17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Наомито все по-хубаво и по-хубаво става с възрастта. Останалите са се превърнали на шпек салами, не че са лоши, де, снажни, стойни жени, но вече поповяхнали, а Наомите - все по-яко става, явно не само ген, ми и много спорт и много скалпел!

И тогава и сега - прекрасни жени! Да, по на 50г., но все още прекрасни!

Сегашната топ моделка е висока 150 със задник и гърди до земята.

То сегашните са пълна синтетика

Имаше най-красиво лице; тяло - Наоми... Синди за съжаление не остаря красиво. Клаудия държи фронта все още. Каквото и да е всички бяха от плът и кръв без корекции когато бяха на 20. Присъствието, походката, движенията на Наоми по подиума - не се е родила все още и бледа нейна сянка.... И в реалния живот истинските жени вече са на 40+ Всичко друго е пародия на жена.

Синди не остарява красиво заради корекциите и пластиките, на които се подлага. Гледах някъде клипче с нея, как се променя през годините. Още преди 40-те ясно си личеше, че е започнала с корекциите и пластиките. Беше видимо как лицето й се видоизменя и загрубява все повече с всяка следваща година, сякаш не е тя. Дори в коментарите под клипа повечето хора отбелязваха, че заприлчала на мъж, толкова груба в лицето. Една наистина красива жена, която в стремежа да запази младостта се е обезобразила. Ако можеше да сме вечно млади и красиви, но уви! Няма такъв филм. Щом световни звезди, които разполагат с много пари и могат да си позволят най-добрите доктори и най-доброто в медицината се обезобразяват. Всеки човек е уникален със собствено излъчване и когато пипнеш лицето вече губиш излъчването си, не си същият човек. По-добре да имаш бръчки, но да приличаш на себе си, отколкото да прибягваш към пластичната хирургия. Просто физиономията се променя, вече губиш излъчването си и в повечето случаи се загрозяваш и обезобразяваш. Сигурна съм, че ако не се беше пипала или поне по-умерено, още щеше да е хубава жена.

и Лима, като напусно шоуто тази година, такива филъри си беше сложила уж за хубави скули, толкова й личеше, направо се беше обезобразила. ами Дарина Павлова, беше много хубава жена, а сега.....думи нямам. Лошото е, че като почнат няма спиране докато в един момент заприличат на мумии и тотално се обезобразят и вече не приличат на себе си. Примерите са много, все богати и известни жени, просто като ги гледам не бих рискувала да се разкрасявам - по-точно загрозявам.

от стила на статията пълна с чуждици и снобия вони на прокиснала кифла

Любимката ми от онези времена, Клаудия Шифър - едно красиво изключение от иначе безличните германки. Преди няколко месеца гледах нейни снимки в една статия - все още голяма хубавица въпреки, че вече гони 50-те.

Мелания Тръмп е по-красива и по-богата от всички взети заедно.

тъпа овца

Мадам Мелания се гримира по 75 минути преди да се покаже на светло както самата тя твърди, Кожата и е като египетски пергамент, кокалеста и масивна в ханша с корем...за милиардите, които харчи за поддръжка изглежда зле.

Че се е обезобразила с операции - обезобразила се е. Обаче за милиардите, до които се е сдобарала, вече едва ли й пука как изглежда. Според мен, има много приятна женствена фигура, все още, но в лицето прилича на ... Хич да не се беше пипала, да си беше останала с бръчките и всичко, по-добре щеше да е.

едно време всеки знаеше Синди Крауфорд, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, а я питайте сега някой мъж да каже някоя манекенка, едва ли ще може

Не са ги научили от любознателност. Знаеш това, което рекламният мейнстрийм реши че трябва да знаеш. Тогава беше странно че рекламираха манекените, а не дрехите.

Едно време бяха от плът и кръв... сега са от ботокс и силикон...

Как бе? Ами онази я хабиби и оная другата?