Топ 7 на знаците, които издават нездравословна ревност

Има и здравословна - тя показва вашата отдаденост във връзката

Обратно в новината

Коментари - Топ 7 на знаците, които издават нездравословна ревност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6. Осветяване с газ? Това какво е?

Сигурно имат предвид гаслайтинг.

Любовта на жена свършва с изчерпването на банковата сметка на мъжа.

Коментирам тука оти у съседната статия коментарето са запретени. Тава Александра от Ергенинот е ненормална! Като приказва се чекне се едно има кол у газо си, клати се напред-назад и жестомаха с ръце. Е те тава е луда жена, къде целото и същество крещи дека е луда, а тя се преправа на позитивна. Къде се вика бегайте от таквизи жени.

Ревността е равносилно на чувството за собственост така че ако той има проблем да гледа как ебат жена му значи изобщо има проблем. Което отваря въпроса защо изобщо сте с него, на което може да се отговори, че нов партньор или не ви идва така лесно или да не си кажат нещо приятелките ви. Не че и те не са същите де .... ама пусти фалшив лицемерен морал

По-голяма простотия от тази "информация" не ми е попадала наскоро! Удивително, пак статия в Дир-бг!? Не ви ли е срам, да превеждате с гугъл, да не си прочетете текста и да го публикувате в толкова незавършен и дмусмислен вид? Що за самочувствие и лична оценка имате в този сайт? Разбирам, че на английски изреченията често размиват рода и числото. Обаче това в българския език е недопустимо и директно издава колко сиви клетки използвате от мозъка си!

Negramotni zhurnalyugi. Uchite balgarski. Prevoda s Google e neskoposen.