17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил Петков му ги е дал ! От сладкарницата на жена си :)))

Не, че нещо ама вие яли ли сте английски торти? Сухи са като слама. Сухите пасти са сиропирани в сравнение с тях. Американски торти не съм яла, но сигурно са по-вкусни и сочни. Ама за едни 300 торти да се замърсява въздуха на фона на лакомията да орязват гражданската авиация е цинизъм.

Абе Том, цял самолет за някви си торти, ама иначе се наливате с шампанко и разхождате маркови дрехи на сумити за обсъждане на мерки за намаляване на въглеродния отпечатък и зиро нет емисии до ненам си коя година и с набора Лео мъдрите как да окастрите полетите на гражданската авиация, дето го тресе криза на средната възраст..Да беше пратил асистентката си да поръча от някоя бутикова сладкарница на Острова торти, хем ще подкрепиш някой малък бизнес..Ама акъл от сциентолог не търси..там се иска да се демонстрира без да се мисли, и колкото по-фрапатно, толкова по-добре .

Като нема леб, че мааме торти

Много екологична идея! Перфектен пример от LA kak ще спасим планетата и душите си!

Искам и аз едно парченце:(((((

ПИПО

Тука съвсем се обърках в превода. Изпратил самолет до Ел Ей, па после било до острова, но от Ел Ей, па прелетял два пъти океана (ти да видиш) после някакви торти, пекарни и предполагаемо богатство.

Журналисти, Сър!

Редакторката е нова звезда, за която граматикаат е мисия невъзможна!!!

Ами тоя да помисли за карбон емисиите. Замърсил планетата заради едни торти. Ама иначе всички борци за климата.

Да подариш нещо на някого, който си има всичко, е нищо. Виж, да подариш нещо на някого, който си няма нищо, вече е нещо!

Том явно не се интересува от замърсяването на околната среда. Сякаш няма торти и пекарни на "Острова", та трябва цял самолет да пътува в две посоки да разнася тортите му.

Заглавието "праща" Ел Ей на острова !

Официално 34 човека са починали а хиляди са абсолютно без нищо останали. Просто са живи. Тази Мисия за Томчо е невъзможна - да прецени кое е уместно и кое цинично.

Го-о-лем ПРАЗ!

Като нямат хляб, пасти да ядат!

Понеже свършиха тортите на острова, им изпращаме онзиденшни от Америка. Толкова ли не можа да намери за нещо по-стойностно да си оползотвори парите.

На острова винаги са готвили отвратително. А и специално в Лондон вероятно би му излязло значително по-скъпо и без самолет. Икономист е Круз.

В старите Лондон, Виена, Рим и Париж ако не им стават сладките, не знам къде стават. Има пейстри ширпотреба и пейстри за разбиращи.

глупак с пари

А една торта за Грета Тунберг дали е имало?

"климатичните промени" а вие да плащате петорно тока и парното :)

ша са разплачем от умиление...

Дам и аз това щях да напиша.....нещо за зелената сделка дали знае??? Що тогава натискат обикновения човечец да плаща масафа за зеленото???

Въглероден отпечатък, а? Самолет за торти... Щото в Англия нямат.