17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ne svekar, a tast!!!!!!!!!

Хей Том, кога ще започнат да падат динозашри от небето ?!

Скоро всичко ще излезе наяве.

Само ти ще си шушнеш тихо като мишка. Ако Том Ханкс имаше какво да крие, нямаше да се появява толкова много публично. Психопати!

Аверче.

А що не коментирате, че е в педофилската афера и аденохрома?!?

Нещастно същество, дай достоверен сайт в който да има дори една конспиративна публикация от тоя тип. Направо се насрахте. А какво ще кажете за извънземните, рептилите и края на света, който няколко пъти настъпи?? Бълнувайте си в собственото повръщано, само вие смърдите.

Нещастен си ти, да се заблуждаваш колко е невинно това посредствено актьорче. Всички в Холивуд са в аферата без изключение. Инак няма слава, хонорари и кариера. Защо Майкъл го елиминираха така на бързо? Мадона дълго време беше недосегаема но и тя влезе в играта след Супербол 2012. След този момент е неузнаваема и като поведение и кариера. Единствено Рики Джервез не се страхува да им каже директно в очите що за измет са всички селебритис. И да, рептили има между нас, но не щом не искаш да се информираш смятай, че ние сме лудите. Със здраве

Българският зет на жена си, която се мисли за гъркиня.

зет на жена си - много готино

гъркиня и баща ѝ е роден в Гърция. Защо да не се мисли за гъркиня?

и той се издаде накрая че е от слугинажа на сорос мършите той поне е натурално заблуден а жена му е направо отвратиелна лицемерка с произход от смолянски помаци но понеже не е някак престижно и интересно да си с български корени се представя за гъркиня . Томчо разказа в едно интервю как той простосмъртния го поканил слугата на сорос барак хюсеин обама на някакво парти на частен остров и карали колелета обаче за него нямало марково и му дали някаква бръкма та семъчик ама щастлив че му позволили да целува задниците на господарите

Ти бабичка ли си? На такова ми приличаш, на плюеща пред телевизора бабишкерница, която гледа с криви очи, мрази и обсъжда.

за майка си ли говориш

Беше ми симпатичен, докато разбрах че е ходил със самолета на Епстийн на острова на педофилските оргии. От него и Стивън Хокинг не очаквах да са марионетки на задкулисието.

Престанете бе, идиоти. Дай линк към достоверен сайт!!! Мърша.

Пищите ли изродите, яко настъпени и изобличени. Ако е лъжа - отмини. Ама то пищи и обижда -осветено и изобличено!

тралала...

разбра?

Беше ми най-симпатичният холивудски артист, преди да се включи в рекламната кампания на Ковид като "болен". Не е случайно. "Добрякът", когото хората са свикнали да пущат в дома си без да се замислят, най-лесно може да внесе бомбата.

Добряк ! Много внимателно с думата добряк. вижте интервютата, които той дава , колко е престорен и фалшив, играе роли. Добър преструвчик, за да не кажа актьор, за да не мърсим името на други актьори, които претворяват добри творби. И да, който се интересува и не иска да бъде заблудена овца, да види в мрежата тайните кодове, които том ханкс разпространява, детски обувки, дрешки , ръкавици - всички само по един брой., уж загубени. Вижте какви снимки показва когато е поканен на интервюта от големи медии в УСА, педофилски кодове, с педофилски символи, кодове, с които се търси в търсачките, но не гугъл и яхоо, а яндекс, вижте участието му в пица-гейт. Чуйте неговата публична реч тази година на 5.януари 2020 и тайните послания, които той предава - за датата 3/11- за вратата, през която е преминал. Може само да се гадае , че това е вирусът ковид. Който има очи ще гледа,

Наистина изтрещяхте след тази карантина. Ако това е била целта на някой свише - да изтъпеете всички, поздравления! Успя.