на демокрацията се оказа обикновена свинеферма. Ааххахахааааа....

...и как ще ги стигнем американците? Лесно е , бърза храна и видеоигри. Много жалка картина!

Колко сапун може да направим от тези, че и бил качествен от такъв материал!

От 350 млн.олигофрени, 330млн. са глигани на по 200кг.Голяма нация, големи лайна.