Младият Том Ханкс до режисьор: Не искам фенки, а ”Порше”

Преди да стане един от най-известните актьори в киното, Том Ханкс е гимназист, който търси щастлив случай, за да попадне пред камера.

Обратно в новината

Коментари - Младият Том Ханкс до режисьор: Не искам фенки, а ”Порше” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво мога да кажа? Голям, както е и заглавието на един от първите му филми... А тази история ме развесели, защото и в нея виждам хумора му, прозира таланта и това че е наистина твърде рядко срещан и страшно цветен човек. Не всеки може да го каже и направи по този начин като него...

Просто - имаш ли фенки,Порш нема да имаш,ама имаш ли Порш - фенки с лопата да ги ринеш !

Един от малкото, ако не и единственният холивудски актьор от такава величина, който е говорил български във филм :) и то не една-две репллики. Иначе Томето е голям, от най-големите. Два оскара има бе хора, те не се дават на лабави актьори. Има не един филм, които се помнят, а някои от тях са мега емблематични. Никой от младите, хубави и мускулести актьори не може да го застигне. Да е жив и здрав. Явно младите не знаят какви филми е правил - да ходят в IMDB и после да гледат. Даже и разни комедийки и сладникави филмчета правеше в начолото като Търнър и Хуч и Безсъници в Сиатъл. послед къде, къде по-драматични персонажи има.

Ако е за "Терминалът" , там говореше "крокозиански" а не български, щото героят му беше от измислената държава "Крокозия". Което аз тълкувам , като обида към 4-тия в света език (след гръцки, латински и иврит) на който е преведена Библията.

Всички тук много разбират от кино, посредствен бил, подбирал си ролите, естествено че ще ги подбира няма да играе във всяка холивудска боза, гледайте довечера "Аполо 13", или пък "Път към Отмъщение", да не говорим за "Спасяването на редник Райян", само че децата да го пропускат че има много кръв и смърт, а "форест Гъмп", а ранния "Филаделфия", или "Корабокрушенецът", трябва ли да говоря още за да разберете, че е голям, много голям, и за съжаление вече от последните мохикани на истинското кино, а не на ежедневните бози кото ни бълва холивуд в 3Д и 4ДХ формат.

Как сички, бе деде? Има залухави, дето само хейтат. Но повечето го фалиме! Том Ханкс е ЯВЛЕНИЕ в киното! Форест Гъмп обърна киното с хастаро навънка...

Том Ханкс е олицетворение на посредствеността. Защото участва само в комерциални филми.

Цериозно ли?...

реалити, това е, няма полза от фенките, но порше, дис ис ит!!

Криза на средната възраст.

И фенките не искат Том Ханкс, а порше. От който и да е.

аа тоя го знам ...македонче ще да е...арно игра

Кой неграмотник е писал това?!!?!? "порше" с малка буква?!!?!? Ужас!!!

така се пише!

ДАЙТЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ НАПРАВО ЖЕНА МУ Е БЪЛГАРО - МОХАМЕДАНКА ОТ РОДОПИТЕ И ЗАЕДНО С НЕГО ХОДИ В ПРАВОСЛАВНА ГРЪЦКА ЦЪРКВА В АМЕРИКА ... КВИ СА ТИЯ ГРЪЦКИ СЕЛА И ПРОЧИЕ ?

Стою

Няма лоша роля, нито лош филм. Дори сладникавият "Имате поща" си има фенки. Подбира си къде и какво да играе. "Корабокрушенецът" го изнесе на гърба си. "Форест Гъмп" - също. В този ход на недомислието ми - статията се опитва да ни втълпи, че във Ф.Г. той играе себе си, а не е така. За другите му филми - без коментар, ако не се заяде някой ;)

След като прочетох "статията" малко горчив вкус имам. Някакси не мога да си го представя в такава светлина в която се опитаха да го пробутат. За мен ще си остане страхотен актьор с наистина няколко много силни роли. Като дете когато гледах Форест Гъмп не го разбирах и не ми беше интересен. Поотраснах и го гледах пак, остави много траен белег в мен.

Велик!

Три пъти велик! А и наше момче си е!

"наше" грънци. Комплексираният българин все търси нещо, с което да се гордее