Том Ханкс на диета заради диабет

57-годишният актьор разказа, че се бори с висока кръвна захар от 21 години.

Обратно в новината

Коментари - Том Ханкс на диета заради диабет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като милиони други хора по света, но защото е известен трябва да ни занимавате с диетата му ли?А знаете ли колко много деца страдат от диабет тип 1 - инсулинозависим без да са дебели и как се спазва диетата им с българските заплати на родителите?

ГОЛЯМ !!!

Пракрасен актьор, много добър човек, мил и състрадателен, пожелавам му да е здрав и да се радва на семейството си и на живота. Книката ЗОНАТА се намира в книжарниците, има също така и българска версия по Зоната на Бари Сиърс, пригодена към нашите условия и храни. Не е проблем да се намери в книжарниците. Проблемът е в това, че е доста труден този начин на хранене, поне аз започвах няколко пъти и не успях, трябва да си убеден, че искаш да оздравееш и това да ти дава сили. При мен болестите разклатиха и психиката ми и се превърнах в безпомощна лигла. Но горещо препоръчвам този метод, познавам хора, успели точно по този начин.

Люси, къде мога да намеря "Зоната". Много ме интересува или как да установя контакт с Вас

със "Зоната". Действително помага. Книгата може да потърсите по книжарници и сергии, има и отделно книга с рецепти по тази диета. И в Интернет също се намира много информация. Най-добре е, обаче, да се консултирате с диетолог, който прилага тази диетична програма, за да ви изготви менюто - не, че сам човек не може, но изисква добро проучване на принципите на диетата и малко смятане. Успех!

Имам приятелка с диабет втори тип. Преди осем години беше на границата да започне да си бие инсулин. Точно тогава й попадна книгата на Бари Сиърс "Зоната" и започна да се храни по описания там начин. Дами и господа диабетици, резултатът от този начин на хранене беше главозамайващ. Само след седмица стойностите на захарта й започнаха да се променят в нейна полза. За един месец отслабна с 5 кг. Заплахата от инсулин отиде по дяволите. Тя е висока 1,77 и тежеше 90 кг. Сега е стройна като гимназистка, невероятно жизнена и усмихната и продължава да се храни по начина описан в книгата. Желязна е. В момента е на 61, а изглежда с десетина години по-млада и лекуващата й лекарка я дава за пример. То не само диабетиците, но и ние трябва да се храним по Бари Сиърс, за да бъдем здрави.

A сега е в "Зоната на здвача" ;-)

Не съм ч чел тази книга, но смятам че тя е подходяща за хора,които още не са почнали инсулина. Мен трябваше да ме оперирарат и от изследванията преди операцията видяха високата кръвна захар и нямаше време за реакцията , защото трябваше да я свалят с инсулин за да ме оперират докато е в нормални стойности. Така ,че малко хора ще имат време да я прочетата и тогава да вземат рещение на инсулин ли или на нещо алтернативно. Иначе няма лошо щом работи при нея да е жива и здрава

Голям сладур!Страхотно играе!Пожелавам му много здраве и успехи!

Съжалявам, приятелю. И аз имам същия проблем. Това са нерви, нерви и пак нерви. Твоите успехи сигурно си заслужават загубите. Но дали е така...?

мдам, и аз така. Едното от най-коварните неща е , че 24/7 цял живот трябва да си нащрек колко еденици инсулин си сложил, няма ли да ти падне захарта докато шофираш или си на интервю и безкрайното смятане на хлебни еденици за да се поддържа кръвната захар в идеалната среда.... и това не е всичко, но на мен това ми е най-гадното