17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше ми най-симпатичният холивудски артист, преди да се включи в рекламната кампания на Ковид като "болен". Не е случайно. "Добрякът", когото хората са свикнали да пущат в дома си без да се замислят, най-лесно може да внесе бомбата.

Беше ми симпатичен, докато разбрах че е ходил със самолета на Епстийн на острова на педофилските оргии. От него и Стивън Хокинг не очаквах да са марионетки на задкулисието.

и той се издаде накрая че е от слугинажа на сорос мършите той поне е натурално заблуден а жена му е направо отвратиелна лицемерка с произход от смолянски помаци но понеже не е някак престижно и интересно да си с български корени се представя за гъркиня . Томчо разказа в едно интервю как той простосмъртния го поканил слугата на сорос барак хюсеин обама на някакво парти на частен остров и карали колелета обаче за него нямало марково и му дали някаква бръкма та семъчик ама щастлив че му позволили да целува задниците на господарите

Българският зет на жена си, която се мисли за гъркиня.

А що не коментирате, че е в педофилската афера и аденохрома?!?

зет на жена си - много готино

Аверче.

Скоро всичко ще излезе наяве.

Добряк ! Много внимателно с думата добряк. вижте интервютата, които той дава , колко е престорен и фалшив, играе роли. Добър преструвчик, за да не кажа актьор, за да не мърсим името на други актьори, които претворяват добри творби. И да, който се интересува и не иска да бъде заблудена овца, да види в мрежата тайните кодове, които том ханкс разпространява, детски обувки, дрешки , ръкавици - всички само по един брой., уж загубени. Вижте какви снимки показва когато е поканен на интервюта от големи медии в УСА, педофилски кодове, с педофилски символи, кодове, с които се търси в търсачките, но не гугъл и яхоо, а яндекс, вижте участието му в пица-гейт. Чуйте неговата публична реч тази година на 5.януари 2020 и тайните послания, които той предава - за датата 3/11- за вратата, през която е преминал. Може само да се гадае , че това е вирусът ковид. Който има очи ще гледа,

ти си наркоман.

ангеле, напиши в гугъл "Том Ханкс педофил" Резултати няма, няма, няма, Чак на втора страница излиза фейк нюз сайтче СПЛЕТНИК.РУ където питат "Педофил ли е том Ханкс" и дали е бил болен от корона или е бил арестуван за педофилия? Прави си сам изводите, щом дори такива сайтчета не смеят да си пишат лъжите в прав текст, а ги поднасят под формата на въпроси.

Нещастно същество, дай достоверен сайт в който да има дори една конспиративна публикация от тоя тип. Направо се насрахте. А какво ще кажете за извънземните, рептилите и края на света, който няколко пъти настъпи?? Бълнувайте си в собственото повръщано, само вие смърдите.

Престанете бе, идиоти. Дай линк към достоверен сайт!!! Мърша.

Ти бабичка ли си? На такова ми приличаш, на плюеща пред телевизора бабишкерница, която гледа с криви очи, мрази и обсъжда.

Наистина изтрещяхте след тази карантина. Ако това е била целта на някой свише - да изтъпеете всички, поздравления! Успя.

Само ти ще си шушнеш тихо като мишка. Ако Том Ханкс имаше какво да крие, нямаше да се появява толкова много публично. Психопати!

гъркиня и баща ѝ е роден в Гърция. Защо да не се мисли за гъркиня?

разбра?

за майка си ли говориш

Пищите ли изродите, яко настъпени и изобличени. Ако е лъжа - отмини. Ама то пищи и обижда -осветено и изобличено!

тралала...

Хей Том, кога ще започнат да падат динозашри от небето ?!

Ne svekar, a tast!!!!!!!!!

Нещастен си ти, да се заблуждаваш колко е невинно това посредствено актьорче. Всички в Холивуд са в аферата без изключение. Инак няма слава, хонорари и кариера. Защо Майкъл го елиминираха така на бързо? Мадона дълго време беше недосегаема но и тя влезе в играта след Супербол 2012. След този момент е неузнаваема и като поведение и кариера. Единствено Рики Джервез не се страхува да им каже директно в очите що за измет са всички селебритис. И да, рептили има между нас, но не щом не искаш да се информираш смятай, че ние сме лудите. Със здраве