17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му отива на Ханкс , мисля че добре ще изиграе ролята и дано я получи. Интересно как ще извъртят нещата за да има черен и от миналите под дъгата , за д са политически коректни.

Уникален актьор! Всички филми и роли са удоволствие за окото! За съжаление и той и аз остаряхме вече доста и сега света се промени много! Няма истински неща, има Фейсбук и тем подобни и смотани филми по комикси! А за музиката да не говорим, пълен ужас!

Cheeseus

Може да направят Пинокио черен с с флуиден пол... :D

едва ли американската боза ще е успешна? Образа на дърводелеца-щастлив баща е ДРАМАГИЧЕН. Ханкс не може да го изиграе. Още повече, че тежи над 100 кг и не изглежда да е страдалец в живота.ха.ха. Същият ефект ще има, ако Боко Кауна изиграе Отец Паисий. Аз лично, изпитах удоволствие от играта на европейския артист Роберто Бенини, която бе хамлетовска. А удоволствието бе пълно, защото знаех артиста от комедийния му образ на Подлеций от "Астерикс и Цезар".

Защото ролята на Пинокио е вече заета от нашата звезда Христо и останаха само периферните роли / даже и от тях тези на разбойниците вече сме ги заели/. Никакъв шанс за Холивуд! Ако трябва, и него ще го блокираме, останаха неопънати няколко палатки, само да няма жици и вятър наблизо....

Не може. Джепето трябва да е негър. Както и Пинокио между другото. Такива са евроатлантическите ценности.

Kalin

Ще се получи много расистки филм.Освен ако Пинокио е без пол и е черен от еврейски произход.